Меню
      Головна
      Статті
      Концерти
      Форум
      Чат
      Банди
      Розширений пошук
      RSS Канал
      Дистрибутиви
      Зворотній з‘язок
      Команда сайту
      Правила порталу
      Лінки
Логін
 логін : 
пароль : 

Пошук
Радіо
Опитування
ваше ставлення до ЕР дисків

круто, нам то треба
то треба групам
і нашо їх видають?

Онлайн
Зареєстрованих: 3
Незареєстрованих: 10

Користувачів: 13

На сайті зараз:
Doctor_DRagON
Lugat
Трупоруб

Афіша

Наша кнопка

Партнери
Other World [Lviv Gothic Project]
ТРАКТОР стильне взуття
Metal.ck.ua - Черкасский metal-портал
Blackforest. Black ambient
http://blackened-mind.at.ua
http://www.gallicia.narod.ru
Dead Center Productions
Metal Scrap
Moonlight Dominion : Poisonous Music Realm
Metal Point - Хмельницкий Портал Тяжелой Музыки
Darkness
Исследовательская группа Cor Scorpionis
Лічильники
PageRank Checking Icon

швидка відповідь Відповісти
 Сатанинська цензура, Дибілізм якись твориться в світі
Dani
11 червня 2008 16:44
Повідомлення #1

Salikotal
  • 17

Група: Користувачі

Довго метелась я по форумах в пошуку ну не ідеального... а хоча б по моїх уподобаннях. Зайшла на сайт Лавеїстів .. та ніби нічо (пару місяців просиділа там)... Думала сатаністи хоч х.. не страждають (пацифізм, толерантність, мир на всій землі....вай-вай і таке інше). Б... таке .. Та одного дня постібалися з штріхом з гомосєків і - затерли... Курва мать (вибачіюсь)!!! Висловлюю своє величезне фе цензурі сатанистів - бєєєє... Відгукніться брати - ті кого задовбали заср... цензуристи
Перейти на початок сторінки
Вставка цитати
Koscheraatt
11 червня 2008 16:47
Повідомлення #2

Samael
  • 102

Так тут теж цензура. І теж майже всі за Світло, Добро, правильні людські цінності, світле майбутне і таке інше.

----------------------------------

Вставка цитати
Valbrand
11 червня 2008 16:50
Повідомлення #3

Marou
  • 34

а почему если сатанизм - так сразу ЛаВей?
*сатанизм* ЛаВея не более чем идеология свободы... или вот даже Евронимус дал ей очень точное определение - Церковь Свободы, и не более..с религией она мало чего общего имеет
вообще, я так понимаю, люди, интересующиеся идеологией ЛаВея изначально интерисуются дьяволопоклонничеством, но их всех как одного заносит в сатанизм ЛаВея и они до конца жизни думают что сатанизм - это сатанизм в понимании Лавея

и кстати да, Кошерат шарит. так что вряд ли ты тут встретишь единомышленников)
Вставка цитати
wunderbar
11 червня 2008 17:02
Повідомлення #4

Marou
  • 34

Група: Адміністратори

Цитата: Koscheraatt
Так тут теж цензура.

тобі буде приємно читати форум який буде на половину складатись з постів
- "та ти да*байоб, йди на*уй звідси"
- "шоб я тебе більше тут не бачив, сука йо*ана"
?????
чи ти вважаєш шо ми "перестарались" з цензурою?

І теж майже всі за Світло, Добро, правильні людські цінності, світле майбутне і таке інше.

а ти за шо? шось я не повірю шо ти собі хуйового майбутнього прагнеш...
чи ти собі всього доброго а іншим всього хуйового? ;)

Холод, холод, адский мороз, на землю спускаетса тьма...
(с) Валхалла - Волчий Ноктюрн (Demo) 1999.
Вставка цитати
Koscheraatt
11 червня 2008 17:20
Повідомлення #5

Samael
  • 102

Цитата: wunderbar
чи ти вважаєш шо ми "перестарались" з цензурою?
Трохи перестаралися. Я розумію, коли витирають лайки, спрямовані на конкретних юзерів (хоча їх не витирають, а лише вуалюють зірочками, наче це їх якось пом"якшує). Але нашо терти мати, котрі вживаються не для персональних образ, а взагалі?

