|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Опитування |
|
|
З блеку подобається найбільше |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Наша кнопка |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Necrolatria, Возлюбите лишь мёртвых |
|
| Vermyapre |
 16 жовтня 2008 21:33
Повідомлення #41
|

Lauviah
Група: Користувачі
| А что насчет евреев?
----------------------------------
- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl - We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth - True Norwegian Black Metal & True French Black Metal - Dominus Sathanas - В мире хищников всегда виновата жертва! (с) - Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath |
|
|
|
| Burz |
 16 жовтня 2008 21:58
Повідомлення #42
|

Salikotal
| Євреї це нація вайшьїв (торгівців) їх бог це золотий телець і до Вищих творчіх сил та містерій на честь Богів творців вони не мають ніякого відношення. Кожному своє нехай моляться на срібну чи золоту монету |
|
|
|
| Tundra14 |
 16 жовтня 2008 22:04
Повідомлення #43
|

Leviathan
Група: Журналісти
| Цитата: Burz Євреї це нація вайшьїв (торгівців) їх бог це золотий телець і до Вищих творчіх сил та містерій на честь Богів творців вони не мають ніякого відношення. Кожному своє нехай моляться на срібну чи золоту монету Якось занадто по-християнськи.
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
|
|
| Tundra14 |
 16 жовтня 2008 22:09
Повідомлення #45
|

Leviathan
Група: Журналісти
| Цитата: Octavius Tundra14, а як тоді по-язичницькі? "Іду на ви!" (с)
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
 |
|
|
|
| Burz |
 16 жовтня 2008 22:27
Повідомлення #47
|

Salikotal
| Ще хотілося би зробити ремарку на рахунок "як що пацани 8 років у блек метал то їм треба вклонятися"))))) Я ма на увазі що я особисто 6 років у цій культурі. Necrolatria - це банда яка кілька разів міняла повністю свій склад, і теперішній склад устоявся лише як кілька місяців. Тому зараз ми всі працюємо, реалізуємо нові ідеї і поки що на велич не зазіхаємо))) Але ми намагаємося все робити на вищому рівні і судити про результати нашої праці судити присутнім на наших виступах. Зимою ми запишемо повноформатник і це також буде показником і судити про нього також слухачам. |
|
|
|
| M8R8K |
 17 жовтня 2008 01:00
Повідомлення #49
|

Samael
| Цитата: Octavius Іду на ви!" плюс пиццот! Цитата: Burz Ще хотілося би зробити ремарку на рахунок "як що пацани 8 років у блек метал то їм треба вклонятися"))))) Я ма на увазі що я особисто 6 років у цій культурі. Necrolatria - це банда яка кілька разів міняла повністю свій склад, і теперішній склад устоявся лише як кілька місяців. Тому зараз ми всі працюємо, реалізуємо нові ідеї і поки що на велич не зазіхаємо а нихто й не вимагае вид вас якогось суперпрофесионализму...в блек метали головвне шо?-щиристь(искренность) та вира в свои идеали(идеологию).ну,наприклад,Крода мени подобаеться и музикально и идеологично,й крим тоо--Я ИМ ВИРЮ! а коли вирити перестану-то й перший буду хуйкати цю банду й обзивати пазьорами...оце и е "тру"..
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Gannibal |
 17 жовтня 2008 11:44
Повідомлення #50
|

Lauviah
| в бм головне, шоб штирило. от типу включаєш якусь блекотню... перші акорди, а ти уже всцявся
|
|
|
|
| Vermyapre |
 17 жовтня 2008 19:33
Повідомлення #51
|

Lauviah
| Цитата: M8R8K Крода мени подобаеться и музикально и идеологично,й крим тоо--Я ИМ ВИРЮ! Ты веришь, что на врата Цареграда прибил щит не Олег, а Святослав???  Верит он...
- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl - We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth - True Norwegian Black Metal & True French Black Metal - Dominus Sathanas - В мире хищников всегда виновата жертва! (с) - Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath |
|
|
|
| M8R8K |
 17 жовтня 2008 19:54
Повідомлення #52
|

Samael
| Vermyapre, не,бля,я вирю,шо вони--не темни йебари дохлих баб!
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Chups |
 17 жовтня 2008 20:03
Повідомлення #53
|

Marou
| |
|
|
|
| Vermyapre |
 17 жовтня 2008 20:06
Повідомлення #54
|

Lauviah
| Цитата: M8R8K Vermyapre, не,бля,я вирю,шо вони--не темни йебари дохлих баб! А тебя очень волнует эта тема? Что то ты постоянно пишешь, что мол те - ебари мертвых баб, те - нет, а у тех надо бы спросить - ебари они, или не ебари. Создаёться впечатление, что ты помешан на этом...
|
|
|
| M8R8K |
 17 жовтня 2008 20:15
Повідомлення #55
|

Samael
| Vermyapre, мене страшно хвилюе тема тру-нетру....оскильки йебли мертвих баб -один з основних чинникив твоеи концепции тру,то я цю твою концепцию тепер примиряю до всих,хто мае видношення до блеку.
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Vermyapre |
 17 жовтня 2008 20:55
Повідомлення #56
|

Lauviah
| Цитата: M8R8K мене страшно хвилюе тема тру-нетру....оскильки йебли мертвих баб -один з основних чинникив твоеи концепции тру,то я цю твою концепцию тепер примиряю до всих,хто мае видношення до блеку. Я, кажеться, тебе уже говорил, что это никакого отношения к данному понятию не имеет. С чего ты взял обратное? Сам придумал?
|
|
|
| M8R8K |
 17 жовтня 2008 21:21
Повідомлення #57
|

Samael
| Vermyapre, что-"это"?к какому понятию?ничего подобного ты мне не говорил.
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Vermyapre |
 17 жовтня 2008 21:25
Повідомлення #58
|

Lauviah
| Цитата: M8R8K Vermyapre, что-"это"?к какому понятию?ничего подобного ты мне не говорил. Это - некрофилия. Понятие - "True". Да, прости, ошибся, вроде говорил не тебе, ты у меня спросил что то типа "Являеться ли некрофилия основным критерием понятия True?", потом один молодой человек тебя поддержал, и я ответил ему. Но это не важно, т.к. спросили вы оба, соответственно ответ относился вам обоим.
|
|
|
| M8R8K |
 17 жовтня 2008 21:30
Повідомлення #59
|

Samael
| Vermyapre, заибав уже цей офтоп,я все одно не втикнув,що ти хотив сказати..
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
| Vermyapre |
 17 жовтня 2008 21:40
Повідомлення #60
|

Lauviah
| Цитата: M8R8K Vermyapre, заибав уже цей офтоп,я все одно не втикнув,що ти хотив сказати.. Объясняю специально для тугодоходящих. Цитата: M8R8K оскильки йебли мертвих баб -один з основних чинникив твоеи концепции тру,то я цю твою концепцию С чего ты взял, что я считаю некрофилию основным критерием в понятии True? Я уже говорил, что она никакого отношения к True не имеет.
|
|
|
|
 |
 Інформація
| Користувачі які знахдяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді на даному форумі. |
|
1чол. читають цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
|