Меню
      Головна
      Статті
      Концерти
      Форум
      Чат
      Банди
      Розширений пошук
      RSS Канал
      Дистрибутиви
      Зворотній з‘язок
      Команда сайту
      Правила порталу
      Лінки
Логін
 логін : 
пароль : 

Пошук
Радіо
Опитування
З блеку подобається найбільше

True/Raw
Nsbm
Pagan
Viking
Folk/Ambient
Sympho/Melodic
Unblack (Christian)

Онлайн
Зареєстрованих: 0
Незареєстрованих: 10

Користувачів: 10
Афіша

Наша кнопка

Партнери
ТРАКТОР стильне взуття
Metal.ck.ua - Черкасский metal-портал
Blackforest. Black ambient
http://blackened-mind.at.ua
http://www.gallicia.narod.ru
Dead Center Productions
Metal Scrap
Moonlight Dominion : Poisonous Music Realm
Metal Point - Хмельницкий Портал Тяжелой Музыки
Darkness
Исследовательская группа Cor Scorpionis
Лічильники
PageRank Checking Icon

швидка відповідь Відповісти
 18.08.08 Metal Point Fest (Kroda, Kruk, Imperial)
Octavius
19 серпня 2008 19:06
Повідомлення #61

Semyazza
  • 85

Група: Користувачі

Сцукомля!!! dwarf якого милого там було стільки готичних дівок??? Крода - це, якщо я не помиляюсь, паган-фолк блек, а не готика. А взагалі було весело. Крода - чемпіон! Крук теж молодці. Імперіал - технічно, але не в тему.

P.S. До речі, про сіськи кричала якраз одна з тих гото-блядєй якраз коли Крода виступала hysterical

----------------------------------
Мертвые сраму не имут!

Перейти на початок сторінки
Вставка цитати
Matzaessen
19 серпня 2008 19:56
Повідомлення #62

Marou
  • 34

не прими за дайопку,но
Цитата: Octavius
якого милого там було стільки готичних дівок??? Крода - це, якщо я не помиляюсь, паган-фолк блек

как должны выглядеть фанатки паган-блек метала?

Вставка цитати
Octavius
19 серпня 2008 20:01
Повідомлення #63

Semyazza
  • 85

Дело не в том как должны выглядеть фанатки паган-блек метала, а как должно себя вести. Идейные люди, которые там были, пришли послушать любимую музыку, а не орать всякие глупости.

Мертвые сраму не имут!

Вставка цитати
Matzaessen
19 серпня 2008 20:05
Повідомлення #64

Marou
  • 34

Ну как бы ты сначала начал писать какого хрена гатишных девушек там столько было,вот и вопрос - как отличить гатишную девушку от любительницы паган-блек метала?Про поведение,то уже отдельный разговор.

Вставка цитати
Octavius
19 серпня 2008 20:16
Повідомлення #65

Semyazza
  • 85

Как отличить? По поведению восновном. Не думаю что идейные (скажем так - тру) фанатки пагана на концерте любимой группы будут кричать всякий бред, они музыку прийдут слушать, на выступающие группы посмотреть и т.д. На концерте такие были и к ним у меня нет ни каких претензий

Мертвые сраму не имут!

Вставка цитати
Matzaessen
19 серпня 2008 20:28
Повідомлення #66

Marou
  • 34

можно долго придираться к словам,но ладно,проехали,а то оффтоп уже начался.

Вставка цитати
fenrisulfr
19 серпня 2008 21:30
Повідомлення #67

Lauviah
  • 51

щодо детального розбору концерту... ну напевне я його підсумую словами "радісний сміх та іронічний регіт", а тоді розберу по пунктах

