|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Опитування |
|
|
ваше ставлення до ЕР дисків |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Наша кнопка |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Necrolatria, Возлюбите лишь мёртвых |
|
| godlessnorth |
 8 жовтня 2008 12:03
Повідомлення #1
|

Lauviah
Група: Адміністратори
| Иисус сказал вас: Возлюбите ближнего своего. Я же говорю Вам: Возлюбите лишь мёртвых. Всё, что есть идеально - мертво, всё, что мертво есть идеально. Інфа: Necrolatria
----------------------------------
 |
|
|
|
| Tundra14 |
 8 жовтня 2008 12:07
Повідомлення #2
|

Leviathan
Група: Журналісти
| Ще не чув. Обов'язково треба буде ознайомитись.
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
|
|
| godlessnorth |
 8 жовтня 2008 12:11
Повідомлення #3
|

Lauviah
| це тема групи Necrolatria тут відписйте свої враження і думки, спілкуйтеся з учасниками групи
 |
|
|
|
| Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 13:30
Повідомлення #4
|

Samael
Група: Користувачі
| Їх історія просто зворушлива!!!: Донецк… 2001г…Текстильщик…Окраина…, непосредственная близость к лесопосадкам…, заброшенным сооружениям… и кладбищам… Ничего козалось бы не предвещало беды, но… Трое молодых людей Burz, Anael и NEMOS вооружившись ненавистью ко всему сущему, а также ножами, топорами и соответствующей литературой (и напитками, расширяющими сознание) над алтарём матери сырой земли (телом голой бляди),присягли на верность ЕГО ВЕЛИЧЕСТВУ ГОСПОДУ САТАНЕ. Повністю - тут: http://utm.in.ua/bands.php?mode=band&bid=1181 А ще давайте познайомимось з київською групою Necrolatry.)))) Судячи з їх фото, це - гомоеротичний акустичний блацк-метал!!!

|
|
|
|
| Ulver1488 |
 8 жовтня 2008 13:56
Повідомлення #6
|

Semyazza
| Да бля. Полна земля русская самородками...
Де хрест встане, там трава в'яне |
|
|
|
| Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 14:45
Повідомлення #7
|

Samael
| " Мы очень увлекались оккультизмом, ритуалами и прочим такими вещами" О, судячи з фото вік у учасників групи досить молодий, боюсь, ці вподобання виражалися у неестетичному кладбищенському вандалізму і вбивстві нещасних тварин..

|
|
|
|
| godlessnorth |
 8 жовтня 2008 15:43
Повідомлення #8
|

Lauviah
| хм.. музика мені зподобалася. Цитата: Octavius Уроды... sm57 з чого такі висновки?
 |
|
|
|
| Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 15:57
Повідомлення #10
|

Samael
| Цитата: Octavius Я сТаканинські групи, за рідким виключенням, непереварюю Мотивуй, чому? До речі, у різних груп сатанізм - різний. Це не релігія, це філософія. То ж поясни, якмй саме сатанізм ти непереварюєш.

|
|
|
|
| M8R8K |
 8 жовтня 2008 23:07
Повідомлення #12
|

Samael
| а по-моему-абсолютно "вменяемый" блек метал..слухати можна.
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Koscheraatt |
 9 жовтня 2008 10:42
Повідомлення #14
|

Samael
| Цитата: Octavius Який сатанізм? Весь!!! Я не сприймаю культи (чи філософію) семітського походження Спочатку доведи, що він має семітське походження. У інтерв"ю "правильної" нс-групи прочитав? Залишайся при своїй примітивній думці,проте навіть з точки зору релігієзнавства та філософії - він має набагато глибші коріння. Цитата: Octavius Уроды... Це тоді в тебе і Watain, Enthroned та інші - уроди... Цитата: Octavius нікому нічого пояснювати не буду, особливо тобі, Кошерний А чому це? Ти що, себе кращим за мене вважаєш? Ну звістно, яке діло сурйозному толкієністу до мене...

|
|
|
|
| Burz |
 9 жовтня 2008 16:03
Повідомлення #15
|

Salikotal
| Привіт всім! Вважаю що треба внести деяку ясність стосовно нашого коллективу. по- перше та фотка з двома молодими підлітками до NECROLATRIA (саме блек гурту з Донецька) не має ніякого відношення, хз хто це такі. по-друге, стосовно світогляду ми не визнаємо жодного з існуючих ярликів: сатанизм, НС, язичництво та все таке інше. Так може деякі риси чи категорії є спільними але повністю ідинтифікувати наше світосприняття з якимоюсь там трендовою філософію недопустимо. по-трете стосовно процитованої статті щодо історії NECROLATRIA - вона була написана навмисно с певною долею гумору щоб уникнути штучного навіювання позер - темряви як у дешевих трендових гуртів. Цим ми хотіли показати що маючи відношення до блєк культури вже понад 5 років залишаємося людьми а не позерами. Я гадаю кожний хто прийде на концерт 30 числа матеме змогу послухати нас живцем а далі судити ... І велике прохання не плутати наш коллектив зі схожими по назві і не переносити вироки про їх творчість до нашої. Щось подібне і трапилося з фоткою цих малят))) - ніхто не знав хто то взагалі а вже таку дискусію розвернули. Чикаємо вас на концерті.
|
|
|
|
| Koscheraatt |
 9 жовтня 2008 16:48
Повідомлення #16
|

Samael
| Цитата: Burz по-трете стосовно процитованої статті щодо історії NECROLATRIA - вона була написана навмисно с певною долею гумору щоб уникнути штучного навіювання позер - темряви як у дешевих трендових гуртів. Цим ми хотіли показати що маючи відношення до блєк культури вже понад 5 років залишаємося людьми а не позерами. Тобто, ваше відношення до Блеку - це откае собі глузування і прикол?! Мені, власне, такі групи не цікаві. Може тим, кого пре Ацкая Сотона чи Йовіл покатить...

|
|
|
|
| Burz |
 10 жовтня 2008 13:17
Повідомлення #17
|

Salikotal
| Та ні друже)))))) Ти мене не так зрозумів)))) Власне я хотів сказати що з іронією дивлюсь на гурти які штучно навіюють навколо себе такий собі дух серьёзних пацанів а самі навіть не можуть пояснити власної назви та символів які вони застосовують у лого чи ще десь. Я в блєк культурі вже 8 років і долучився до неї через практику певногї філософії. Тоб то спочатку були ідеї і хотілось їх якось вивести у зовнішній світ і саме блєк-метал я знайшов як саму ідеальну форму для реалізації цієї мети. |
|
|
|
| Koscheraatt |
 10 жовтня 2008 13:33
Повідомлення #18
|

Samael
| Цитата: Burz Та ні друже)))))) Ти мене не так зрозумів)))) Власне я хотів сказати що з іронією дивлюсь на гурти які штучно навіюють навколо себе такий собі дух серьёзних пацанів а самі навіть не можуть пояснити власної назви та символів які вони застосовують у лого чи ще десь. Ну так всі стьобні пародійні блек-групи саме на цьому і базуються..

|
|
|
|
| Burz |
 10 жовтня 2008 15:44
Повідомлення #19
|

Salikotal
| Друже, ми не стьобна банда і наша творчість це не стьоб і крапка!))))))
|
|
|
|
| Koscheraatt |
 10 жовтня 2008 16:24
Повідомлення #20
|

Samael
| ну, судячи з сказаному тобою ж самим, ви не вважаєте себе серйозними.

|
|
|
|
|
 |
 Інформація
| Користувачі які знахдяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді на даному форумі. |
|
1чол. читають цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
|