Музика - просто супер!!! А тексти... Викрики "Хейл Сейтан" якось бісять трохи, вас ні?
А що ти хочеш в блеку? Хейл Гітлер?)
Цитата: undead404
Просто я свої чарти багато де демонструю, і мушу тримати їх в чистоті.
Пазьорство.
----------------------------------
"Whether true or not, in grave you shall rot"(c) "А топором меж глаз?! Я понятно выражаюсь?"(с) Vermyapre "...це не блек мать їх!!!!це просто творчість!!!!" (с) kryk
а из чего вы взяли что блэк метал-это тупо сатанизм??? а как же атеизм, язычество, антирутина, природа и тд. к текстам типа "смерть.... смерть.... во имя Сотоны..." отношусь нейтрально а вот "мочи жидов, бей хачей" и "мечом кромсая лож Христа" только положительно
е, а це хіба не оффтоп?) За сабжем: на мій смак музика і обирається за ідеологічним принципом, бо є відображенням і підтримкою твого внутрішнього світу і цінностей. Тому особисто мене, виходячи з ідеологічних міркувань волання накшталт "аве сатанас" просто бісять, та це мої переконання.. а ще більше мене бісять формації, які є ідеологічними лицемірами, себто шавками, що, наприклад самі співають про гнітюче засилля жидівської віри на Русі, а потім з анблек формаціями ледве не лижуться. Сумно це. Якщо навіть в блеці/пагані немає щирості, то я вже й не знаю куди мені податись.
Красота может спасти мир... ну и еще массовые расстрелы, но массовые расстрелы лучше
Ггг ні, з цим у мене все гаразд, запевняю тебе)) Дякую за підтримку)))
нз=)))
Navislava искренность в блэке только и есть. Точней она там была в 90х, а сейчас искренность ищи в Nu metalё По словам многих уе... ой фанатов-это "бАжественная музИка"
2Korrozer Та що ти в"ївся в той ню? Тобі ж вже казали, що ню вже не популярний. Все, жанр помалу скочується в андерграунд, на еМТіВі його вже не треба, треба дезкор. А повної відвертості не може бути, можна знайти лише окремі її частинки, тому відвертість можна знайти будь-де - хоч в блеку хоч в хіп-хопі, різниця буде лише в пропорціях і власне, в ідеях котрі виражаються - відверто чи ні.
"Whether true or not, in grave you shall rot"(c) "А топором меж глаз?! Я понятно выражаюсь?"(с) Vermyapre "...це не блек мать їх!!!!це просто творчість!!!!" (с) kryk
Для мене ідеологія має значення. Я і блек слухаю тільки сатанинсько-антихристиянської направленності. На мій погляд ЦЯ музика ідеально заточена під ЦЮ ідеологію. Оспівування краси природи, величі паганських богів та соціальних проблем сучасності демонічним скримінгом під бластбіти мені здається недоречним. Для цього мусить бути інший напрямок. Коли слухав дет то більше всього подобались банди з тематикою м"яса та богохульства, а політично-соціальні не вставляли взагалі.
На мій погляд ЦЯ музика ідеально заточена під ЦЮ ідеологію. Оспівування краси природи, величі паганських богів та соціальних проблем сучасності демонічним скримінгом під бластбіти мені здається недоречним. Для цього мусить бути інший напрямок
О, именно, все правильно!!! для воспевания красот природы есть дуделки, свисетлки и подобное.
Цитата: Navislava
а ще більше мене бісять формації, які є ідеологічними лицемірами, себто шавками, що, наприклад самі співають про гнітюче засилля жидівської віри на Русі, а потім з анблек формаціями ледве не лижуться.