Меню
      Головна
      Статті
      Концерти
      Форум
      Банди
      Розширений пошук
      RSS Канал
      Дистрибутиви
      Зворотній з‘язок
      Команда сайту
      Правила порталу
      Лінки
Логін
 логін : 
пароль : 

Пошук
Радіо
Опитування
З блеку подобається найбільше

True/Raw
Nsbm
Pagan
Viking
Folk/Ambient
Sympho/Melodic
Unblack (Christian)

Онлайн
Зареєстрованих: 0
Незареєстрованих: 6

Користувачів: 6
Афіша

Наша кнопка
Партнери
Other World [Lviv Gothic Project]
ТРАКТОР стильне взуття
Metal.ck.ua - Черкасский metal-портал
Blackforest. Black ambient
http://blackened-mind.at.ua
http://www.gallicia.narod.ru
Dead Center Productions
Metal Scrap - Underground Label
Moonlight Dominion : Poisonous Music Realm
Metal Point - Хмельницкий Портал Тяжелой Музыки
Darkness
Лічильники
PageRank Checking Icon

швидка відповідь Відповісти
 Зі святом Перемоги!!!!, Тремти, фашиська гидь!
Koscheraatt
12 трав 2008 16:31
Повідомлення #21

Balberith
  • 68

Група: Користувачі

M8R8K, ні не сам, дуже давно почув від когось, сподобалась)

Ну, все ясно, як бачу, 9 травня тут майже не для кого не свято, знову все до націоналістів та взагалі якихось приколів з рекламою звели. І чомусь фото, яке розмістив Matzaessen, видалили.

Я дового відмовлявся вірити у стереотип, що у Львові багато хто симпатизує агресивній формі націоналізму і німецькому нацизму, але як бачу, таке все ж має місце бути. Отакі паради (парад 3 травня до Дня міста) мабудь визивають більше схвалення, ніж Парад Перемоги -

----------------------------------

Перейти на початок сторінки
Вставка цитати
Gannibal
12 трав 2008 17:30
Повідомлення #22

Lauviah
  • 51

вас із даз?

Вставка цитати
Octavius
12 трав 2008 17:44
Повідомлення #23

Marou
  • 34

Це у Львові парад на честь Дня міста, у параді брало участь багато різних організацій. Народ в камуфляжі і з пневматичною зброєю на фото я там теж бачив, але хто це такі - не знаю.

Мертвые сраму не имут!

Вставка цитати
M8R8K
12 трав 2008 19:35
Повідомлення #24

Balberith
  • 68

Цитата: Koscheraatt
тут майже не для кого не свято

старий,для мене особисто це-не свято,бо в мисцях,звидки я родом-вийна закинчилась в 1956 роци...ми програли...й германофильством я не страждаю..просто вважаю адольфа "реальним пацаном",що ПРИзупинив експансию жидви та циганерии в европу...

Mortis vincit omnia..
Вставка цитати
Koscheraatt
13 трав 2008 09:13
Повідомлення #25

Balberith
  • 68

Цитата: Gannibal
вас із даз?
Якісь симпатизуючі нацистам клоуни. На фото добре видно номер на мотоциклі - це номер, які надвалися техниці Вермахту. На просто історично-військових реконструторів вони аж ніяк не виглядають. Ще й дітей малих в це втягнули. Тьху.
Цитата: M8R8K
старий,для мене особисто це-не свято,бо в мисцях,звидки я родом-вийна закинчилась в 1956 роци...ми програли
А якщо Західна Україна не була б у складі СРСР, то коли б для вас був День Перемоги? Чи ви б віддали перевагу бути колонією Райха?
просто вважаю адольфа "реальним пацаном",що ПРИзупинив експансию жидви та циганерии в европу...

Ага, а до купи ще й знищивщим мільйони українців та інших слов"ян, вся вина котрих, що їм випало жити за часів комуністів.
Ок, у війні проти СРСР ви його виправдовуєте примітизованим твердженням, що він воював проти жахливих комуняк (хоча вбивали в основному простих людей). А як же тоді виправдати його експансію всіх інших європейських країн? Там же не було комуняк, це ж білі брати ;)
Взагалі, у підсумку Гітлер не призупинив, а навпаки, дав привід комуністам взяти під контроль Східну Європу і роздерібанити Німеччину.