1. Місце. чудесна, чиста, дещо навіть мажорна зала, яка коштувала кожної копійки. Єдине що засмутило - кількість дрібних пилинок, які стало видно на чорному одязі від флуоресцентного світла. Зате в мого брата на узорі вишиванки по-позерськи стало видно добрих два десятка рун "отал". гарно зашифровано - ззовні нагадує колгоспний виходок
2. Публіка. У порівнянні з Луцьком народу було досить мало - можливо так здається через те що зал більший, хоча думаю що роль свою відіграв робочий понеділок. Так чи інакше, по концерту склалось враження що я запамятав 80% лиць. цікаво, чи був присутнім Тундра.
щодо складу - ну то спочатку варто виділити пасивних (сидячих) та активних (на танцполі) слухачів. Не засуджую та не підтримую ні тих ні тих - у кожного свої методи відпочинку. комусь хтось здається ступором мороженим, комусь хтось дурнуватим бевзем.
Далі виділились вищезгадані "готесси" і їхні сателіти та скіни з тихими металістами.
Я не знаю як має виглядати слухачка паган-блеку. Я залишаюсь при думці що жінка із типовим ментальним розвитком - ніжна та тендітна істота, тому слухачки можуть поділитись на аполітичних гедоністок ("готес"), яким що крода, що мунспел, що горгорот, що блайнд гардіан - привід потусувати та потр*хатись (пара їм - аполітичні металоїди).
Інша крайність - ті, кого я називаю "скіновками". Зовнішньо це можуть бути такі собі нордіки 14/88/69, чи якийсь жіночий варіант скін-дрес-коду (тут таких не помітив, зате бачив у луцьку). вони будуть менше вихиляти бедрами і зображати лесбійські танці, більше махати кулаками і кричати. в тім, як на мене це теж не є повсякденна норма - скорше допустиме виключення. Типова слухачка пагану/паган-блеку/фолк-металу - загадка для мене.

Ну ладно, годі офтопити. щодо скінівської публіки - хлопці веселі й добродушні, правда слем в них якийсь хлюпенький. Напевне, просто публіки мало. Навіть мій брат наважився піти.
Неприємно теж те що кричали заграти кавер - розумію, абсурд це тру, однак коли в групи просят на біс грати чийсь кавер, то це якось образливо напевне. може й тому був лише один "біс". хоча, скоріше публіки було мало, публіка дещо вяла, публіка не кричала... (самому за себе соромно, хоча й наче виклався на все горло, на всю шию)

3. Группи.
Імперіал - скажу що може й не в тему, але я хлопець із Тернополя, мене металом не балують взагалі, тому на розігрів пішло добре, хвалю. Одна порада - "если ты вокалист дет-металлической группы, то будь добр отрасти себе хаер и делай мельницу". А що? Людям потрібне шоу, тим паче якщо ви першими виступаєте.

Крук - прикро визнати, але почув я їх вперше. Можливо, знайшов би приводи для критики, якби чув раніше, а так - просто відпад. Молодці

Крода - досить по-інноваторськи поставились до виконання композицій. новий звук дещо більш замисловатий, вичурний, чимось мені нагадав мереживні завтики, вплетені в сталь. Спочатку була якась халтура із звуком, однак це скорше промах постановщиків екранів, однак потім наче все було чудово. Одне "але" - описані вище проблеми з публікою.

Загалом концертом більш ніж задоволений, чекаю наступних виступів Кроди та Крука на території України, чим швидше, тим краще, щокрема можливо на "Коловороті"
Вставка цитати
Фрост
19 серпня 2008 21:44
Повідомлення #68

Salikotal
  • 17

Metal Point Fest  - перший блін НЕ комом. 18.08.2021

Цілий місяць Хмельницький портал важкої музики Metal Point чекав свого першого фестивалю - Metal Point Fest’у. Афіші на стовпах кожного дня нагадували, що свято наближається і треба не забути купити квиток, підстригти нігті, випрати улюблену футболку і скасувати всі плани на вечір 18-го серпня. І от він – понеділок, до фесту залишаються якісь кілька годин, година, пів…
Перші враження почалися уже з тролейбусної зупинки: знайомі обличчя разом з купою незнайомих знищували пивні запаси місцевих магазинів і кіосків, посміхалися і перебирали в руках придбані квитки. Як всяке поважаюче себе музичне дійство, концерт затримувався. Виявляється всі місцеві і не дуже металхеди знають, що вчасно лише уколи і таблетки в лікарні видають, тому криків типу: «Та скільки ж можна?», «Давай запускай!»  не чулося. Затрималося все на 40 хвилин, після чого народ почав займати свої місця «согласно купленных билетов» і штурмувати столик з дисками і іншим мерчандайзом.

