Например бм из ЮАР очень даже неплох,и не негры там совсем играют. А латино-американский бм вообще один из лучших в мире.Мне очень нравится,к примеру,чилийский блек
от 12.03. офіційно вийшов новий альбом Semargl .. попередньо чула пісні із промо .. та і на Жесті пару пісень.. нехороше враження.. хотілось би скачати і послухати в повному варіанті,щоби точно знати (хоча думаю перше враження незміниш) може хтось в курсі де залито? чи має..?
Наткнулся на демо Eternal Call of Darkness группы Runes Of Dianceht. Ну что ж, полное долбоебство… Вначале даже рассмешило немного, когда в песне Black Demons Ritual (пиздец название, все остальные, в принципе, в том же духе - Only Satan, Black Sun Above The Satan's World, The Great Spirit Of Desecration и т.д.) доносилось скрудж макдаковским нелепым голосом - Сэйтан! Сэйтан! Сэйтан!
- навесні 96 р., коли тільки ударник Ганс та гітарист Серёжа задумали створити гурт (ще назви не було) мене кликали на вокал. Я навіть відвідував їхні перші репетиції. Коли тепер читаю цей пост думаю що вірно тоді зробив, що не приєднався до них.
----------------------------------
Церков-домовина розвалиться, а з під неї встане Україна ! Тарас Шевченко
undead404, ти не шариш)) У них вийшов афігенний поп-денс блек)) Тепер Семаргл можна включати на дицкотеках.
"Whether true or not, in grave you shall rot"(c) "А топором меж глаз?! Я понятно выражаюсь?"(с) Vermyapre "...це не блек мать їх!!!!це просто творчість!!!!" (с) kryk
послухав трек на майспейсі Blood of Kingu з нового альбому.враження...хм...неоднозначні.далеко,дуже далеко від де-оккультної філософіїї.але висновки робити рано,чекаю виходу альбому.
Mortis vincit omnia..
послухав трек на майспейсі Blood of Kingu з нового альбому.враження...хм...неоднозначні.далеко,дуже далеко від де-оккультної філософіїї.але висновки робити рано,чекаю виходу альбому.
скинь плз ссылочку на майспэйс... мне предыдущий альбом очень понравился, интересно второй в том же духе?
мне предыдущий альбом очень понравился, интересно второй в том же духе?
судячи з виставленого треку-дуже далеко від "того духу"...мене теж плотно впер перший альбом.ось,слухай,суди сам: http://www.myspace.com/bloodofkinguband
Mortis vincit omnia..