вся ця біла сила це тупо для баранів...якщо ти правий чи НС ..нормальний..то врядлі будеш бігати за реперами чи айзерами с камерой і знімати як 10 биків бьють одного хача.. ..хоча я сам правий..і додержуюсь слів....не спілкуватися ..не купляти ..не здавати житло..айзерам...я б нестав бігати то місту і виловлювати..їх..якщо уже є така ціль зробити нашу країну краще..а це саме і є НС....то робити чистки нарко прибонів..ганяти нариків..алкашню..виступати за закриття генделів....
от знаеш саме вчора було таке..у мене є футболка білого кольору з портретом Романа Шухевича..і напис під ним генерал УПА Р.Ш....і от я приходжу на роботу в ній ..і тут починається..ти знаеш що ти вдяг..скільки дідів погибло із за них..а вони були не за німців..вони були за Україну...тому що розуміли що Сталін нічим не кращий за Гітлера...це заме я сказал і тим людям які..про мене почали говорити...
ну от якщо..ти хлопче задав питання до енесівців..то я тобі відповім..що не всі хто використовує символіку 14/88 розуміють її значення..і не всі хто її не використовує розуміє різницю між фашизмом ..Гітлером..та НС...
став три крапки після кожної літери, так ще зручніше буде зрозуміти тебе!!! А ще - уважно почитай про що саме була ця тема (для цього треба прочитати перший пост).
Отношусь нейтрально. Из тех детей могли вырости как обычные овци, так и действительно злые и сильные люди.
----------------------------------
- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl - We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth - True Norwegian Black Metal & True French Black Metal - Dominus Sathanas - В мире хищников всегда виновата жертва! (с) - Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath