|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Опитування |
|
|
ваше ставлення до ЕР дисків |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Наша кнопка |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Заборона нациської пропаганди на Україні., За нацизм введуть карну відповідальність? |
|
| fenrisulfr |
 1 липня 2008 18:20
Повідомлення #81
|

Lauviah
Група: Користувачі
| і панове, що таке нацизм?
а то я останнім часом бачу що це поняття часто-густо ототожнюється з банальним білим расизмом+мавпуванням третього рейху. зазвичай це мавпування лише часткове, адже третій рейх словян за арійців не визнавав, а гітлер був альпіно-динаріком. Від нордійця в нього лише очі |
|
|
|
| fenrisulfr |
 1 липня 2008 18:30
Повідомлення #82
|

Lauviah
| відносно того що пише в книжках/кажуть люди - то вони мені кажуть про банальний расизм, іноді науковий, іноді простий. іноді під расою розуміють нордійців, іноді нордійців, фальців та балтів, іноді все що не чорне і не обрізане. була книжечка, яка колись памятаю написала що японці - давним-давно гібридизовані нордійці, такий собі позитивний варіант гібриду, на відміну від негативного - єврея сучасного.
Якщо нема чіткої концепції, то давайте розбирати по деталях. |
|
|
|
| Tundra14 |
 1 липня 2008 18:31
Повідомлення #83
|

Leviathan
Група: Журналісти
| Хотів би звернути увагу, що думка про ці події визначається прочитаними книжками, яких вже навиходило мільйони. І сам сейтан у них зломить копитце, відшукуючи, де правда, а де вимисел каГтавого... Так що полеміка на цю тему, думаю, може тривати роками...
----------------------------------
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
|
|
| fenrisulfr |
 1 липня 2008 18:36
Повідомлення #84
|

Lauviah
| Я можу сказати Вільдхайт дууууже багато, тому постараюсь скоротити: думати одномірно, не визнавати своїх помилок, помилок держави в минулому, чіпляння за колонії, території, сильну владу - риси суто семітського менталітету.
рекомендую всім роздуми Петра Хомякова у його трактатах "Россия против Руси, Русь против России", та "Свои и чужие". книжки легко знайти в інтернеті. Автор в багатьох місцях схильний помилятись, однак ще більше схильний висловлювати думки зі здоровим глуздом.
|
|
|
|
| fenrisulfr |
 1 липня 2008 18:39
Повідомлення #85
|

Lauviah
| ну ось, вже сам почав книжки пропагувати))
по правді, питання дійсно важке, однак по моєму коли щось є туманним то краще не рипатись. а то гляди я цю державу перекрою, а моїх дітей потім за новими расовими критеріями варто буде стерилізувати |
|
|
|
| Vermyapre |
 24 вересня 2008 15:37
Повідомлення #86
|

Lauviah
| Главное, что бы за дьволизм и сатанизм ничего не ввели, хотя даже если и введут, это никак не повлияет на мои принципы и убеждения.
- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl - We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth - True Norwegian Black Metal & True French Black Metal - Dominus Sathanas - В мире хищников всегда виновата жертва! (с) - Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath |
|
|
|
| Vitaliy |
 2 жовтня 2008 10:41
Повідомлення #87
|

Salikotal
| это как получается: загрызем друг другу горло, но будем любить негров? http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/videoview.php?view.7778 P.S. обратите внимание как представитель "Ягуара" говорит: сикендхедами или скинхендами  |
|
|
|
| Koscheraatt |
 2 жовтня 2008 11:29
Повідомлення #88
|

Samael
| Вчора бачив цей сюжет. Скінхеди-секондхенди) Ну, а хулі, хиба треба тому здорованю з "Ягуара" знати, як правильно називається якийсь скам, на кшталт наших бонхедів-обриганів.

|
|
|
|
| Garm |
 2 жовтня 2008 17:52
Повідомлення #89
|

Balberith
| "Здоровань" просто тупой,в этом нет ничего удивительного,его всю жизнь учили как людей убивать,его не учили думать,он похож мне чем то на собаку,даёш команду,она рвёт....
Например лично я,не знаю бонхедов-обрыганов,все мои знакомые правые,будь-то скины либо ультра-правые хулсы,никак не похожи на обрыганов и я не завидую тому кто скажет кому-то из них что он обрыган в лицо...

|
|
|
|
| Koscheraatt |
 3 жовтня 2008 08:48
Повідомлення #90
|

Samael
| Цитата: Garm Здоровань" просто тупой Я не заздрю тобі, якщо ти скажеш йому це в обличчя.) Цитата: Garm его всю жизнь учили как людей убивать,его не учили думать,он похож мне чем то на собаку,даёш команду,она рвёт.... Це його робота. В тебе коли хату обкрадуть, ти ж сам до таких "тупих" побіжиш за допомогою. А в таких спецпідрозділах думати теж вчать. Інша справа, нахуй йому треба знати, як правильно зовуться оці всі бонхеди, гіппі, панки... Йому похуй кому руки крутити. Цитата: Garm Например лично я,не знаю бонхедов-обрыганов На Україні майже немає справжніх скінхедів. Бонхедів - повно. Хулігани - сама їх назва говорить що вони бики-бони. І те, що їм це не кажуть в обличчя (хоча іноді кажуть і навіть пиздять прості пересічні жителі) ще робить їх нормальними людьми.

