|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Онлайн |
|
Зареєстрованих: 1 Незареєстрованих: 7 Користувачів: 8На сайті зараз: FastestFaster
|
|
|
|
|
|
|
Наша кнопка |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 Vacula Prod. - проблеми закордоном |
|
wunderbar |
 22 липня 2008 14:39
Повідомлення #1
|

Marou
Група: Адміністратори
| В Німеччині поштова служба у співпраці з поліцією знищила 10 компакт-дисків нашого першого релізу ВОЛХ "Торжественный Марш В Рагнарёк", які були вислані для Metal Message Magazine. Причини нам вже відомі, і це дуже прикро, коли європейцям не дозволяють використовувати їхню споконвічну символіку предків та з нерозумінням відносяться до традиціоналізму. Деякі руни і кельтський хрест також забороняється використовувати деяких партій цієї країни, а у ВОЛХ фірмовий знак - кельтський хрест. Це огидно, уряд забороняє символи наших предків і карає людей, хто використовує ці символи сьогодні. Схоже, що правительство Німеччини є абсурдним з таким рішенням. Якщо б хлопець з Metal Message Magazine дійсно хотів би отримати ці диски мав би сталеву, то це можна було б вирішити деякими шляхами, але очевидно, що це коштувало б багато грошей. І, як на мене наш пакунок контролювався не більше ніж 99% хоча був надісланий як рекомендований. Це вже друге непорозуміння з поштовиками. В першому випадку з німецьким лейблом Einzatz Commando Productions пакунок просто повернули, і ми повторили операцію - Слава Богам все минуло! Думаю, що VACULA PRODUCTIONS став небажаним для деяких представників поштової служби Німеччини і наші пакунки шманають на таможні. Не буде дивиною, якщо в Аргентині сталося так само адже диски туди були надіслані ще в грудні 2007 року. Тут обговорюється стаття: Vacula Prod. - проблеми закордоном
----------------------------------
Холод, холод, адский мороз, на землю спускаетса тьма... (с) Валхалла - Волчий Ноктюрн (Demo) 1999. |
|
|
|
Tundra14 |
 22 липня 2008 16:06
Повідомлення #2
|

Leviathan
Група: Журналісти
| Джерело - www.antifa.ru 
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
Garm |
 22 липня 2008 17:13
Повідомлення #3
|

Lauviah
Група: Користувачі
| Ну и что же здесь удивительного??? Всем известно,что официальные власти Германии и ряда других европейских стран стараются всеми силами избавится от всего что было и есть связано с нацизмом,там за тату в виде свастики можно угодить за решку,за нашивку в виде рун - такая же х-ня,видно лейбл уже засветился... Это у нас можно напялить на плечо орла СС,и "щеголять" по улице,и всем пофигу,а там не так...
|
|
|
|
Koscheraatt |
 22 липня 2008 17:43
Повідомлення #4
|
Samael
| Цитата: wunderbar Це огидно, уряд забороняє символи наших предків і карає людей, хто використовує ці символи сьогодні. Це огидно, що в наші часи зміст символів наших предків є спаплюженим і викрученим дяуючи новоявленим "ідеологам", починаючи від Гітлера і завершуючи сучасними нс-"діячами" та бон-хедами. Ото ж і маємо те що маємо. Просто так нічого не буває.

|
|
|
|
Ulver1488 |
 23 липня 2008 19:15
Повідомлення #5
|

Semyazza
| Чим це вони викручені цікаво? Свастика і руни означають те саме що й означали. А те що жидівським властям це не подобається нічого не означає
Де хрест встане, там трава в'яне |
|
|
|
Gannibal |
 23 липня 2008 20:19
Повідомлення #6
|
Lauviah
| Кошерний, я при зображенні свастики ніколи не проводжу паралелі з 18.
п.с. буклет Мунрутелівського "Кола" з зображенням рушника 18 століття вишитий свастиками та рунами наштовхнув на думку: цікаво, а чи передбачено щось в Німецькому законодавстві стосовно речей з зображенням свастики та рун з датуванням раніше 20 століття? Чи й їх теж сліпо конфісковують та знищують?
|
|
|
|
Ulver1488 |
 23 липня 2008 22:20
Повідомлення #7
|

