|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Онлайн |
|
|
Зареєстрованих: 0 Незареєстрованих: 11
Користувачів: 11
|
|
|
|
|
|
|
|
| Наша кнопка |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 1349 |
|
| HeLГhammerr |
 11 червня 2008 21:59
Повідомлення #1
|

Marou
Група: Користувачі
| 1349 - Одна з тих нечисленних чорних груп, які вельми поважають і шанують серед ортодоксальні знавці black metal`а. Відносно самої назви, 1349 – рік, коли чума(«Чорна смерть»), що лютувала в Європі, дісталася-таки до Норвегії, понісши в могили багато тисяч життів.Ті, хто вижили, піддалися дії побічних ефектів бубонної чуми, які виявилися не відразу, але цілком конкретно, чим інакше пояснити любов норвежців до чорних видів металу. 1349 народилися з «Alvheim» в 1997-му році, з Ravn(Вокал&Барабани), Tjalve(Гітара), Seidemann(Бас), а також Balfori(ГІтара). У ранньому 98-му році вони записали, але все таки не випустили демку. В цей же час же, із-за росходжень в музичних вподобаннях, команду покидає Balfori. У 99-му вони записують промо-стрічку «Chaos Prefferred», яку вони знов не наважуються випустити, хоча нині стрічка невідомим чином опублікована. Незабаром, 1349 знаходять нового гітариста Archaon`a, чия професіональність виводить групу на новий рівень інтенсивності, якісності і брутальної жорсткості. Наступної весни 2000-го 1349 збираються записати новий промо-матераіл, і Ravn запрошує Frost’a(Satyricon, ZYKLON-B) прийняти участь в записі, щоб добитися необхідної ним швидкості. Схоже, Frost був настільки вражений матеріалом реліза, який планували випустити, що ухвалив рішення стати не сесійним, а постійним учасником 1349. «Holycaust Records» запропонували їм випустити їх нове демо на MINICD. На початку 2001-го 1349 вирішили, що у них вже достатньо убивчих пісень, щоб записати повнометражний альбом. Ним став «Liberation», записаний і зроблений в «Gordon Studios», використовуючи «безшовний» запис а-ля «старої школи», а також застосовуючи сучасні чудеса з швидкістю. 1349 зіграли декілька виступів на підтримці у Gorgoroth і пізніше Cadaver Inc., а також взяли участь у фестивалі «Hole In The Sky» в Бергіні. Незабаром, 1349 підписують контракт з «Candlelight Records», що працює виключно з блекерами, на випуск їх нового альбому. Ним виявляється «Beyond The Apocalypse», який порівняно вищий і професійніший, ніж «Liberation». Нарешті-таки очищений запис, виразніший вокал знов піднімають до бажаної ніші «Другої Eibon», як жартують над 1349 знайомі блекери. Дебютом 1349 став альбом «Hellfire» 2005-го року, що остаточно закріпив «трушність» норвежців. Більш згладжені партії інструментів, бітовий, заглушений бас-барабан, що напливають з новою силою гітарні рифи, повноцінна участь всіх членів команди саме в старанному складанні жорсткого, норвезького «блек-згладжування» вивела 1349 в ряди агресивних і брутальных блек-команд Норвегії, а, можливо, і світу. До всього цього, 1349 вмудрилися «урезонити» композицію «Hellfire» до тимчасових рамок, рівних 13 хвилинам 49 секундам. Disco 1999 - Chaos Preferred (Demo) 2001 - 1349 [EP] 2003 - Liberation 2003 - With Full Force (Bootleg) 2004 - Beyond the Apocalypse 2005 - Hellfire Album reviews Liberation (2003)Beyond the Apocalypse (2004)Hellfire (2005)Link to download albums 1349 (EP) (2001) Liberation (2003)Beyond the Apocalypse (2004)Hellfire (2005)Gig 2003 - Live At Markthalle, Hamburg Part 1Part 2Part 3Part 4Part 5Є тут фанати брутального прогресивного блеку? Групу я вицепив десь півроку тому, спочатку ця одноманітність якось не сподобалась (Hellfire), але потым послухавши ранны альбоми, особливо Liberation i Beyond the Apocalypse мене дико поперло)) Фрост цуко аццкій демон, поклоняюсь.
----------------------------------
sex, beer, grindcore

|
|
|
|
| M8R8K |
 13 червня 2008 19:34
Повідомлення #3
|

Samael
| black metal.prosto black metal.superbanda!
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Malva |
 18 червня 2008 18:16
Повідомлення #4
|