|
|
|
|
| Tundra14 |
 3 жовтня 2008 09:37
Повідомлення #91
|

Leviathan
| Цитата: Koscheraatt На Україні майже немає справжніх скінхедів. Бонхедів - повно. Хулігани - сама їх назва говорить що вони бики-бони. І те, що їм це не кажуть в обличчя (хоча іноді кажуть і навіть пиздять прості пересічні жителі) ще робить їх нормальними людьми. Якщо чесно, я поки також жодного ідейного скіна не бачив. Хулігани - то окрема тема. Там небидло, мабуть, лише в основі. Хоча, я точно не знаю. Справжніх ідейних правих хуліганів я також не бачив. Сама гопота і бидлота, яка обізвала себе "правими хуліганами".
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
|
|
| Garm |
 4 жовтня 2008 16:32
Повідомлення #92
|

Balberith
| Цитата: Koscheraatt В тебе коли хату обкрадуть, ти ж сам до таких "тупих" побіжиш за допомогою. С чего это ты взял????? Цитата: Koscheraatt Йому похуй кому руки крутити. Вот именно!Ты сам за меня ответил,нах ему думать если его работа крутить руки,ну да ладно,мне если чесно,пох кто он,я его скорее всего никогда в жизни не увижу... Koscheraatt, Tundra14, То что вы не видели скинов настоящих,это не означает что их нет, Я например их знаю и видел....

|
|
|
|
| M8R8K |
 4 жовтня 2008 17:33
Повідомлення #93
|

Samael
| Цитата: Garm То что вы не видели скинов настоящих,это не означает что их нет, Я например их знаю и видел.... +1.я також знаю.
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Tundra14 |
 5 жовтня 2008 22:01
Повідомлення #94
|

Leviathan
| Цитата: Garm Garm Цитата: M8R8K M8R8K Ну молодці хлопці. А мені не пощастило так, як вам. Та я і не маю наміру знайомитись, чи шукати таких. Правим можна бути не являючись скіном. А порівняння зі скіном сучасного типу для мене взагалі образа.
 |
|
|
|
| Tundra14 |
 7 жовтня 2008 22:50
Повідомлення #96
|

Leviathan
| Гарм, ти просто неуважно прочитав мій пост про скінів. Дивись глибше. Чи треба все по буквам розкладати?
 |
|
|
|
| godgiven |
 8 жовтня 2008 00:39
Повідомлення #98
|

Salikotal
| Ідея нацизму була непогана на своїх витоках... А то шо купка мудил хоче її відродити - то все до сраки, і діла з того не буде. Та і не треба. Пізно.
емо и ниипет |
|
|
|
| Tundra14 |
 8 жовтня 2008 08:37
Повідомлення #99
|

Leviathan
| Цитата: Garm Не корчи из себя самого умного,если я не нашел в твоих словах тобою вложенный смысл,может его там нет? А, може, це і люди такі самовпевнені пішли, що, прочитавши слово-через слово поста, і зробивши свої висновки, чомусь, намагаються показати, що це саме вони зробив вірні висновки, і що саме це мав наувазі автор, а не те, що він СПРАВДІ хотів сказати? Якщо тобі подобається волати на кожному кроці, який ти крутий скін-правий-сатаніст чи мізантроп, і як ти поважаєш фашизм і 18... І ти рахуєш "пазєрамі" усіх, хто не підтримує такого твого запалу щодо волання, то це особисто твоя справа. Ти ще свастику на лобі намалюй, щоб вже точно ніхто не засумнівався у тому, що ти фашист... Я від цього утримаюсь. Дивно, як ти із таким мисленням НСБМ слухаєш. Чи ти до кличу "Хайль Гітлер!!!" не викупаєш, що то НСБМ? Розумієш про що я? Якийсь підхід у тебе до цього. Наівний. Це моя думка. Так що, якщо щось не так - можеш мені написати в приват. Там і поговоримо.
 |
|
|
|
| Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 09:16
Повідомлення #100
|

Samael
| Garm, може тобі варто почитати про рух скінхедів, як він зародився, що він собою являє і що таке справжні, ортодоксальні скінхеди? А те, що ми маємо на Україні - це називається бон-хеди. Можна дізнатися, а скільки тобі років? Це я без якоїсь підйобки питаю, скажи чесно.

|
|
|
|
|
 |
 Інформація
| Користувачі які знахдяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді на даному форумі. |
|
1чол. читають цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
|