|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Опитування |
|
|
З блеку подобається найбільше |
|
|
|
|
|
| Онлайн |
|
|
Зареєстрованих: 0 Незареєстрованих: 6
Користувачів: 6
|
|
|
|
|
|
|
|
| Наша кнопка |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Depresive black, лінк на скачуваня |
|
| Tundra14 |
 20 жовтня 2008 23:11
Повідомлення #41
|

Leviathan
Група: Журналісти
| Цитата: Vermyapre Да, теперь ясно. Но на твоем месте я бы не писал такие предложения, как первое в твоем посте. Чому? якщо людина, яка розуміється на БМ не вміє читати проміж слів, то це означає, що в неї абсолютно відсутня уява і творче мислення. Чи не так? Ти читаєш вірші, чи БМ-тексти, і розумієш їх лише прямо так, як вони написані? Ніякого сакрального сенсу? Жодних символічних обертів? Порівнянь чи прихованих думок, які називаються прихованим сенсом? Тоді мені жаль тебе. Це саме той погляд, який мають на БМ любителі Кредл Оф Філз, яким нічого більшого за слово Дані нахер не потрібне. Як гадаєш, це є тру? Мені так не здається.
----------------------------------
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
|
|
| Vermyapre |
 20 жовтня 2008 23:16
Повідомлення #42
|

Lauviah
Група: Користувачі
| Цитата: Tundra14 Чому? якщо людина, яка розуміється на БМ не вміє читати проміж слів, то це означає, що в неї абсолютно відсутня уява і творче мислення. Чи не так? Ти читаєш вірші, чи БМ-тексти, і розумієш їх лише прямо так, як вони написані? Ніякого сакрального сенсу? Жодних символічних обертів? Порівнянь чи прихованих думок, які називаються прихованим сенсом? Тоді мені жаль тебе. Це саме той погляд, який мають на БМ любителі Кредл Оф Філз, яким нічого більшого за слово Дані нахер не потрібне. Як гадаєш, це є тру? Мені так не здається. То, что я не понял, что ты имел ввиду еще не означает, что я не понимаю скрытого смысла True текстов. Это разные вещи. Ты просто не ясно выразил свою мысль, вот и всё.
- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl - We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth - True Norwegian Black Metal & True French Black Metal - Dominus Sathanas - В мире хищников всегда виновата жертва! (с) - Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath |
|
|
|
| Tundra14 |
 20 жовтня 2008 23:19
Повідомлення #43
|

Leviathan
| Цитата: Vermyapre То, что я не понял, что ты имел ввиду еще не означает, что я не понимаю скрытого смысла True текстов. Это разные вещи. Ты просто не ясно выразил свою мысль, вот и всё. Як на мене, там все було зрозуміло сказано для розуміючої людини, і тої, яка знає, ЩО і ДЕ треба шукати. Коли ти читаєш вислів "Сонс Оф Норзерн Даркнесс" (це я навмисле примітивний приклад приводжу), ти ж не уявляєш собі лише сон північної темряви? Чи ти опустишся до того рівня?
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
|
|
| M8R8K |
 20 жовтня 2008 23:31
Повідомлення #44
|

Samael
| Цитата: Tundra14 Коли ти читаєш вислів "Сонс Оф Норзерн Даркнесс" (це я навмисле примітивний приклад приводжу), ти ж не уявляєш собі лише сон північної темряви? Чи ти опустишся до того рівня? жжош,чувак.. 
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Tundra14 |
 20 жовтня 2008 23:37
Повідомлення #45
|

Leviathan
| Цитата: M8R8K жжош,чувак.. hysterical Якщо чесно, я не дуже зрозумів, що тебе так насмішило. Не виривай фраз із контексту.
 |
|
|
|
| Carpath |
 21 жовтня 2008 09:27
Повідомлення #46
|

Salikotal
| Я раньше и незнал что Sons может переводится как сны. |
|
|
|
| Tundra14 |
 21 жовтня 2008 09:35
Повідомлення #47
|

Leviathan
| Цитата: Carpath Я раньше и незнал что Sons может переводится как сны. Мені все-рівно чи я вірно написав. Англійською не володію, і мені на неї трохи Той, кому було адресовано повідомлення має зрозуміти хід думки.
 |
|
|
|
| REBORN IN FLAMES |
 21 жовтня 2008 09:58
Повідомлення #48
|

Salikotal
| 2 Тундра: Ти хочеш сказати, для того, щоб грти БМ взагалі ніяких навичок не треба, ні грамотності, ні музосвіти??? В НД аж занадто все просто і музику рятує лише пронизуюча депресія! Рівень групи - низький. |
|
|
|
| Tundra14 |
 21 жовтня 2008 12:55
Повідомлення #49
|

Leviathan
| Цитата: REBORN IN FLAMES Ти хочеш сказати, для того, щоб грти БМ взагалі ніяких навичок не треба, ні грамотності, ні музосвіти??? В НД аж занадто все просто і музику рятує лише пронизуюча депресія! Рівень групи - низький. Я хочу сказати лише те, що канони металу для БМ не значать зовсім нічого. Саме це із самого початку було закладено в ідеї БМ. Пізнаше, звичайно, різні охочі до бабла групи перетворили БМ у метел, і почали його продавати. З цього моменту прийшло велике розгрупування БМ на табір, власне, БМ і табір мейнстріму. Про друге я не хочу навіть говорити. А для першого визначним фактором не являється професійність, мажорні студії, класний звук, чи ще щось подібне. Тож, коли мені хтось каже про непрофесійність в БМ, я просто сміюсь.
 |
|
|
|
| REBORN IN FLAMES |
 21 жовтня 2008 14:30
Повідомлення #50
|

Salikotal
| мля, ти мені це говориш, неначе відкриваєш якусь істину. я ж не говорю про мажорне звучання! я говорю про елементарну грамотність! В НД я почув багато фільшу, тому висловився. Ось і все!) |
|
|
|
|
 |
 Інформація
| Користувачі які знахдяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді на даному форумі. |
|
1чол. читають цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
|