Salikotal
| мене назва зацікавла,тоого і послухала |
|
|
|
| Tundra14 |
 24 червня 2008 00:24
Повідомлення #5
|

Leviathan
Група: Журналісти
| А толку? Звичайний клон ДФ... Думаю, на таку музику вони і брали курс... Подібне і я міг би писати по 40 пісень у рік (при умові, що в мене була б потрібна апаратура). І що? Невже я б став таким вже "культом БМ"? Ні... А чому ні? Це, до речі, підходить до усіх наших БМ команд. Грають хлопчаки непогано. Так, усі це чули вже 666 разів. Але послухати 1349 у 667 раз - то ж тру! То ж злість! Коротше... Для любителів ДФ та Горгороз (як би це прикро не звучало)...
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
|
|
| Matzaessen |
 24 червня 2008 19:45
Повідомлення #6
|

Marou
| Цитата: Tundra14 Подібне і я міг би писати по 40 пісень у рік П*здеть не мешки ворочать,а на счет аппаратуры - было бы желание. По теме:группа нравится,но слушаю далеко уж не каждый день.

|
|
|
|
| Tundra14 |
 24 червня 2008 20:12
Повідомлення #7
|

Leviathan
| Ну правильно... В мене ж нема цілі клепати альбоми сотнями... То і не клепаю.  Хай цим займаються тисячі інших потлачів, яких це пре...
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
|
|
| Matzaessen |
 24 червня 2008 21:28
Повідомлення #8
|

Marou
| сомневаюсь ,что ты вообще ,кроме развода палемики на форуме ,еще чем-то занимаешься. ну а ты побольше качай этих же патлачей,накапливай мптришные террабайты музла.

|
|
|
|
| Tundra14 |
 24 червня 2008 21:38
Повідомлення #9
|

Leviathan
| Капець... Щоб любити БМ їм конче треба і займатись? Ото логіка. Я колись казав, що я великий музикант, у мене купа проектів, і я зірка БМ? Хлопче, якщо ти граєш в якійсь занюханій групці, то ще не значить, що ти БМ-музикант.
 |
|
|
|
| Matzaessen |
 24 червня 2008 21:50
Повідомлення #10
|

Marou
| знаешь хлопче,я смотрю,что для тебя все что записано в Украине или снг все занюханое гавно...конечно кроме нс`a. Цитата: Tundra14 Я колись казав, що я великий музикант, у мене купа проектів, і я зірка БМ? Я где-то упомянул ,что играю БМ? ну ты ж кричишь,что мог бы записать кучи песен в таком духе,давай,дерзай,забацай не 40,а 20 ну в 2 раза лучше.......... а в конце концов выходит: Цитата: Matzaessen П*здеть не мешки ворочать

|
|
|
|
| Tundra14 |
 24 червня 2008 22:05
Повідомлення #11
|

Leviathan
| Цитата: Matzaessen ну ты ж кричишь,что мог бы записать кучи песен в таком духе,давай,дерзай,забацай не 40,а 20 ну в 2 раза лучше.......... а в конце концов выходит: гиги... Мені записати їх просто для того, щоб заткнути тобі пельку? Не знаходиш, що це ідіотизм  ? Цитата: Matzaessen Я где-то упомянул ,что играю БМ? Ну ти ж кажешь, що кожен, хто говорить про БМ має грати його, щоб мати право на його обговорення, а не я... От я і подумав, що хоч ти сам у свої слова віриш... А виходить... Ідіотизм... Цитата: Matzaessen знаешь хлопче,я смотрю,что для тебя все что записано в Украине или снг все занюханое гавно...конечно кроме нс`a Так. 80% з того і є лайно.
 |
|
|
|
| Matzaessen |
 24 червня 2008 22:16
Повідомлення #13
|

