|
|
|
|
|
|
|
|
Опитування |
|
|
З блеку подобається найбільше |
|
|
|
|
|
Онлайн |
|
Зареєстрованих: 2 Незареєстрованих: 6 Користувачів: 8На сайті зараз: Lugat Tundra14
|
|
|
|
|
|
|
Наша кнопка |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Заборона нациської пропаганди на Україні., За нацизм введуть карну відповідальність? |
|
Koscheraatt |
 6 трав 2008 17:37
Повідомлення #41
|
Samael
Група: Користувачі
| Я тобі й відповів на твоє питання. Україні потрібна нормальна здорова доктрина, на кшталт швецького соціалізму, а не всяка тоталітарна хуйня.
----------------------------------

|
|
|
|
Tundra14 |
 6 трав 2008 17:44
Повідомлення #42
|

Leviathan
Група: Журналісти
| Цитата: Koscheraatt Україні потрібна нормальна здорова доктрина І що це значить? Які головні засади цієї "доктрини"?
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
M8R8K |
 6 трав 2008 21:02
Повідомлення #43
|
Samael
| Цитата: Koscheraatt А ти пропонуєш , що б нас було як китайців? Давайте плодитися як кролі, нас натовп, ми - сила! Але особисто мене перспектива перенаселення не приваблює. бльоооо..чуваг...дотепер я по крайний мири читав твои пости з интересом,хоча у нас ризни погляди..але тут ти погнав пургу немилосердно...друже,якщо Украина не зминить свого ставлення до нелегальних мигрантив(а саме таке перенаселення чекае Украину),то вибух неминучий...як це було у франции минулого року(саме на ций "волне" прийшов до влади Саркози,бо пообицяв "навести порядок"...в Украини все буде набагато гирше,бо слов"яни--не французи...слов"янська раса набагато войовничиша,ниж ци вси "потомки викингов" разом узяти...коротше---бида буде...
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
Matzaessen |
 6 трав 2008 22:11
Повідомлення #44
|
Marou
| M8R8K, як це було у франции минулого року( Правда не стоит забывать почему во Франции столько арабов - благодаря их старым колониям и жажде дешевой рабочей силы,в Украине немного другая ситуация.И как быть с теми,кто родился и прожил не один десяток лет в Украине,тоже в топку?

|
|
|
|
M8R8K |
 6 трав 2008 22:45
Повідомлення #45
|
Samael
| Цитата: Matzaessen Правда не стоит забывать почему во Франции столько арабов - благодаря их старым колониям и жажде дешевой рабочей силы,в Украине немного другая ситуация.И как быть с теми,кто родился и прожил не один десяток лет в Украине,тоже в топку? к чему ты это? я что--призывал кого то бросать в топку?интересно где ты это взял-- "жажда рабочей силы"? сам додумался иль подсказал кто?и еще---75 прцентов(!!!)цветных эмигрантов в европе--это те,которые прибыли за последние 10(!!!) лет...про Украину говорить не буду--не в курсе....но буду благодарен за цифры соотношения прибывших за пследние 10 лет и тех,что родился и вырос"..если соотношение будет меньше 75 процентов--я просто рассмеюсь тебе в лицо!!
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
Tundra14 |
 6 трав 2008 22:45
Повідомлення #46
|

Leviathan
| Ну то давайте надамо усім-усім, хто живе на території України вже "багато років" наше громадянство! Ото сміху буде!!! Я вже передчуваю!!! За 5 років у нас вже будуть дивного кольору мери міст, потім - партії, а згодом - і президент!!! А вже через 15 років уся африка переїде в Україну!!! І будуть у нас бродити отакі типи, як у тебе на аватарі! Клас-с-с-с-сно!!!
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
M8R8K |
 6 трав 2008 23:12
Повідомлення #47
|
Samael
| Tundra14, друже,це не так вже й смишно....подивись документальний фильм голладського режисера(забув им"я,пардон)----Fitna...за цей фильм мусульмани бенелюксу вимагають для нього смертнои(!!!) кари...
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
Tundra14 |
 6 трав 2008 23:25
Повідомлення #48
|