Semyazza
| Передбачено. В деяких землях навіть заборонено називати сина Адольфом. Це реально, мені один знайомий який живе в Німеччині розповідав
Де хрест встане, там трава в'яне |
|
|
|
Tundra14 |
 23 липня 2008 22:23
Повідомлення #8
|

Leviathan
| Дивно, як це їм ще дозволяють на німецькій мові там розмовляти...
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
Gannibal |
 23 липня 2008 22:38
Повідомлення #9
|
Lauviah
| Цитата: Ulver1488 Передбачено. Так а що саме?
|
|
|
|
Koscheraatt |
 24 липня 2008 11:27
Повідомлення #10
|
Samael
| Цитата: Ulver1488 Чим це вони викручені цікаво? Політично-людськими гидотними амбіціями. Цитата: Gannibal Кошерний, я при зображенні свастики ніколи не проводжу паралелі з 18.
А ми тут говоримо не про мене, здається, а про уряд. Так ось - вони проводять такі паралелі. Нацмени і пегани - ви чудово розумієте, що я мав на увазі. Якби не нс, ніхто б не забороняв ці символи. Руни ніхто не забороняв - я у Франції був у магазині, що торгує всякими середньовічно-готично-язичницькими штукенціми - там було повно речей с рунами і язичницькою символікою. Так само не забороняють і багато інших язичницьких символів. Якби "жидівські власті" хотіли знищити всю цю язичницьку сакральність, було б заборонено ВСЕ, що з цим пов"язано. Звичайно, якщо на буклеті, флаєрах чи на сайті лейбла\групи поряд із язичницькими симвлами - орли 3-го рейха, тотенкопфи та німецьки солдафони - так, це наштовхує уряд на деякі думки. А хулі ж ви хотіли? Цитата: Ulver1488 А те що жидівським властям це не подобається нічого не означає Жиди, жиди Кругом жиди, Куди подітися мені?!

|
|
|
|
Gannibal |
 24 липня 2008 16:09
Повідомлення #11
|
Lauviah
| Кошерний, але ж не нс вигадали ці символи.
Так, тотенкопф та орли (ви зрозуміли, які орли) - суто нацистська символіка. От її й забороняйте. А свастику навіщо?
|
|
|
|
Koscheraatt |
 24 липня 2008 16:29
Повідомлення #12
|
Samael
| Цитата: Gannibal Кошерний, але ж не нс вигадали ці символи. Так. Я ж про це й кажу - вони спаплюжили їх первинне значення. Не просто ж так чомусь зображення свастики заборонено, а Мьольнір - ні. Ти просто зрозуміти мої слова не хочеш. Ви самі чудово розумієте причини, чому мають місце такі заборони. А взагалі - вам не пох на ту Німеччину?? Нас там все одно більшість населення не любить, це тільки на словах ми - "білі брати, єдина раса". На Україні свастику ніхто не забороняє. Чого ви так за тих німців переймаєтесь? Ось символ фалоса і секс теж дуже давні, але пересиланя таких зображень поштою також заборонено більшістю країн. )) У світі багато парадоксів.

|
|
|
|
Gannibal |
 24 липня 2008 17:30
Повідомлення #13
|
Lauviah
| Я переживаю за Німеччину тому, що наш уряд теж ніби-то взяв курс на Європу. Логічно допустити, що у нас теж можливе розгортання таких сценаріїв. І мені це не до вподоби
І давайте зараз не оффтопити на тему "та нам до тієї Європи..."
п.с. і що значить спаплюжили первинне значення? Гітлеру потрібен був стародавній символ, котрому вже багато тисячоліть, і який би нагадував про арійську спадщину
|
|
|
|
Tundra14 |
 24 липня 2008 18:04
Повідомлення #14
|