Marou
| Цитата: Tundra14 Мені записати їх просто для того, щоб заткнути тобі пельку? можешь свое хавало завалить(это так,на будущее,соплячок) Цитата: Tundra14 Ну ти ж кажешь, що кожег, хто говорить про БМ має грати його, щоб мати право на його обговорення, а не я... покажи мне,где я это написал? сходи к психиатору ,гордость нации,а то мне чтото аж неспокойно за будущее страны из-за таких "патриотов". Цитата: Tundra14 Так. 80% з того і є лайно. и что ж для тебя не лайно?хоть несколько групп. Цитата: Tundra14 І, до речі... Ти знаєш багато крутих НС-груп з України? весь нс - шлак,перечитай посты Кошерата на счет нс`а, у нас взгляды очень похожи .

|
|
|
|
| Tundra14 |
 24 червня 2008 22:29
Повідомлення #14
|

Leviathan
| Цитата: Matzaessen покажи мне,где я это написал? Цитата: Matzaessen сомневаюсь ,что ты вообще ,кроме развода палемики на форуме ,еще чем-то занимаешься. Думаю, трактувати це потрібно саме так. Цитата: Matzaessen сходи к психиатору ,гордость нации,а то мне чтото аж неспокойно за будущее страны из-за таких "патриотов". Знову тупий гон і ніяких обгрунтувань. Ну-ну. Розумник... Цитата: Matzaessen и что ж для тебя не "лайно"?хоть несколько групп. Dead Christ Cult, Balance Interruption, Gromm, Lucifugum, Semargl, Vermis Mysteriis (на крайняк), LUTOMYSL.
 |
|
|
|
| Matzaessen |
 24 червня 2008 22:37
Повідомлення #15
|

Marou
| Цитата: Tundra14 Dead Christ Cult, Balance Interruption, Gromm, Lucifugum, Semargl, Vermis Mysteriis (на крайняк), LUTOMYSL. ну хоть в в чем-то у нас взгляды сошлись)

|
|
|
|
| HeLГhammerr |
 26 червня 2008 16:31
Повідомлення #16
|

Marou
| ппц. замість того шоп писати пости в стилі: "о так, група-крутняк" чи "та нє гавно, взагалі не переварюю такої фігні" то вони взязись опсирати один одного, український блек і нс (але в нас є гурти, котрі справді варті уваги). Хлопці, думаю, у вас обох є ІСКЙУ і не становить проблеми вам обом поспілкуватись таким чином, не засираючи топєг. А ше краще домовтеся про зустріч і начистіть одне одному єбальники  шоп було чьотко. Не вистачає трушності, слухайте Аццкою Сцотону Lucifugum
sex, beer, grindcore

|
|
|
|
| Tundra14 |
 26 червня 2008 16:35
Повідомлення #17
|

Leviathan
| Ок! Я дійсно не переварюю таку ху..ню! 
 |
|
|
|
| M8R8K |
 26 червня 2008 20:11
Повідомлення #18
|

Samael
| Цитата: HeLГhammerr начистіть одне одному єбальники 
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Matzaessen |
 27 червня 2008 19:04
Повідомлення #19
|

Marou
| Цитата: HeLГhammerr начистіть одне одному єбальники  я только за 2 HeLГhammerr : и за Lucifugum тоже 

|
|
|
|
| Sheqelshaker |
 29 червня 2008 09:19
Повідомлення #20
|

Salikotal
| Tundra14, Подібне і я міг би писати по 40 пісень у рік (при умові, що в мене була б потрібна апаратура). Tundra14
Человек, который хоть немного сталкивался с созданием чего-то более-менее серьезного в музыкальном плане начиная от написания, заканчивая записью, такую ахинею себе сказать не позволит, потому ни на что кроме подросткового пафосного пиздежа твое высказывание не катит. |
|
|
|
|
 |
 Інформація
| Користувачі які знахдяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді на даному форумі. |
|
1чол. читають цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
|