чи ти собі всього доброго а іншим всього хуйового? ;)
Bingo! )))
Та я б розумів, якби це був якийсь рок-форум. Але це форум начеб-то присв"ячений Негативній Музиці. А почитав розділ "Моральні ціннсті" - ну, хіппани і сонячні барди зібралися. Кохання, сім"я, діточки, всякий позитив.

Вставка цитати
wunderbar
11 червня 2008 18:31
Повідомлення #6

Marou
  • 34

Група: Адміністратори

А почитав розділ "Моральні ціннсті" - ну, хіппани і сонячні барди зібралися. Кохання, сім"я, діточки, всякий позитив.

можеш конкретно показати "хіппанів і сонячні барди"? ;)
а ти там так і не написав конкретно про свої цінності. а було б цікаво почитати. Чи ти боїшся шось крім стьобу писати? (шось в мене таке враження склалось)

Холод, холод, адский мороз, на землю спускаетса тьма...
(с) Валхалла - Волчий Ноктюрн (Demo) 1999.
Вставка цитати
Valbrand
11 червня 2008 20:22
Повідомлення #7

Marou
  • 34

собирался написать относительно цензуры на этом форуме и его жизнерадостных юзерах, да понял, что Кошерат меня опередил в своем предыдущем посте...+1 мое мнение такое же.
Вставка цитати
Tundra14
11 червня 2008 22:19
Повідомлення #8

Leviathan
  • 136

Група: Журналісти

Думаю, кошер мене теж має наувазі. Його справа. Так ось. Я справді БМ ніколи не вважав "злою чи негативною музикою". Погоджуюсь, є купа дегенератів, які шляхом БМ вихваляють збочені моральні чінності, статеві стосунки, якісь маразматичні та абсурдні думки. Цього я не сприймаю. Я не сприймаю отой "сатанік-ивел-мізантропік-анхолі-антіхюман БМ". То таке ж дегенеративне мистецтво, як і попса. Бо, впринципі, вони пропагандують одне і те ж. Мені набагато ближчий Меланхолік БМ, Депрессів, НС, т.з. Форест БМ, Ембієнт-блек і т.д. А ті однотипні клони, що кричать "СОТОНА!!" мені просто... Не те, щоб огидні... Хоча... Мабуть, таки огидні. Не знаю, як там хто, але я БМ сприймаю далеко не як сотону та зло.
В той же час я розумію важливість сім'ї, дітей і т.д. у суспільстві. Мені дуже цікаво, як ті т.з. "мізантропи" бачать майбутнє... У них дійсно таке збочене бачення світу, що їх не цікавить ніщо, крім своєї смерті, і разом смерті всіх людей? Погодьтесь, то інакше як розумовим розладом і не назвеш...

Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c)
------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------
Вставка цитати
Koscheraatt
12 червня 2008 09:48
Повідомлення #9

Samael
  • 102

можеш конкретно показати "хіппанів і сонячні барди"? ;)
можу, але лінь колупатися. тим більше що вони себе такими не визнають. але це не міняє їх сутності.

а ти там так і не написав конкретно про свої цінності. а було б цікаво почитати. Чи ти боїшся шось крім стьобу писати? (шось в мене таке враження склалось)
у мене одна цінність: жити так як я хочу, при цьому не заважати жити іншим. а на цьому форумі залишається одне - стібатися. а хиба ти не любиш посміхатися?
Цитата: Tundra14
Я не сприймаю отой "сатанік-ивел-мізантропік-анхолі-антіхюман БМ". То таке ж дегенеративне мистецтво, як і попса.

