Цитата: Koscheraatt
Ну, дивлячись на картинку з твого плей-листа, в мене саме таке враження і складається: нафіга цей арійський берзерк у ХХ сторіччі йде у бій с мечем??! Проти вогнепальної зброї і танків??!! Який відчайдушний!!! А оті солдафони позаду - вони чому замісь гвинтівок їм видали віники??? Чи вони не на війну прийшли, а у лазню? Ні, не розумію я цей нс)))
Ось саме такі фрази лиш підтверджують твою недалекість. Це просто картина і образ.
Давай ще покритикуй картини Пікассо та Моне.
До речі, на пам'ятнику невідомому радянському солдату в Берліні теж зображений воїн з мечем. От дивина!!! Як же це він ним мочив клятих фріців з МГ42 і Панцерфаустами?
Але всі розуміють, що це лиш образ. А ти, як я бачу, ні.
Цитата: Koscheraatt
Дай мені чітку пряму відповідь що всі українці йшли в сс виключно щоб воювати за незалежність України, не думаючи про особистий добробут і інтереси.
Відповідаєш питанням на питання? Це лиш наштовхує на думку, що ти абсолютно не здатен на нього відповісти. А от я відповім.
Який добробут в 43-му? Сталінградська битва закінчилась. Перелом у війні вже стався. Якби я думав про свою шкуру, я б переметнувся на бік більшовиків.
А в справі СС Галичини, ми маємо зовсім іншу картину: на 3 травня (за 5 днів після початку набору!!!) кількість добровольців сягнула 80 тисяч.
Крім того, значна частина офіцерського складу була з колишніх вояків УГА та УНР
Ну, а щодо поліцаїв, то тут треба поглянути на їх повноваження. Основними з яких були дотримання порядку та слідкування, а разом з тим, і завчасне звітування про партизанську діяльність.
Якби я ненавидів більшовиків і хотів хоч якось посприяти їх поразці, я б теж записався в поліцаї.
Звісно, я не виключаю й того, що багато хто хтів тим самим покращити власний добробут. Але підозрюю, що це була співпраця радше для убезпечення своєї родини.