Вставка цитати
Gannibal
13 трав 2008 17:26
Повідомлення #26

Lauviah
  • 51

Кошерний, я не розумію твоєї позиції "злий vs добрий"
Ти ж ніби недурний хлопець і маєш розуміти, що порівнювати два тоталітарні режими за таким критерієм трохи некоректно. До того ж це дуже суб'єктивно за такого розкладу.
Як можна захищати одну сторону звинуваченнями про знищення мільйонів людей іншою стороною, якщо аналогічними ж ділами займалась і твоя підзахисна сторона?

П.С. Я ж сподіваюсь ти не будеш заперечувати ці злочини СРСР

Вставка цитати
Koscheraatt
13 трав 2008 18:06
Повідомлення #27

Balberith
  • 68

Як можна захищати одну сторону звинуваченнями про знищення мільйонів людей іншою стороною, якщо аналогічними ж ділами займалась і твоя підзахисна сторона?
Гання, ну ось тобі ж подобається символіка одного з цих тоталітарних режимів. Моя підзахистна сторона? Ти маєш на увазі "совєти"? Так я ніде не захищаю ні комуняк, ні НКВС. Я вважаю, що 9 травня, це День Перемоги простого Солдата. І він не винен, що в цей час при владі були комуняки. Адже зрозуміло - тіж самі люди воювали за свою замлю і при будь якій іншій владі. А для багатьох тут всі мільйони вбитих, зактованих, спалених живцем слов"ян наче неіснують (ояєбу, ви навіть просите якісь джерела, що підтверджуть це!!!), у вас є чудовий аргумент-шаблон, котрий всі твердять як навіжені - нацики робили добре, бо воювали з комуняками. Але от вмирали в основному прості люди, котрі в більшості комуністами були суто номінально. Особливе призирство в мене викликають так звані сучастні "язичники", що підтримують нс. Вони наче і Рід свій поважають, і водночас ворогів свого Роду виправдовують.
На більшій території України нациків зустрічали так, як зустрічають загарбників - залізом і вогнем. Тому у більшості українців ненависть до нацизму є генетичною.
Я розумію, війна є війна, без жертв не обійтися, але те що вони виробляли на Україні - я виправдань не бачу. Вбивати в бою - це одне. Але спалювати живцем у хатах, закатовувати в таборах, травити, ставити медичні експерименти... Вибачте, це не війна, це елементарний САДИЗМ, ознака неповноцінності.

Вставка цитати
Gannibal
13 трав 2008 23:29
Повідомлення #28

Lauviah
  • 51

Ну. не буду відписуватись за тих язичників, але мені здається, фішка в расовій політиці Райху. Тобто язичникам імпонує політика расової гігієни.
Але це лиш мої припущення

Щодо Перемоги Простого Солдата. Я думаю ти знаєш приблизну цифру всіх тих, хто в СРСР воював на боці Гітлера. Воював не за фюрера, як ти розумієш, а проти більшовизму, за свободу своєї Батьківщини. Як бути з цими людьми?

Про зустріч вогнем і залізом... на 1941 рік в багатьох регіонах німців зустрічали як визволителів. Усвідомлення, що це просто підміна правлячої верхівки прийшло вже пізніше.
Да, місцеве населення теж постраждало: вбивства таки були. Але не так як ти описуєш - не просто на рівному місці і не прямо мільйонами. В основній своїй масі причиною ставало членство і співпраця з комуністами, переховування євреїв, перешкоджання німецькій адміністрації.

Вставка цитати
Koscheraatt
14 трав 2008 14:11
Повідомлення #29

Balberith
  • 68

на 1941 рік в багатьох регіонах німців зустрічали як визволителів
В основному, на Зхідній Україні. Але це лише частина України.
Як бути з цими людьми?
Хто воював і проти Ряднської влади і проти Гітлера - поважати, хто воював за Гітлера - зрадники.
Да, місцеве населення теж постраждало: вбивства таки були. Але не так як ти описуєш - не просто на рівному місці і не прямо мільйонами.