Ой, ой, що ти кажеш, Дмитро!!! А я просто на 100% впевнений, що в твоїй фонотеці просто купа саме отакого "дегенеративного" мистецтва. Як і у багатьох інших нс-інтелектуалів на цьому форумі. Агоу, арійська еліта, та майте ж хоча б якусь елементарну повагу до власних поглядів і переконань (звістно, якщо вони в вас є). Майте хоча б якісь елементерні принципи! Ви тут постійно декларуєте "дегенератизм" справжнього Блек-Метала, і при цьому продовжуєте слухати цей "дегенератизм"!!!! І що залишається - тільки стібатися над такими папугами. Коли деякі гарні (в музичному плані) БМ-групи зробилися нс - я просто перестав їх слухати.
Мені набагато ближчий Меланхолік БМ, Депрессів
О, так, депрессив зараз же в моді , як і нс. Це так "не дегенеративно", оспівувати суіцид, при цьому залишаючись живим-здоровим. А прикинь, твоє майбутне дитя обслухається такого от деперсиву і чикне собі у ванні лезом по венах. Але ж це нормально, бо депресив-БМ пропагує не попсові цінності?
Форест БМ
Ааааа, бля, Блек для грибників та мисливців!!!!
А ті однотипні клони, що кричать "СОТОНА!!" мені просто
Ну-ну, назви мені хоча б декілька БМ-груп з України, котрі кричать про Сатану. Щось я таких не знаю. А ось всяких там клонів, співаючих "Слава Перуну(Одину)!" і "Карпати та ліси - це суперкруто!" - як гівна.
В той же час я розумію важливість сім'ї, дітей і т.д. у суспільстві.
Еге ж, хто ж борщ зварить. І хочеться ж потримати отой хвалений стакан з водою від діток, коли будеш старим дряхлим пердуном. ;)

Мені дуже цікаво, як ті т.з. "мізантропи" бачать майбутнє... У них дійсно таке збочене бачення світу, що їх не цікавить ніщо, крім своєї смерті, і разом смерті всіх людей? Погодьтесь, то інакше як розумовим розладом і не назвеш...
То ж прийми мої вітання, психічно здоровий і корисний гвинтик суспільства. Тільки нафіга ж ти слухаєш Музику, котру створили отакі от "неповноцінні" індивіди. Рекомендую все ж таки Павла Дворського та Степана Галябарду.

Вставка цитати
Dani
12 червня 2008 09:56
Повідомлення #10

Salikotal
  • 17

Питання не про Лавея і віру... mellow
Мої батьки бачили, що я читаю сатанинську л-ру... пів компа забито окультичними примочками, але вони не напрягають мене цим.Чому? Бо це мої уподобання і врешті-решт як можна змусити людину читати дамські романчики, якщо вона не хоче... closedeyes
До чого я веду, а веду до того, що я не звикла до затикання писку, бо комусь НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ. Я щиро переконанна вельмишановний Salikotal, що для світлого майбутнього вільне висловлювання, чи легкий чорний гуморець не пошкодить, а от факт накладання вето на все, що "проти шерсті" це ще питання.
Я не закликала "мочити" гомиків, просто сказала, щоб не нив яке типу пагане життє (не ї.. в ср..у зранку rolleyes ), бо слід зауважити що сексуальні меншини (Чи вони ще меншини?) досить непогано почувають себе у нашій країні.
Вставка цитати
Tundra14
12 червня 2008 13:43
Повідомлення #11

Leviathan
  • 136

А я просто на 100% впевнений, що в твоїй фонотеці просто купа саме отакого "дегенеративного" мистецтва.

Згоден. І що це доказує? 99% з того мене не пре. А лежить на компі лише заради ваги. І щоб пам'ятати, що грають ті групи для того, щоб на форумі про них щось писати, а не "я такого не чув...". (Але я не про цей форум кажу)
О, так, депрессив зараз же в моді , як і нс

Назвеш мені зараз багато "зірок" бм, які грають в цих жанрах? На відміну від того, що тих сотонінських псевдо-бм гуртів-мільйонерів і власників платинових дисків я тобі назву ніяк не менше bye 20-30...
Ааааа, бля, Блек для грибників та мисливців!!!!

Тоді подумай, для кого є сатанік-бм hysterical
Ну-ну, назви мені хоча б декілька БМ-груп з України, котрі кричать про Сатану.

А до чого тут Україна?
То ж прийми мої вітання, психічно здоровий і корисний гвинтик суспільства. Тільки нафіга ж ти слухаєш Музику, котру створили отакі от "неповноцінні" індивіди. Рекомендую все ж таки Павла Дворського та Степана Галябарду.