Хмельницький Imperial, який відкривав концерт, позбавив усіх від ще півгодинного «барабани барабанщику в монітори», «бас тихіше, вокал гучніше» і почав розігрівати усіх своїм технічним дезом. З кожним виступом група звучить все краще і професійніше, це відчувається зразу. Olemus настроював народ на металовий настрій і не піддавався на провокації місцевих фанатів розкрити тему «сісєк». :)  Imperial завели усіх дуже швидко, причому виглядали абсолютно не «розігріваючою» командою, як прийнято вважати про перших, хто виступає. Відчулася часткова зміна стилю групи, музика стала цікавішою. Шкода лише, що часу хлопці мали найменше з усіх команд, та й більшість народу була налаштована на свято pagan black’у. Imperial’у б в команду ще одну хорошу death-банду, ото б вони «грянули»!

З львівським Kruk хмельничани були знайомі, м’яко кажучи, мало. Мабуть найбільшу цікавість викликала дівчина-вокалістка – не часто жіночий скрім можна почути на українській металовій сцені. Та й взагалі відношення до жінок в металі дуже різне, тому усі, хто чув та бачив Kruk вперше, розділилися на дві групи: одні з захопленням бігли фотографуватися після виступу і говорити різні приємності, інші починали порівнювати з чоловіками-вокалістами і визнавати, що непогано, але «не женское это дело». І, нажаль чи на щастя, гурт оцінювали саме по вокалістці. Така, мабуть, доля більшості груп з дівчатами на вокалі.
А гурт відіграв дуже добре, і підтримка львівських металхедів, що приїхали на фест, відчувалася і допомагала. Після виступу пішла питати знайомих про побачене/почуте. Знайомий А (з неясних, навіть мені, причин назву його так :)) сказав, що живий виступ Kruk на Metal Point Fest’і вигідно відрізняється від тих, які йому довелося побачити в Інтернеті. І біле волосся вокалістки набагато ефектніше виглядає, аніж темне. Знайомому Б сподобалась, як дівчина поводить себе на сцені, її рухи та візуальне спілкування з залом. Я ж більше оцінювала музику, хоча важко сформувати якесь конкретне враження про гурт, який чуєш вперше, ще й живцем. Відіграли потужно, деякі пісні виділилися і запам’яталися одразу ж. Вдале поєднання жіночого скріму та чоловічого чистого вокалу, фолкові вставки та народна лірика створили відповідний настрій, і хедлайнерам уже залишалося вийти і довести ці всі емоції до точки кипіння.

Концерту Кроди чекали не лише хмельничани, а і купа народу з багатьох міст України. Нечасті виступи групи, яка спочатку взагалі планувалася лише як студійний проект,  змушують прихильників ловити момент і їхати навіть майже через всю країну, щоб побачити улюблену команду живцем.  Народ не полінувався приїхати навіть з Дніпропетровська, Одеси та Запоріжжя, не кажучи уже про Київ, Львів та інші міста «поближче». Нажаль, у Хмельницькому фанатів Кроди виявилось не так багато, тому підспівували Eisenslav’у здебільшого ті ж дніпропетровці, львів’яни та інші гості. Живе виконання своїх пісень у Кроди часто відрізняється від студійних версій, про що неодноразово говорили ті, кому пощастило побачити команду на сцені. Metal Point Fest не став виключенням: деякі уривки в піснях було важко впізнати. Трекліст складався здебільшого з старих речей: З-за Обрію, Як Сталь співала у Пожарах…, Вітер з Гір, Поплач Мені Річко, Мак Цвіте та Молотом Духу Та Єдністю Крові. Останню, чомусь, мало хто впізнав одразу, хоча я б, як улюблену пісню, впізнала її навіть якби Крода зіграла на болгарках і алюмінієвих відрах.