Leviathan
| Цитата: M8R8K за цей фильм мусульмани бенелюксу вимагають для нього смертнои(!!!) кари... А ми у відповіть вимагатимемо кари для них) Я знаю. То не сміх радості. Скоріше, то просто істерика жаху...
|
|
|
|
M8R8K |
 6 трав 2008 23:29
Повідомлення #49
|
Samael
| Tundra14, 14/88!!
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
Valbrand |
 7 трав 2008 09:11
Повідомлення #50
|
Marou
| слов"янська раса набагато войовничиша,ниж ци вси "потомки викингов" разом узяти Интересно, почему ты так решил? и что это за *славянская раса*? |
|
|
|
Koscheraatt |
 7 трав 2008 10:04
Повідомлення #51
|
Samael
| Цитата: M8R8K бльоооо..чуваг...дотепер я по крайний мири читав твои пости з интересом,хоча у нас ризни погляди..але тут ти погнав пургу немилосердно...друже,якщо Украина не зминить свого ставлення до нелегальних мигрантив(а саме таке перенаселення чекае Украину),то вибух неминучий...як це було у франции минулого року(саме на ций "волне" прийшов до влади Саркози,бо пообицяв "навести порядок"...в Украини все буде набагато гирше,бо слов"яни--не французи...слов"янська раса набагато войовничиша,ниж ци вси "потомки викингов" разом узяти...коротше---бида буде... Якщо виміряти той відсоток пурги, котрий я читаю на цьому форумі, то моя пурга - лише маленька така краплинка)) Як правильно зазначив Мацаессен, велика кількість арабів, негрів та різних расових гибридів у Франції - це її плата за колоніальну імперію. Ще більш гумористично виглядає ситуація в США - понавозили собі рабов-нігерів, а тепер їм там щось не подобається))) Коли ці нігери економіку країни підіймали і допомагали гаманці наповнювати - всім все подобалося. 75% приїхали за останні 10 років? ))) Є брехня, є велика брехня, а є статистика (це спосіб будь яку брехню зробити правдою). Ти забув про те, що більшість з цих 75% емігрантів приїхали до своїх родичів чи "діаспор", що вже давно живуть у Європі. Тобто причина мною та Мацаессеном названа вірна - платня за колоніальні володіння. Ти думаєш, жебрацька Україна так приваблює емігрантів?? Для більшості вона цікава лише як перевалочний пункт на шляху до ситої Європи. А те, що зменьшується кількість українців - то ж вони самі тікають до тієї ж Європи, де їм теж не дуже раді. А от про войовничість слов"ян - це вже ти мене посмішив. Не буду розписуватись за всіх, але от українці - ніхуя не войовничі, особливо впорівнянні з французами. Французів я взагалі поважаю за їх активніть - он скільки революцій, порубаних голов у їхній історії. ) Та і у XX-XlX сторіччях вони теж не розучилися давати розпиздонів владі та всяким зажраним хрякам - студенські заворушення 70-х рр, страйки, акції протесту... А що на Україні? Дебільна помаранчева революція, керована зверху, і все....

|
|
|
|
Matzaessen |
 7 трав 2008 20:13
Повідомлення #52
|
Marou
| M8R8K, 75 прцентов(!!!)цветных эмигрантов в европе--это те,которые прибыли за последние 10(!!!) лет может быть,ну вот и доказательство того,что это рабочая сила.А Германию после войны дак вообще турки и отстраивали,а потом осели там.

|
|
|
|
Tundra14 |
 7 трав 2008 20:18
Повідомлення #53
|

Leviathan
| Це, часом, не твоя фотка у тебе на аватарі?
|
|
|
|
Matzaessen |
 7 трав 2008 20:39
Повідомлення #54
|
Marou
|  ничего умнее не придумал?До*бываться до аватары - это последний аргумент,когда сказать нечего? если тебе интересно это мой родной брат 

|
|
|
|
Tundra14 |
 7 трав 2008 21:29
Повідомлення #55
|

Leviathan
| Цитата: Matzaessen если тебе интересно это мой родной брат Ну то я щось приблизно так і думав... Ось і вирішив спитати. Ох, розумник! Гадаєш, я маю бажання тобі щось доводити? Аж ніякого. Я просто помітив схожість твого мислення з тим, що у тебе на аватарі зображено. І, як виявилось, я не помилився.
|
|
|
|
Matzaessen |
 7 трав 2008 21:52
Повідомлення #56
|
Marou
| Tundra14, Ну то я щось приблизно так і думав... Ось і вирішив спитати. Ох, розумник! Гадаєш, я маю бажання тобі щось доводити? Аж ніякого. Я просто помітив схожість твого мислення з тим, що у тебе на аватарі зображено. І, як виявилось, я не помилився. А я и не просил тебя чтото мне доказывать.А на счет аватары,то я был прав - "последний аргумент".

|
|
|
|
Tundra14 |
 7 трав 2008 21:54
Повідомлення #57
|

Leviathan
| Цитата: Matzaessen "последний аргумент" Так, мені реально нічого відповісти на твої генальні репліки 
|
|
|
|
Matzaessen |
 7 трав 2008 22:00
Повідомлення #58
|
Marou
| ты часто смеешься,случайно не употребляешь психотропных препаратов?На счет гениальных реплик - то я не спорю,тебе я вижу часто сложно отвечать на простые вопросы!

|
|
|
|
Tundra14 |
 7 трав 2008 22:05
Повідомлення #59
|

Leviathan
| Matzaessen, Мені важко відповідати не на прості питання, а на дурні питання Досить вже. Закрили тему. Бо зараз ще тиждень сперечатимемось, у кого прикольніший нікнейм, чи у кого більший зріст і трушність... Коротше, нам не зрозуміти одне одного. Не бачу сенсу продовжувати надалі підколювати одне одного. Просто подивимось, що буде через 10-20 років, і дізнаємось, хто був правий
|
|
|
|
Matzaessen |
 7 трав 2008 22:16
Повідомлення #60
|
Marou
| Tundra14, Просто подивимось, що буде через 10-20 років не спорю,время покажет.

|
|
|
|
|
 |
 Інформація
Користувачі які знахдяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді на даному форумі. |
|
1чол. читають цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
|