І, все-таки, на питання ти не відповів

Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c)

----------------------------------------------------------------------------------------
Вставка цитати
Koscheraatt
12 червня 2008 14:23
Повідомлення #12

Samael
  • 102

А лежить на компі лише заради ваги. І щоб пам'ятати, що грають ті групи для того, щоб на форумі про них щось писати, а не "я такого не чув..."

Ти що, Плюшкін? І пам"ять така пагана, що не пам"ятаєш що грає якийсь Горгорот, Дарк Фюнерал чи інші "сатаністи"? Та слухаєш ти їх, слухаєш. Впевнений, що навіть LUCIFUGUM, котрий так модно серед нациків лаяти, ти слухаєш. І Дімму боргірів всяких.
Назвеш мені зараз багато "зірок" бм, які грають в цих жанрах? На відміну від того, що тих сотонінських псевдо-бм гуртів-мільйонерів і власників платинових дисків я тобі назву ніяк не менше
А, ну якщо ти про мейнстрім говориш, тоді - да, поки що депресив-БМ Греммі не отримував. Я ж кажу про ситуацію в БМ-андеграунді. І під словом "мода" я маю на увазі не "зірок" (хоча вже склалася когорта всесвітньовідомих груп у цих стилях), а те що ці стилі зараз багато хто почав слухати і намагатися грати.

Тоді подумай, для кого є сатанік-бм
Для кого??

А до чого тут Україна?
А чому б не проаналізувати на прикладі власної країни? Чи ти Батьківщину не любиш?
І, все-таки, на питання ти не відповів
Бо воно виглядає як риторичне. Ти на моє питання про перспективу впливу депресив-Бм на твоє дитя теж не відповів, то й що.

Вставка цитати
Tundra14
12 червня 2008 14:54
Повідомлення #13

Leviathan
  • 136

Ти що, Плюшкін? І пам"ять така пагана, що не пам"ятаєш що грає якийсь Горгорот, Дарк Фюнерал чи інші "сатаністи"? Та слухаєш ти їх, слухаєш. Впевнений, що навіть LUCIFUGUM, котрий так модно серед нациків лаяти, ти слухаєш. І Дімму боргірів всяких.

Оце ти відмочив!!! hysterical
Ти не рівняй мої смаки до своїх ідеалів. Бо ти перерахував саме ті группи, які я слухав тоді, коли лише дізнався, що таке БМ.
Про Люцифугум ти вгадав. Мені подобаєтьтся їх 3 альбоми. Бо ці нові їх загони з антіхюма і мізантропією просто смішні.
А пам'ять... Так. Підводить. Просто важкувато запам'ятати назви груп і альбомів сотні групп. До того ж, якщо половина з них тебе не пре.
Для кого??

Тобі навіть впадло уяву напружити на хвилинку?)) Чи я маю тобі усе розжовувати?))
А чому б не проаналізувати на прикладі власної країни? Чи ти Батьківщину не любиш?

По-перше, просто ти то так ляпнув... Як корова на асфальт... Гучно і не в тому місці, що я перепитав.
А про сатаністів (справжніх) в Україні я елементарно чув не так багато. А те, що чув - жалюгідне лайно. Якщо треба, я ввечері напишу тобі назви тих "проектів". Це ще один мінус моєї пам'яті. Ну не пам'ятая я назви таких жалюгідних гуртів. closedeyes Приїду додому - подивлюсь.
Бо воно виглядає як риторичне. Ти на моє питання про перспективу впливу депресив-Бм на твоє дитя теж не відповів, то й що.

А я елементарно сприйняв то як твій стьоб sm35 . Чи ти то питав на повному серйозі? hysterical

Вставка цитати
validol
12 червня 2008 19:56
Повідомлення #14

Salikotal
  • 17

Сатанинська цензура - це і є дибілізм.
Вставка цитати
Koscheraatt
13 червня 2008 12:25
Повідомлення #15

Samael
  • 102

Про Люцифугум ти вгадав. Мені подобаєтьтся їх 3 альбоми. Бо ці нові їх загони з антіхюма і мізантропією просто смішні.
О, а я й не знав, що раніше Наумчук був філантропом і "нормальним соціальним гвинтиком". )))) Ця людина чмирить таких як ти, знущається з вашої стадної "ідеології", а ти слухаєш його групу??? Ну, я ж кажу - ні самоповаги, ні елементарних принципів. А "Нахристихрящах" тобі подобається? ;)
Просто важкувато запам'ятати назви груп і альбомів сотні групп. До того ж, якщо половина з них тебе не пре.
Так а нахера ти взагалі тримаєш у фонотеці те, що тобі нецікаво??? Ти що, один з отих металоідів-колекціонерів, в котрих КАЛекції мр3 в терабайтах міряються?? (ти їм і є, бо тримаєш музику "для ваги").Мабудь, в тебе і Євроклідон там десь є.