Leviathan
| Цитата: Gannibal Логічно допустити, що у нас теж можливе розгортання таких сценаріїв Це розгортання вже почалося. Цитата: Gannibal і що значить спаплюжили первинне значення? Ну... Думаю, Кошер має наувазі те, що під такими прапорами "використовували Циклон-Б" та "будували табори смерті". З цим, впринципі, можна погодитись. Просто наш народ затравили байками... Він заплутався. А починати розплутуватись - боїться. Ось і маємо знущання над пам'яттю Предків, якого ще світ не бачив... "Сонця знаки, зброя - заборонені!!!" (с) Український паган-культ
|
|
|
|
Valbrand |
 24 липня 2008 19:17
Повідомлення #15
|
Marou
| Ось символ фалоса і секс теж дуже давні, але пересиланя таких зображень поштою також заборонено більшістю країн. )) вспоминается оформление группы Кладовест - там в буклете на фоне МУЖСКОГО ФАЛЛОСА (уж не знаю, может группа подразумевает под этим что-то другое, но там именно член) написано Slavonic Heathen Black Metal кстати дошло по почте без всяких эксцессов) |
|
|
|
Valbrand |
 24 липня 2008 19:22
Повідомлення #16
|
Marou
| а насчет *проблем закордоном* Vaculы rec....я бы на ихнем месте поинтересовался каким образом правильно отсылать (чтоб доходило))), например, у Ancient Nation или еще кого, ведь у тех навалом дисков со свастичной символикой забугорных..как то же, но доходит... |
|
|
|
Garm |
 25 липня 2008 01:07
Повідомлення #17
|

Lauviah
| Цитата: Valbrand а насчет *проблем закордоном* Vaculы rec....я бы на ихнем месте поинтересовался каким образом правильно отсылать (чтоб доходило))), например, у Ancient Nation или еще кого, ведь у тех навалом дисков со свастичной символикой забугорных..как то же, но доходит... +1 Абсолютно правильное высказывание....
|
|
|
|
Koscheraatt |
 25 липня 2008 09:17
Повідомлення #18
|
Samael
| Цитата: Tundra14 Кошер має наувазі те, що під такими прапорами "використовували Циклон-Б" та "будували табори смерті". З цим, впринципі, можна погодитись. Просто наш народ затравили байками... Він заплутався. Так, чувак, то ж все байки!!!! Розкажи нам правду!!! Бухенвальд - це ж такий санаторій був для поліпшення здоров"я військовополнених!!! Циклон-Б вигадали комуняки!!!! Розкажи нам, хлопчику, усю правду, просвіти свій народ, гуру! Цитата: Tundra14 Ось і маємо знущання над пам'яттю Предків, якого ще світ не бачив... Тундра, а розкажи що означає "пам"ять предків"???? І чим заборона нациської символіки знущається з "пам"яті"??? Цитата: Gannibal Гітлеру потрібен був стародавній символ, котрому вже багато тисячоліть, і який би нагадував про арійську спадщину Ну то треба будо розумно користуватися цим символом. А він - як мавпа з гранатою.

|
|
|
|
Tundra14 |
 25 липня 2008 11:07
Повідомлення #19
|

Leviathan
| Вже набридло по 100 разів писати одне і те ж. Заїбався вже.
|
|
|
|
Gannibal |
 25 липня 2008 13:23
Повідомлення #20
|
Lauviah
| Кошерний, не заливай! Краще розкрий оту свою фразу "треба будо розумно користуватися цим символом. А він - як мавпа з гранатою" детальніше, адже я (і не тільки) щось не сильно в'їжджаю
|
|
|
|
|
 |
 Інформація
Користувачі які знахдяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді на даному форумі. |
|
1чол. читають цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
|