Я й не кажу, що за один раз мільйони розстрілювали. Але подивись, скільки за всю війну. Вбивали дуже часто просто так. Для розваги. Від ненависті до східних слов"ян взагалі.
Щоб вибити ваш козирний аргумент "вони вбивали комуністів, тому все ОК" наведу тобі приклад некомуністичної Франції: в 1944 році вафен-сс несподівано увірвалися у містечко Орадур-сюр-Глан і винищили близько 700 жителів (включаючи дітей і жінок). Місто спалили. Досі не відомо, навіщо це було зроблено. Ось так, на рівному місці, як ти кажеш.
В основній своїй масі причиною ставало членство і співпраця з комуністами, переховування євреїв, перешкоджання німецькій адміністрації.
По перше, кожен нацик, що має хоч трохи мозку, усвідомлює, що якби він жив у ті часі у радянській Україні, то скоріше за все він теж був би комуністом (хай навіть чисто номінально). По друге, під співпрацею з комуністами в більшості випадків мали на увазі співпрацю з радянською армією чи партизанські дії.
перешкоджання німецькій адміністрації.
Оууу, як же вони могли, мерзенні холуї, перешкоджати божественій німецькій адміністрації!!! А що ж їм, з хлібом-сілью було виходити до загарбників кланятись??

Вставка цитати
Gannibal
14 трав 2008 15:37
Повідомлення #30

Lauviah
  • 51

В основному, на Зхідній Україні. Але це лише частина України.
Не сперечаюсь, там прихильність була найвища. Але було б неправильно акцентувати увагу лише на цій території. На інших українських територіях теж були люди (в основному зрілі, що пам'ятали ще нац.змагання 1917-21 рр.), які фюрера вважали меншим злом, аніж Сталіна

Хто воював і проти Ряднської влади і проти Гітлера - поважати, хто воював за Гітлера - зрадники.

За таким критерієм можна зрадником назвати і тих, хто воював за Сталіна

Я й не кажу, що за один раз мільйони розстрілювали. Але подивись, скільки за всю війну. Вбивали дуже часто просто так. Для розваги. Від ненависті до східних слов"ян взагалі.

А звідки ти береш оці відомості, що вбивали "просто так від ненависті до слов'ян"?
У мене дві бабусі пережили окупацію і такого щоб "вбивали просто так" не зустрічали. Повторюсь, вбивали за членство та співпрацю з комуністами. Далі ти писав
кожен нацик, що має хоч трохи мозку, усвідомлює, що якби він жив у ті часі у радянській Україні, то скоріше за все він теж був би комуністом

Так от, я тебе поправлю. Ти знаєш, коли селянам почали видавати паспорти? Вже по смерті Сталіна. Тому ні про яке "скоріш за все був би комуністом" й мови бути не може. Партквиток на селі міг мати голова сільради. Ну і, в кращому випадку, ще пару чоловік з його оточення.

Щоб вибити ваш козирний аргумент "вони вбивали комуністів, тому все ОК" наведу тобі приклад некомуністичної Франції: в 1944 році вафен-сс несподівано увірвалися у містечко Орадур-сюр-Глан і винищили близько 700 жителів (включаючи дітей і жінок). Місто спалили. Досі не відомо, навіщо це було зроблено. Ось так, на рівному місці, як ти кажеш.
Я не знаю добре історії Франції і не буду тут сперечатись, але якщо не відомий мотив , то ще не значить, що його не було зовсім. Просто ти його не знаєш

Оууу, як же вони могли, мерзенні холуї, перешкоджати божественій німецькій адміністрації!!! А що ж їм, з хлібом-сілью було виходити до загарбників кланятись??