А лежить на компі лише заради ваги. І щоб пам'ятати, що грають ті групи для того, щоб на форумі про них щось писати, а не "я такого не чув..."
Тоді ще Білана собі "для ваги" закинь, і всяких ніггерських реп-зірок. А то ще десь за розумного не проканаєш.
Тобі навіть впадло уяву напружити на хвилинку?)) Чи я маю тобі усе розжовувати?))
Ну, логічно, що Сатанік-БМ - для сатанистів та тих, хто симпатизує цій філософії. І хулі тут смішного?Нафіга там отой конвульсивний смайл?

По-перше, просто ти то так ляпнув... Як корова на асфальт.
Не просто так. Ми живемо в цій країні, найкраще знаємо ситуацію, тому й можемо найбільш адеквато оцінювати. Чи ти пропонуєш пофантазувати про абстрактний закордон?! Ляпнув ти, так відповідай за свої слова. А називати мені якісь нікому не відомі one-day-проекти, що ніби то кричать "Сотона!" і чиї записи ходять в основному лише в мр3 не треба. Давай порівняємо, скільки у на загальновідомих "клонів"-груп, що співають про Сатану, і скільки загальновідомих нс-"БМ" та натурофільских-БМ-груп. Хоча, якщо навіть порівняти всякі bed-room-пректи, первага буде за всяким там нс- та поцріотік-блацк-металом. Бо це ж так модно!
А я елементарно сприйняв то як твій стьоб . Чи ти то питав на повному серйозі?
Хотів би я подивитися, як ти б гигикав, якщо б те, про що я пишу сталося. Я тебе серйозно запитував, чому ти, з твоїми соціальноадаптованими та здоровими погладами вважаєш, що депресив-БМ - це не дегенератизм. Це тіпа, нормальні люди, що суіцид оспівують і постійний депресняк?

П.С.: Дімон, три дні я буду відпочивати там, де нема Нету і нажаль не зможу сміятися над новими постами такого Дорослого Хлопчика. Але ти пиши. розкажи ще шось про свою фонотеку, про свої бутафорні "принципи" і всякі інші смішинки-веселинки. У вівторок я постараюся перечитати.)

Вставка цитати
Tundra14
13 червня 2008 13:16
Повідомлення #16

Leviathan
  • 136

О, а я й не знав, що раніше Наумчук був філантропом і "нормальним соціальним гвинтиком". )))) Ця людина чмирить таких як ти, знущається з вашої стадної "ідеології", а ти слухаєш його групу??? Ну, я ж кажу - ні самоповаги, ні елементарних принципів. А "Нахристихрящах" тобі подобається? ;)

Так? bye Тільки справа у тому, що Наумчук до того Л., який мені подобався, відношення мав небагато. Це він всім зараз про це чеше, щоб альбоми купляли. А дибільні байки хворої особистості я, вибач, серйозно не сприймаю. І мені ніхто не доведе, що ті альбоми були сатанінськими та антіхюман івел... Так. Це "Хрящі", "А колесо...", "Клеймо..." та "Сквозь равнодушное небо". Скільки не перечитував їх тексти, так і не зрозумів, чому Наумчук каже, що то були також злісні і т.д. альбоми)))
Так а нахера ти взагаПролі тримаєш у фонотеці те, що тобі нецікаво??? Ти що, один з отих металоідів-колекціонерів, в котрих КАЛекції мр3 в терабайтах міряються?? (ти їм і є, бо тримаєш музику "для ваги").Мабудь, в тебе і Євроклідон там десь є.