Останній альбом представляла лише «Де Воїни Хоробрі зустрінуться Знову», також була народна пісня «Ой, на горі…» та кавер на Absurd «Багряна Смерть». Остання так сподобалась народу під сценою, що на біс вони вимагали саме її, а шкода, бо в групи є ще купа достойних живого виконання пісень. Засмутила відсутність «Стріли». З народних інструментів привезли дримбу та трембіту, усе інше виходило з-під пальців клавішника.

Крода виправдала усі сподівання, відіграла дуже і дуже круто, хоча «живим» пісням все ж не вистачає тієї атмосферності, яка присутня на студійних записах. Можливо це тому, що головною ціллю гурту є саме студійна робота, можливо нечасті живі виступи, а можливо є речі, які на сцені передати дуже важко. Але усі ці маленькі недоліки, якщо їх можна так назвати, компенсовувалися тією енергетикою і силою, яка була присутня на виступі. Мінус, про який не можна не сказати – мінімальна кількість альбомів Кроди, які змогли придбати лише одиниці, а бажаючих було більш ніж достатньо.

Далі були роздачі автографів в гримерці,  фотографії на пам'ять, пивне афтепаті у Арт-пабі і відчуття, що те, чого ти чекав цілий місяць, так швидко закінчилось.
Величезна подяка організаторам фесту та командам за неймовірний концерт. Таких емоцій та вражень від металового перформенсу не було давно. «Первый блин комом?» -ніразу!

by GreenZ

Фотоотчет позже...
Вставка цитати
SelfishBitch
19 серпня 2008 22:24
Повідомлення #69

Salikotal
  • 17

Звиняйте що на рос. але я писала то на МХМ-форумі ....
И так , 18 августа 2008 года прошел концерт в Хмельницке за участием таких групп как:
Kroda (Львів) Pagan / Folk Black Metal http://kroda.com.ua/ http://www.myspace.com/krodaua
Kruk (Львів) Heathen Pagan Black Metal
Imperial (Хмельницький) Technical Death Metal http://imperial-death.ucoz.ua/

И так ... Клуб находиться далеко , и добираться туда было несколько неудобно. Внешний вид в общем како-то стройки. Но в середине он поразил !! БОльшая довольна сцена , мягкие диванчики , даже аквариум есть ( интересно там рыбки еще живи после блек метала или нет ...) , одним словом мне очень понравился клуб , нашему городу похожий бы не помешал .
на сцене появились Империал. Довольно неплохая техничная музыка , я б сказала ... но не мое, в дез метале я разбираюсь плохо ( извиняюсь , буду исправляться )
после Дезни появились наши Львовские музыканты - группа Крук . Отличные Люди . Кстати на втором вокале угадайте кто - Наш Немесис !!! Ну чт оя могу сказать . Их выступ полностью отправдал поездку ! Да , это было супер ! Я в восторге от ребят ! Вокалистка ( так сказать основной вокал ) пела очень красиво , и конечно же привлекала внимание всего зала . Многие кто впервые слушал Крук остались очень довольны . Да впрочем мне кажеться , всем понравилось выступление групы. Красиво , правильно ...... и просто заебище я б сказала . Так держать , господа , у вас большое будущее ....
И конечно хеды того дня - Крода. Ну что тут можно сказать ? Мы их ждали , и мы их услышали. Это был драйв вечера ! Абсолютно не устала ( да да, организм уже привык к длинным концертам ) , вот толкьо батарейки в фотоапарате начали шалить . Ну это н еиспортило Настроение... Отыграли просто супер . Паган блек, что же еще добавить. После концерта Крода стала моей одной из Любимых груп . Это надо слышать чтоб понять . Было просто отпадно. Я конечно же сорвала голос на Кроде , так что друзья могли отдохнуть от моего вечного трепа.
Я осталась довольна !! Просто было супер!! Побольше , побольше таких концертов ижизнь будет прекрасна !!
До новых встреч
а вот и фотоотчетик ( извините , но на мейл ру выложу какнибуть потом http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id;=40994809 )