А цього твого речення я взагалі не розумію. До чого воно?
Приходить нове командування, встановлюється нова адміністрація. Відповідно затверджуються нові закони, невиконання яких тягне за собою покарання. На час війни такі покарання, як правило, посилюються

Вставка цитати
Koscheraatt
14 трав 2008 17:15
Повідомлення #31

Balberith
  • 68

На інших українських територіях теж були люди (в основному зрілі, що пам'ятали ще нац.змагання 1917-21 рр.), які фюрера вважали меншим злом, аніж Сталіна
Знаєш, здебільшого ті, хто тут зпівпрацював з нациками, були ті, для кого найважливішим був властний добробут. Сталіна ненавиділи й багато хто з тих, хто воював у Червоній армії, але ненависть до загарбників і любов до властної землі в них була сильнішими. Мій дід був з родини "розкуркулених" але воював проти нациків.

За таким критерієм можна зрадником назвати і тих, хто воював за Сталіна
То шо, єдині герої цієї війни - УПА???

А звідки ти береш оці відомості, що вбивали "просто так від ненависті до слов'ян"?
Читав опубліковані листи німецьких солдатів, які вони писали додому (так, так, я знаю, ці листи фальсифікували жиди) + свідчення очевидців (так, так, знаю, ці свідки - куплені жидами).

Повторюсь, вбивали за членство та співпрацю з комуністами.
А замордовувати військовополонених в концтаборах? Чи там голодом морили і фізично виснажували лише комуністів, а інших смачно годували і ставилися відповідно до конвенції про військовополонених?? А спалення сел і вбивства селян (які як ти сам підтвердив не були комуністами)? Ще раз - допомога радянським військам або участь у партизаньких діях звістно прирівнювалися до "співпраці з комуністами". То що, вони повинни були видавати німцям радянських солдат? Не підривати мости і вбивати німчуру, а хліб їм пекти і сапоги чистити? Так це типове холуйство, хоча згоден, великій частині українців подобається така роль.

Тому ні про яке "скоріш за все був би комуністом" й мови бути не може. Партквиток на селі міг мати голова сільради. Ну і, в кращому випадку, ще пару чоловік з його оточення.
Відсутність на руках паспорта не було перешкодою бути партійним. Паспорт не видавали щоб селяне не їхали в міста. Партійним можна було бути. До того ж серед радянських солдатів та партизан були не лише селяне. Та й серед сучасних енесівців селян обмаль. В основному "інтелігенція")) Отож ці б нацики за тих часів були б здебільшого комуністами. Дехто навіть фанатиками, бо таким людям подобаються тоталітарні режими.

Я не знаю добре історії Франції і не буду тут сперечатись, але якщо не відомий мотив , то ще не значить, що його не було зовсім. Просто ти його не знаєш
Я здогадуюсь - це той елементарний садизм, про який я вже писав. Спроба залякати, щоб інше населення боялося. А якщо розмірковувати за твоєю логікою, то і у подвигах Чикатила чи Онопрієнок можливо є якийсь сакральний зміст, велика мудрість. Ми ж точно незнаємо навіщо вони це робили)))
А цього твого речення я взагалі не розумію. До чого воно?
До того, що ти включив опір нациській владі до списку дій, які наче б то виправдовують вбивства населення. А от мені здається, що опір владі загарбників - це нормальне явище і тому для мене це не аргумент для виправдання винищення великої кількості населення.

Вставка цитати
Gannibal
14 трав 2008 18:34
Повідомлення #32

Lauviah
  • 51

Знаєш, здебільшого ті, хто тут зпівпрацював з нациками, були ті, для кого найважливішим був властний добробут. Сталіна ненавиділи й багато хто з тих, хто воював у Червоній армії, але ненависть до загарбників і любов до властної землі в них була сильнішими. Мій дід був з родини "розкуркулених" але воював проти нациків.

Не сперечаюсь, було б дивно якби не знайшлось нікого, хто б не хотів з допомоги німців покращити добробут, але не потрібно відписуватись за всіх. Я не дарма вказав свідків подій 1917-21 рр. Якщо пригадуєш курс історії, то саме німецька армія стала запорукою проголошення Української держави Скоропадським. Тому не дивно, що багато хто сподівався повторення ситуації.

