Да, теперь ясно. Но на твоем месте я бы не писал такие предложения, как первое в твоем посте.
Чому? якщо людина, яка розуміється на БМ не вміє читати проміж слів, то це означає, що в неї абсолютно відсутня уява і творче мислення. Чи не так? Ти читаєш вірші, чи БМ-тексти, і розумієш їх лише прямо так, як вони написані? Ніякого сакрального сенсу? Жодних символічних обертів? Порівнянь чи прихованих думок, які називаються прихованим сенсом? Тоді мені жаль тебе. Це саме той погляд, який мають на БМ любителі Кредл Оф Філз, яким нічого більшого за слово Дані нахер не потрібне. Як гадаєш, це є тру? Мені так не здається.
Чому? якщо людина, яка розуміється на БМ не вміє читати проміж слів, то це означає, що в неї абсолютно відсутня уява і творче мислення. Чи не так? Ти читаєш вірші, чи БМ-тексти, і розумієш їх лише прямо так, як вони написані? Ніякого сакрального сенсу? Жодних символічних обертів? Порівнянь чи прихованих думок, які називаються прихованим сенсом? Тоді мені жаль тебе. Це саме той погляд, який мають на БМ любителі Кредл Оф Філз, яким нічого більшого за слово Дані нахер не потрібне. Як гадаєш, це є тру? Мені так не здається.
То, что я не понял, что ты имел ввиду еще не означает, что я не понимаю скрытого смысла True текстов. Это разные вещи. Ты просто не ясно выразил свою мысль, вот и всё.
----------------------------------
- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl - We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth - True Norwegian Black Metal & True French Black Metal - Dominus Sathanas - Христиан ко львам. (Древнеримский закон). - В мире хищников всегда виновата жертва. (с) - Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath
То, что я не понял, что ты имел ввиду еще не означает, что я не понимаю скрытого смысла True текстов. Это разные вещи. Ты просто не ясно выразил свою мысль, вот и всё.
Як на мене, там все було зрозуміло сказано для розуміючої людини, і тої, яка знає, ЩО і ДЕ треба шукати. Коли ти читаєш вислів "Сонс Оф Норзерн Даркнесс" (це я навмисле примітивний приклад приводжу), ти ж не уявляєш собі лише сон північної темряви? Чи ти опустишся до того рівня?
Коли ти читаєш вислів "Сонс Оф Норзерн Даркнесс" (це я навмисле примітивний приклад приводжу), ти ж не уявляєш собі лише сон північної темряви? Чи ти опустишся до того рівня?
жжош,чувак..
----------------------------------
Mortis vincit omnia..
2 Тундра: Ти хочеш сказати, для того, щоб грти БМ взагалі ніяких навичок не треба, ні грамотності, ні музосвіти??? В НД аж занадто все просто і музику рятує лише пронизуюча депресія! Рівень групи - низький.
Ти хочеш сказати, для того, щоб грти БМ взагалі ніяких навичок не треба, ні грамотності, ні музосвіти??? В НД аж занадто все просто і музику рятує лише пронизуюча депресія! Рівень групи - низький.
Я хочу сказати лише те, що канони металу для БМ не значать зовсім нічого. Саме це із самого початку було закладено в ідеї БМ. Пізнаше, звичайно, різні охочі до бабла групи перетворили БМ у метел, і почали його продавати. З цього моменту прийшло велике розгрупування БМ на табір, власне, БМ і табір мейнстріму. Про друге я не хочу навіть говорити. А для першого визначним фактором не являється професійність, мажорні студії, класний звук, чи ще щось подібне. Тож, коли мені хтось каже про непрофесійність в БМ, я просто сміюсь.
мля, ти мені це говориш, неначе відкриваєш якусь істину. я ж не говорю про мажорне звучання! я говорю про елементарну грамотність! В НД я почув багато фільшу, тому висловився. Ось і все!)
якшо грати музику, то грати треба якісно а не криво зіграти 2 акорди під бластбіт і казати шо це блек метал це тру а всі інші позери адже блек це також і музика а не сама ідея