Не звертайте уваги на те, що там Вол.2 написано. Хоча, у моїй версії стоїть у назві Вол.1. Але я порівняв трек-лист і зрозумів, що це одне і те ж саме.
Ну... За логікою... Я думаю, що то вони на розігріві КОФ грали Егеж... І клавішник той мене вбиває. Смішний дядько)) Ще хочу відмітити на цьому концерті вокал Шаграта... Дуже непогано завиває.
Херня,этот концерт Боргира,вот ссылки на концерт Horna - Le Son, Coimbra, Portugal 11-25-02,вот это музон,ссылки используем в том же порядке в котором они поданы,наслаждайтесь....
Ну... Того... Я, наприклад, спочатку читаю назву теми перед тим, як щось туди запостити...
И что???? Мне надо было написать слово "оффтоп" перед своим постом,чтоб ты не "доебался" ???
Если я смотрю,ты так восхищаешся каким-то гавёным концертом,я кидаю ссылочку,чтоб ты посмотрел действительно классный концерт... понимаеш мою речь???
Listening now :C:\Documents and Settings\Мои документы\Vargleide (Rus)\02 - Лишь Прах, Окалину и Выжженую Землю Оставляя (2000)\06 - Не Жалея Граней Острых.mp3
Если я смотрю,ты так восхищаешся каким-то гавёным концертом,я кидаю ссылочку,чтоб ты посмотрел действительно классный концерт... понимаеш мою речь???
Друже, я до тебе не дойобувався) Чесно)) . Це перше. Друге. Хто тобі сказав, що я захоплююсь Боргірами ? Я лише про вокал Шаграта сказав)) А той концерт, що ти кинув (спешл фо мі, сподіваюсь?))), я бачив 2 роки тому (чітко одразу, як тільки купив компа).
Ще на ННМ є концерт Боргірів з Діссекшн. Теж хороший концерт.
Это не означает что тебе нравится концерт,или я неправильно понял??? А то что ты уже видел этот концерт Хорны,это очень хорошо,(я кинул его не эспешелли фо ю,а для всех кто не видел)
Это не означает что тебе нравится концерт,или я неправильно понял???
Хороший концерт Дімму Боргір - то доволі відносне поняття, погодься І це зовсім не значить, що я ним захоплююсь... До речі, маю сказати, що не можу назвати ЖОДНОГО бм-концерту (та і не бм теж), яким би я саме ЗАХОПЛЮВАВСЯ...
До речі, маю сказати, що не можу назвати ЖОДНОГО бм-концерту (та і не бм теж), яким би я саме ЗАХОПЛЮВАВСЯ...
М-да,тут ты прав,у меня у самого куча БМ концертов,но я сам не могу сказать что бы я каким-то "захоплювався".Есть очень классные записи Ватэйн,Мутилэйшн.... Кстати у меня есть концертник старой львовской блек-метал группы Valinor (там ещё клавишник Паган Лэнд патлатый),кому надо могу вечерком ссылку кинуть...