То шо, єдині герої цієї війни - УПА???
Я цього не казав - лиш слідував твоїй логіці. Ти ж не називаєш тих, хто воював у ЧА зрадниками? От і я не називаю такими тих, хто воював на боці Гітлера проти комунізму і за Незалежну Україну.

А замордовувати військовополонених в концтаборах? Чи там голодом морили і фізично виснажували лише комуністів, а інших смачно годували і ставилися відповідно до конвенції про військовополонених??

А ось тут ти вже на власні граблі став. 1917 року більшовики відмовились від визнання Гаагзької конвенції 1907 року. Пізніше ними була відхилена й Женевська конвенція від 27 липня 1927 року.
Останнім кроком була постанова РНК СРСР №1798-80, в якій затверджено положення про військовополонених. Згідно з цим наказом і всупереч тим двом конвенціям, військовополонених дозволялось використовувати на роботі з шкідливими для здоров'я умовами праці; для звинувачених у злочинах не передбачався захист; смертельний вирок могли виконувати без інформування про це Міжнародного Червоного Хреста й уряду країни, громадянином якої був цей військовополонений.

Окрім того, вже в ході війни радянський уряд проігнорувів пропозицію німецької сторони про обмін списками військовополонених.

І ти ще зараз будеш звинувачувати Німеччину за таке жорстоке поводження з радянськими військовополоненими (саме радянськими, бо решта країн підписали ці угоди і тому полонені їх країн навіть отримували щоденну платню за роботу в нім.таборах)?

А спалення сел і вбивства селян (які як ти сам підтвердив не були комуністами)? Ще раз - допомога радянським військам або участь у партизаньких діях звістно прирівнювалися до "співпраці з комуністами". То що, вони повинни були видавати німцям радянських солдат? Не підривати мости і вбивати німчуру, а хліб їм пекти і сапоги чистити?

Я просто веду до того, що якщо вони діяли проти утвердженого режиму, вони знали на що йдуть. Селяни-НЕкомуністи, котрі допомагали партизанам знали, що може за це бути.

Відсутність на руках паспорта не було перешкодою бути партійним. Паспорт не видавали щоб селяне не їхали в міста. Партійним можна було бути. До того ж серед радянських солдатів та партизан були не лише селяне. Та й серед сучасних енесівців селян обмаль. В основному "інтелігенція")) Отож ці б нацики за тих часів були б здебільшого комуністами.
Так, були не лише селяни, але більшість саме з цього прошарку. Крім того, тоді інтелігенція не була винятково міським явищем, як зараз.
П.С. Як нацики можуть буди комуністами, якщо комуністична теорія заперечує будь-яке націотворення? ;)

Вставка цитати
Isengrim
14 трав 2008 19:18
Повідомлення #33

Salikotal
  • 17

ДЕНЬ ПОБЕДЫ НАСТУПИТ В ТОТ ДЕНЬ, КОГДА САТАНА УНИЧТОЖИТ ЭТОТ МИР СВОИМ ЗОЛОТЫМ КОПЫТОМ! ТРУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!

"Металлисты - это самый развитой и передовой класс, и никто не может отрицать, что это и есть передовой отряд всего пролетариата." © Ленин В.И.

"Вера христианска - уродство есть." © Святослав, князь Киевский.
Вставка цитати
Koscheraatt
15 трав 2008 09:24
Повідомлення #34

Balberith
  • 68

От і я не називаю такими тих, хто воював на боці Гітлера проти комунізму і за Незалежну Україну.
Багато хто воював там не за Незалежну Україну, а в надії, що його земля буде колонією Німеччини і нові хазяї дозволять йому робити якийсь маленький бізнес. Тобто за меркантильні шкурні інтереси.
І ти ще зараз будеш звинувачувати Німеччину за таке жорстоке поводження з радянськими військовополоненими

Буду. Бо хоч СРСР і відмовилися від виконання конвенцій, але концтабори смерті для військовополонених створили саме німці. Конвенції - це лише папірці, час від часу їх недотримуються майже всі країни. Але окрім папірців є ще й звичайна мораль. Тож це зовсім не привід виправдання збоченого ставлення до полонених.