Ні, Про Евро ти помилився. А в "колекції" мр3 у мене, в основному ті гурти, які як я вважаю, зробили внесок у БМ. Навіть, якщо мені вони не дуже подобаються. Але, читаючи якісь книжки, можу їх ставити для фону.
Тоді ще Білана собі "для ваги" закинь, і всяких ніггерських реп-зірок. А то ще десь за розумного не проканаєш.

Це вже просто елементарний гон пішов. Можеш звільнити мене від нього.
Ну, логічно, що Сатанік-БМ - для сатанистів та тих, хто симпатизує цій філософії. І хулі тут смішного?Нафіга там отой конвульсивний смайл?

Тоді так само логічно, що "форест БМ" то блек, хто захоплюється красою природи. Я, через свою уяву, подумав, що про грибників то так само стьоб) Тому в такому ж дусі відповів тобі. Ти не помічаєш, що ти занадто перебираеш з цим? 20 разів стьобатись з одного і того ж може лише якась психічно нездорова людина.
Не просто так. Ми живемо в цій країні, найкраще знаємо ситуацію, тому й можемо найбільш адеквато оцінювати. Чи ти пропонуєш пофантазувати про абстрактний закордон?! Ляпнув ти, так відповідай за свої слова. А називати мені якісь нікому не відомі one-day-проекти, що ніби то кричать "Сотона!" і чиї записи ходять в основному лише в мр3 не треба. Давай порівняємо, скільки у на загальновідомих "клонів"-груп, що співають про Сатану, і скільки загальновідомих нс-"БМ" та натурофільских-БМ-груп. Хоча, якщо навіть порівняти всякі bed-room-пректи, первага буде за всяким там нс- та поцріотік-блацк-металом. Бо це ж так модно!

Якщо ти серйозно так вважаєш, далі ніж Дарк Фюнерал та Горгорот ти не просунувся. closedeyes
Хотів би я подивитися, як ти б гигикав, якщо б те, про що я пишу сталося. Я тебе серйозно запитував, чому ти, з твоїми соціальноадаптованими та здоровими погладами вважаєш, що депресив-БМ - це не дегенератизм. Це тіпа, нормальні люди, що суіцид оспівують і постійний депресняк?

ДБМ, взагалі-то, не лише про суїцид співають. То ти трохи наплутав його з СУЇЦИД БМ. Розумник.

Вставка цитати
Koscheraatt
20 червня 2008 18:39
Повідомлення #17

Samael
  • 102

Тільки справа у тому, що Наумчук до того Л., який мені подобався, відношення мав небагато.
Даааааааа???? Що ти кажеш!!!! Розкажи ще шось!!!!

Так. Це "Хрящі", "А колесо...", "Клеймо..." та "Сквозь равнодушное небо"
З цього списку я можу зрозуміти твій інтерес лише до "Сквозь равнодушное небо". До речі, в товєму фавор-списку є й відверто анти-нс-альбом. Але ж то фігня, можна інколи непомічати те, що помічати незручно. Щодо "Хрящів" - альбом просто сповнений сатанинських образів та пропаганди. Але ж ти знову не схотів помітити.

20 разів стьобатись з одного і того ж може лише якась психічно нездорова людина.
А ти ще досі не зрозумів, що я не претендую на "психічноздорового" (по міркам суспільства) та соціальноадаптованого та користного представника суспільства???!! Я залишу це тобі.
Якщо ти серйозно так вважаєш, далі ніж Дарк Фюнерал та Горгорот ти не просунувся.
Та ні, я навіть їх не чув.

ДБМ, взагалі-то, не лише про суїцид співають. То ти трохи наплутав його з СУЇЦИД БМ. Розумник.
А ще є love BM, mountain BM, sadistic BM, military BM, pornographic BM, people-killing BM, green-peace BM....

Вставка цитати
Vermyapre
24 вересня 2008 15:41
Повідомлення #18

Lauviah
  • 51

Полностью с тобой согласен. Овци бояться волков. И судя по ответам на мои посты, и на этом форуме, к сожалению, большинство - овци, недостойные Black Metal`а. Но уходить отсюда пока что небуду, возможно и найдеться кто то действительно True.

- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl
- We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth
- True Norwegian Black Metal & True French Black Metal
- Dominus Sathanas
- В мире хищников всегда виновата жертва! (с)
- Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath
Вставка цитати