А я ось періодично прикуповую щось з ББХ і не шкодую. Навіть ті речі, яких я не доганав інколи вмикаю і розумію, що був неправим стосовно них Єдина річ з ББХ, котру не доганяю, це Нітберг "Donner Wetter Donner Wyrd". Хоча спліт з Волкотенью сподобався. Думаю ще "Нідзангер" дістати. Кажуть це їхня знаменна річ
Мне очень нравится Форест(Заревом над прахом вообще один из лучших альбомов в БМ) и Нитберг, но вот Браникальд как-то вообще не догоняю, кроме последнего альбома.
Змінив свою думку про Donner Wetter Donner Wyrd Нітберга. Вчора повністю переслухав і зрозумів, що насправді - крутий альбом. Просто такі речі, мабуть, з першого разу не проймать
О! Людина, яка прониклась цим альбомом... Мені цікава просто твоя думка, що ж у ньому такого крутого? Серйозно... Просто я скільки його не переслуховував - голяк. Мож, хтось "роздуплить"?)))
Спробуй не просто прослухати його, а спеціально виділити годинку щоб прослухати його і лише його. Я зрозумів, чому раніше не в'їжджав у цей альбом - я його ставив завжди як фон. І це в корні не правильно
"Эти слова написаны для того, чтобы пресечь догадки мнительных, выдумки глупых, желчь блюстителей «чистоты стиля».
Мы никогда не следовали веяниям времени, игнорировали и презирали нелепые каноны субкультуры. В BlazeBirth Hall гитары и барабаны никогда не были выхолощенными инструментами самолюбования исполнителей. Наши музыка и слова - суть воплощение нашего мировоззрения. Только чистый восторг битвы, единение с разрушительными стихиями.
Множество групп соревнуются в изощрённости форм или ультимативности содержания. Но никакими техническими ухищрениями и изысками не оживить то, что мертво изначально. И не поднимут бури борцы несуществующего пространства, грамотеи-циники, искатели оригинальности меломаны-потребители, разочарованные никчёмные неудачники, ничего не сделавшие в жизни. Болтовня о «моде следования» каким-либо идеалам сделала их ещё мертвее.
Патологические «козлоёбы» продолжат изрыгать «чёрную блевотину во славу сатаны». Хиппи-фетишисты не услышат ветра за глухим стуком лбов о свои чурбачки.
Дракона можно победить, но обмануть нельзя. Поживайте во гробах. "
----------------------------------
"Так что изображая солнце, либо свастику, наши православные до революционные предки, тем самым, изображали Иисуса Христа"Holly blood
"Эти слова написаны для того, чтобы пресечь догадки мнительных, выдумки глупых, желчь блюстителей «чистоты стиля».
Мы никогда не следовали веяниям времени, игнорировали и презирали нелепые каноны субкультуры. В BlazeBirth Hall гитары и барабаны никогда не были выхолощенными инструментами самолюбования исполнителей. Наши музыка и слова - суть воплощение нашего мировоззрения. Только чистый восторг битвы, единение с разрушительными стихиями.
Множество групп соревнуются в изощрённости форм или ультимативности содержания. Но никакими техническими ухищрениями и изысками не оживить то, что мертво изначально. И не поднимут бури борцы несуществующего пространства, грамотеи-циники, искатели оригинальности меломаны-потребители, разочарованные никчёмные неудачники, ничего не сделавшие в жизни. Болтовня о «моде следования» каким-либо идеалам сделала их ещё мертвее.
Патологические «козлоёбы» продолжат изрыгать «чёрную блевотину во славу сатаны». Хиппи-фетишисты не услышат ветра за глухим стуком лбов о свои чурбачки.
Дракона можно победить, но обмануть нельзя. Поживайте во гробах. "
Угу... Був би я автором тієї музики, я б неодмінно написав щось подібне. "Суто для обраних", "Фантастика!", "Геніальність!", "А хто не розуміє - далба...б..."... Мені дивно, що люди з цього форуму приводять подібні цитати заради реклами альбому... Мабуть, скоро подібним чином будуть ще і Боргірів з Лакрімозою рекламувати.... Стей метал! Блек метал іст кріг нах! Слава Дімму боргіру!
Угу... Був би я автором тієї музики, я б неодмінно написав щось подібне. "Суто для обраних", "Фантастика!", "Геніальність!", "А хто не розуміє - далба...б..."... Мені дивно, що люди з цього форуму приводять подібні цитати заради реклами альбому... Мабуть, скоро подібним чином будуть ще і Боргірів з Лакрімозою рекламувати.... Стей метал! Блек метал іст кріг нах! Слава Дімму боргіру!
Ну й до чого це?
Впевнений, що Кальдрад ніколи не слідував логіці "Фігово у нас, значить обсеремо тих, у кого краще" Він просто робив музику. Звісно, зараз є купа гуртів, котрі грають досить технічно, записуються дуже чисто і в порівнянні з якими весь ББХ відстає. Але рідко яка група може позмагатись з передачою такого чіткого, правильного, білого європейського духу як це робить дана формація
Я давно впевнився, що серед найбільш "ідейних" та активних нс та патріотик-діячів більшість мають дуже сумнівне етнічне походження і дуже далекі від арійських стандартів. Ось інформація, яка нещодавна стала відома про управителя блейз бьоз холл - Іллю бабіна. Як то кажуть, коментарі зайві: http://pravda.moy.su/news/2008-07-18-3
На рахунок Бабіна - це баян, притому старий і місцями вже дірявий deg_smile
Ну, хз, просто так нічого не буває. Звістно, прихильники ніколи не визнають, що таке може бути. Але досить таки схоже на правду. Чомусь про інших нс-активістів таких баянів не ходить. Схожий приклад - вокаліст Дюббук. )) Ніхто ж не хоче помічати, що він - малорослий азіат. Але це факт.
Ніхто ж не хоче помічати, що він - малорослий азіат. Але це факт.
Ну-у-у... На рахунок зросту... То ще не привід дойо*сь... Звісно, якщо він не становить 150 см))) А ось про азіата... Я щось не дуже зрозумів, чому він азіат.