Цитата: Abaddon
Так как ни одного нормального описания данной субкультуры в инете я не нашел, а в реале пообщаться с блэкереми не удалось, то хочется задать несколько вопросов знающим людям, т.е - вам :).
Начнём:
1.-На сколько важно вероисповедание? Может ли человек, нейтрально относящийся к большинству религий (мусульман и жидов - на кол!) стать тру блэкером?
2.- Отдельно хочу спросить за корпспейнт. Необходимый атрибут или пафос?
3.-Одежда. Что же выделяет нас из толпы в этом плане?).
ну по-перше хотів би виділити те, що немає ніякої блекарської субкультури(моя власна думка). ми - напрям металхедів(як каже бидло - мєталістів).
1. Як на мене релігійні погляди рідко грають дійсно важливу роль. можна бути християнином і слухати блек, можна бути сатаністом і слухати блек. і різниці не буде. кожен знаходить в чорному металі щось своє)
2. Корпспейнт я б не назвав би необхідним. але ні в якому разі це не пафос. деякі гурти вважать(вобшім як і я), що це круто. іншим не подобається...в кожного своя думка. від корпспейнту музика не стане ні гірше ні краще.
3. з толпи блекерів(так само як і всіх металхедів) відрізняють такі речі як футболки з улюбленими гуртами, довге волосся, важке взуття, кожані куртки.
але особиста моя думка - блекер стає більш трушнішим не від зовнішнього вигляду і не від релігійних переконань. а від розуміння музики.