І так , чесно кажучи Сіські - віджили своє навіть на мхм, всьо народ , хватить .... той же Артур звучить якось живіше ....
ну а щодо готес .... то ж прикольно)))
Вставка цитати
Ulver1488
20 серпня 2008 00:12
Повідомлення #70

Semyazza
  • 85

Тільки шо приїхав з Хмельницького. Концерт о**єнний. Окрема подяка fenrisulfr за пиво friends

Де хрест встане, там трава в'яне
Вставка цитати
Tundra14
20 серпня 2008 00:28
Повідомлення #71

Leviathan
  • 136

Група: Журналісти

Ех, алкота moral sm36

Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c)
------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------
Вставка цитати
silentH8
20 серпня 2008 08:54
Повідомлення #72

Salikotal
  • 17

Щодо пилюки яка просто сіяла, яй зірки на небі, на футболці під у -ф світлом можна тільки догадуватись звідки вона взялась... Там шо пускали штучний сніг? Норвегія в хмельницьку...
Ще тупо що не було звукооператора - був 'дядя' чий апарат там стояв і який міг його рухати. На чеку звук один на виступі - 'а так сайдьот'. Все решта чудово, що прикриває ці недоліки.

Від серця до Сонця
Вставка цитати
fenrisulfr
20 серпня 2008 11:14
Повідомлення #73

Lauviah
  • 51

Tundra14, наступний раз і тебе вгощу ;)
Вставка цитати
fenrisulfr
20 серпня 2008 11:16
Повідомлення #74

Lauviah
  • 51

"Наше пиво треба видавати в аптеках" - слова знайомого нефролога. Наступний раз візьму більше))
Вставка цитати
Dark Symphony
20 серпня 2008 12:55
Повідомлення #75

Lauviah
  • 51

Типова слухачка пагану/паган-блеку/фолк-металу - загадка для мене.

оффтоп звичайно)
але я труЬ )) бо дресс код був саме паган-блековий)
це я про вигляд...
щодо "ідейності", то вже про це було сказано...я на своїй хвилі.

а щодо готесс...не дуже прихильно ставлюсь до отого гАтішно-бл*дського пафосу, та іноді за ними цікаво спостерігати )) щось на подобі рибок акваріумних, не будете ж ви на риб злитись, чи тим більше їх засуджувати?

а ще мене потішило, що піплу було небагато. не люблю натовпу. концерт був схожий на закриту вечірку для якоїсь ледь не обраної компанії. мало "випадкових" відвідувачів. ну окрім тих ж готес, їм правда все рівно.

В моих глазах - конец земного праха,
В моих глазах - судьбы топор и плаха,
И вновь пьянит украденная жизнь
И манит терпкий дым чужого страха...
Вставка цитати
Deadnight Warrior
20 серпня 2008 15:24
Повідомлення #76

Salikotal
  • 17

Потужний вийшов концерт!!!Побільше б таких!!!!Дякую всім, хто прийшов за підтримку!!!!
Вставка цитати
fenrisulfr
20 серпня 2008 16:03
Повідомлення #77

Lauviah
  • 51

Цитата: Dark Symphony
але я труЬ )) бо дресс код був саме паган-блековий)

ну то зразу скажіть який тим хто тебе не впізнав.

Кількість вплинула на якість - був лише один "біс"
Вставка цитати
NEMESIS
20 серпня 2008 18:20
Повідомлення #78

Salikotal
  • 17

Приеднуюь до подяки Deadnight Warrior...ВСІМ ВЕЛИКА ПОДЯКА хто прийшов!!!!
Вставка цитати
godlessnorth
20 серпня 2008 19:03
Повідомлення #79

Lauviah
  • 51

Група: Адміністратори

фотоотчьоти:

http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id;=40994809
http://vkontakte.ru/photos.php?act=album&id;=41046893&s;=1
http://misanthrope.io.ua/album145687

Вставка цитати
Tundra14
20 серпня 2008 19:13
Повідомлення #80

Leviathan
  • 136

Група: Журналісти

Мати Божа слався на небесах.... haha sm36 vampire
АД)))))))))))

Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c)
------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------
Вставка цитати
швидка відповідь Відповісти
1чол. читають цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

Black Metal Union © 2008