|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Опитування |
|
|
ваше ставлення до ЕР дисків |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Наша кнопка |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Потойбіччя, А що по той бік життя? |
|
| Vermyapre |
 7 жовтня 2008 20:11
Повідомлення #42
|

Lauviah
Група: Користувачі
| Цитата: Garm BlackBlood,
Ты до сих пор вериш в исусика,сТакану,пекло,рай?????????
Почитал твой пост: мнение "пионера",аж улыбнуло,ты как я понял Вермиапре только в женском обличье.... Ты поговори еще немножко... И фотографию свою выложи...
----------------------------------
- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl - We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth - True Norwegian Black Metal & True French Black Metal - Dominus Sathanas - В мире хищников всегда виновата жертва! (с) - Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath |
|
|
|
| Garm |
 7 жовтня 2008 20:18
Повідомлення #44
|

Balberith
| Цитата: Vermyapre Ты поговори еще немножко... И фотографию свою выложи... И что ты мне сделаеш???????? Нашлёш "проклятие чёрной имперской крови"??? Я скока уже в инете,а никуда фото своё не выкладывал,нех мне делать А ты прокляни мой АйПи адрес....

|
|
|
|
| BlackBlood |
 7 жовтня 2008 20:21
Повідомлення #45
|

Salikotal
| Я вірю в то шо хочу. І як і вкожної людини я маю свої уявлення про потойбіччя. Як я розумію тут висловлюють кожен своє ІМХО, то якого х**я критикувати і судити його? |
|
|
|
| Vermyapre |
 7 жовтня 2008 20:24
Повідомлення #46
|

Lauviah
| Цитата: BlackBlood Я вірю в то шо хочу. І як і вкожної людини я маю свої уявлення про потойбіччя. Як я розумію тут висловлюють кожен своє ІМХО, то якого х**я критикувати і судити його? Христианский менталитет.
- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl - We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth - True Norwegian Black Metal & True French Black Metal - Dominus Sathanas - В мире хищников всегда виновата жертва! (с) - Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath |
|
|
|
| BlackBlood |
 7 жовтня 2008 20:34
Повідомлення #49
|

Salikotal
| Garm Можеш, але нах накими наїзами зразу! |
|
|
|
| BlackBlood |
 9 жовтня 2008 19:46
Повідомлення #50
|

Salikotal
| Цитата: Vermyapre Цитата: BlackBlood Я вірю в то шо хочу. І як і вкожної людини я маю свої уявлення про потойбіччя. Як я розумію тут висловлюють кожен своє ІМХО, то якого х**я критикувати і судити його?
Христианский менталитет. Так християнський менталітет справді є дуже гнили м своєму корені. |
|
|
|
| Koscheraatt |
 10 жовтня 2008 09:10
Повідомлення #51
|

Samael
| Цитата: Octavius А если что-то и будет, то явно не такое, как себе представляют херстиане и сТаканисты, ибо их культы семитского происхождения есть абсолютная фальш и сплошная ложъ А що, язичницьки культи чимось кращі??? Сприйняття загробного світу християне як раз перейняли від язичництва, замінивши Вирій\Вальхалу на христи-Рай, у Пекла-Ада-Хеля взагалі язичницькі назви лишилися. Цитата: Garm Я скока уже в инете,а никуда фото своё не выкладывал,нех мне делать Я думаю, ти дуже нефотогенічний просто.

|
|
|
|
| Garm |
 10 жовтня 2008 22:07
Повідомлення #53
|

Balberith
| Цитата: Koscheraatt Цитата: Garm Я скока уже в инете,а никуда фото своё не выкладывал,нех мне делать Я думаю, ти дуже нефотогенічний просто.
---------------------------------- Ты знаеш,я про тебя думаю тоже самое,твоего фото чёта не видно...

|
|
|
|
| Darkerl |
 12 жовтня 2008 16:17
Повідомлення #54
|

Abaddon
Група: Модератори
| Хм.. А шо на рахунок того, коли люди вертаються такби мовити з "того свІту" і розповідають про всілякі речі, типу світла.. поів безкрайніх.. легкості.. То глюки свідомості чи що? Я сама була якось свідком такого.
Все надто складно, щоб бути простим... |
|
|
|
| Koscheraatt |
 13 жовтня 2008 09:02
Повідомлення #56
|

Samael
| Цитата: Octavius Та мені по барабану, шо там помінялось! Срати я хотів шо на хєрстиянство, шо на сТаканізм! Сатанізм до чого? Я казав про християнство і язичництво. Ось на них і сри в даному випадку, якщо так. Читай уважніше. Взагалі то помічаю таку тенденцію: серед металістів-атеістів (це не про тебе, Октавіус, ти ж полюбому "віриш" у Вальхаллу) модно кричати "я ненавиджу абсолютно всі релігії: хритсиянство, будизм, сатанізм..." але при цьому чомусь бояться сказати це про язичництво. А це ж також релігія. ))) Цитата: Darkerl Хм.. А шо на рахунок того, коли люди вертаються такби мовити з "того свІту" і розповідають про всілякі речі, типу світла.. поів безкрайніх.. легкості. Може щось і є після цього життя, а може це все - лише особливості людської психіки.

|
|
|
|
| Koscheraatt |
 13 жовтня 2008 10:29
Повідомлення #58
|

Samael
| Цитата: Octavius Для мене язичництво - це не релігія, а світогляд! Так християнство - це теж світогляд. Як іудаїзм, мусульманство і т.п. Але взагалі-то язичництво - це релігія, хочеш ти вірити в це чи ні. А ось Сатанізм релігією ніколи не був. Власне, його як такого і не існує, бо цим словом спрощено називають досить такі різні між собою філософії. Цитата: Octavius А сТаканізм - повний аццтой Дегенеративний гедоністично-деструктивний брєд Хочеш побазікати про те, з чим зовсім не знайомий??? Знання про з газет і телебачення черпав?

|
|
|
|
| Darkerl |
 13 жовтня 2008 10:46
Повідомлення #60
|

Abaddon
Група: Модератори
| Цитата: Koscheraatt А ось Сатанізм релігією ніколи не був. Власне, його як такого і не існує, бо цим словом спрощено називають досить такі різні між собою філософії. Тут я з тобою абсолютно погоджуся. Бо реально погляд на сатанізм настільки розбігається в різних трактуваннях...
Все надто складно, щоб бути простим... |
|
|
|
|
 |
 Інформація
| Користувачі які знахдяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді на даному форумі. |
|
1чол. читають цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
|