Так, були не лише селяни, але більшість саме з цього прошарку.
Це не суть важливо.

Як нацики можуть буди комуністами, якщо комуністична теорія заперечує будь-яке націотворення?

Я писав, що якби наші сучасні нацики жили в СРСР в ті часи, то вони не були б нациками, а в більшості - комуністами. Взагалі, в ідеології сучасного нс я бачу більше інтернаціоналізму ніж націоналізму.

Вставка цитати
Gannibal
16 трав 2008 21:00
Повідомлення #35

Lauviah
  • 51

Багато хто воював там не за Незалежну Україну, а в надії, що його земля буде колонією Німеччини і нові хазяї дозволять йому робити якийсь маленький бізнес. Тобто за меркантильні шкурні інтереси.

Я одного не розумію: де ти береш ці свідчення? Чим підкріплені ці слова? Радянською історіографією?
Це типова відповідь радянського школяра.

Буду. Бо хоч СРСР і відмовилися від виконання конвенцій, але концтабори смерті для військовополонених створили саме німці. Конвенції - це лише папірці, час від часу їх недотримуються майже всі країни. Але окрім папірців є ще й звичайна мораль. Тож це зовсім не привід виправдання збоченого ставлення до полонених.

Стоп! Ти уважно читаєш мої пости?
Я написав, що передувало такому ставленню.
Повтюрюсь, якщо ти неуважний, німецька влада не одразу так почала ставитись до рад.військовополонених і навіть пропонувала декілька разів обмін списками військовополонених.

Вставка цитати
Koscheraatt
19 трав 2008 09:45
Повідомлення #36

Balberith
  • 68

Це типова відповідь радянського школяра.

ну звісно, зараз же так - якщо у питанні Великої Вітчизняної ти на боці Червоної армії, то ти - комуніст, радянський школяр, котрому "савєтская прапаганда" промила мозок. З таким же успіхом я можу тебе записати до рядів сучасних екзальтованих молодих "націоналістів", котрим промивають мозок всякі "просвіти", "КУНи" та ін.
Багато хто з українців йшов до дивізій сс зовсім не для того, щоб виборювати незалежність (не такі ж вони були дурні, щоб думати, що німці звільнять Україну і підуть собі геть). Більшість з цих людей влаштовувала одвічна роль українця як "меньшого брата" (будь то Росія, Польща, АвстроУгорщина чи Німеччина). УПА - це вже інша справа, а от українські сс-івці в мене особдивої поваги не викликають (так,я знаю, що дехто потім пішов до УПА, але це вже потім...).
Сперечатися можна довго, але кожен залишиться при своєму. Я зрозумів - для тебе це не свято. Для мене - було і є одне з найголовніших свят. Звичайно, з часом наші політикани оголосять це свято "зайвим", відмінять його, придумають щось нове. Може це й правильно, бо для багатьох це свято - лише привід влаштивати чергові алкогольні камлання.

Вставка цитати
Gannibal
22 трав 2008 21:37
Повідомлення #37

Lauviah
  • 51

"Наша песня хороша"...

Дай мені чітку пряму відповідь, де ти береш свідчення того, що
Багато хто з українців йшов до дивізій сс зовсім не для того, щоб виборювати незалежність (не такі ж вони були дурні, щоб думати, що німці звільнять Україну і підуть собі геть). Більшість з цих людей влаштовувала одвічна роль українця як "меньшого брата" (будь то Росія, Польща, АвстроУгорщина чи Німеччина)

Вставка цитати
M8R8K
22 трав 2008 21:46
Повідомлення #38

Balberith
  • 68

ви вже починаете пiдзай***вати,чуваки...

Mortis vincit omnia..
Вставка цитати
Gannibal
23 трав 2008 10:07
Повідомлення #39

Lauviah
  • 51

ви вже починаете пiдзайобувати,чуваки...

Та нє. Тут просто в одного чувачка грають амбіції і він, схоже, взагалі не здатен на змістовну аргументовану дискусію.
Крім того, він не розуміє, що не всі люди правих поглядів - тупі і однобокі