|
|
|
|
|
|
|
|
Опитування |
|
|
З блеку подобається найбільше |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Наша кнопка |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 хохол це злочинец?, вы воевали против русских?! |
|
Vermyapre |
 7 жовтня 2008 23:19
Повідомлення #21
|
Lauviah
Група: Користувачі
| Цитата: M8R8K Vermyapre, ти у мене выкликаеш дики приступи мизантропии....(може я так скоро и тру блекером стану?) Ты глуп и слаб настолько, что неможешь даже объяснить свои высказывания. У меня к тебе нет даже ненависти. Одно лишь сырое, холодное презрение.
----------------------------------
- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl - We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth - True Norwegian Black Metal & True French Black Metal - Dominus Sathanas - В мире хищников всегда виновата жертва! (с) - Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath |
|
|
|
M8R8K |
 7 жовтня 2008 23:22
Повідомлення #22
|
Samael
| Vermyapre, ну то я пиду й порижу соби вени,бо серце краеться од розпуки...не маю уявлення-як я маю дальше жити....
Mortis vincit omnia.. |
|
|
|
Darkerl |
 7 жовтня 2008 23:42
Повідомлення #23
|
Abaddon
Група: Модератори
| M8R8K, О ні!! Не роби цього!!! Стримайся!! Розпука це звичайно добре.. Але тримай себе в руках! Борися))))))))))))))))))))))))))))))))) 
Все надто складно, щоб бути простим... |
|
|
|
godgiven |
 8 жовтня 2008 00:35
Повідомлення #24
|
Salikotal
| Різати вени це найкращий спосіб почати життя спочатку. То якшо комусь пох на свою теперішню місію, нехай розплачується в житті наступному. Але краще всі тусуйте на станції переливання крові - злийте до краплі і в труну!
емо и ниипет |
|
|
|
Garm |
 8 жовтня 2008 00:40
Повідомлення #25
|

Balberith
| godgiven,
Например я,жизнь свою люблю,и вены скорее кому-то порежу,а что б я себе чёта сделал,да никогда....
|
|
|
|
Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 09:12
Повідомлення #26
|
Samael
| А хулі говорити, дуже багато росіян зневажливо ставляться до України, звинувачуючи її у всякій хуйні. Особливо після подій у Грузіїї. Коли читав коменти до новин про грузино-осетино-російський конфлікт, був дуже здивований - на українців писали навіть більше погані, ніж на грузинів... А хто там проти кого воєвав - не росіянам казати. Якщо підрахувати, скільки вони українців вирізали, то Україна має повне моральне право підтримувати і постачати зброю супротивникам Росіїї інавіть воювати проти них. Воювати проти когось - це сам по собі не злочин, якщо на те є адекватні й справедливі причини.

|
|
|
|
Tundra14 |
 8 жовтня 2008 09:24
Повідомлення #27
|

Leviathan
Група: Журналісти
| Цитата: Koscheraatt А хулі говорити, дуже багато росіян зневажливо ставляться до України, звинувачуючи її у всякій хуйні. Особливо після подій у Грузіїї. А скільки українців почали гнати на Росію після цього? Ти не знаєш?
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 09:41
Повідомлення #28
|
Samael
| Дивлячись на те, що ти маєш на увазі під словом "гнати". Якщо звинувачувати в чомусь безглуздому (як росіяне звинувачують Україну у постачанні зброї і навіть участі у бойових діях) - це одне, якщо осуд нахабного вчинка (як осуд вторгення Росії у справи інших країн) - це інше. Я особливо не чув якихось радикальних вислівів у бік Росіїї. А від росіян полилося одвічне лайно "Єта січас харошій повад нам Крим наш іссконний вєрнуть! Нада на Украіну нескалька бомб скінуть! Да какоє ваапще сабачє права імеют єті хахали указивать нам насчот двіженія наших непабедімих караблей! Украінцам амеріканскоє ТВ мазгі прамило, а наші правдівиє канали атключают!!" А ти що, Росію другом України вважаєш, що захищаєш її? Жиди значить апріорі вороги, а Росія, незавжаючи на те, скільки херні она для України зробила і ще буде робити, - друг??? Лише тому що теж слов"яне?

|
|
|
|
Tundra14 |
 8 жовтня 2008 09:49
Повідомлення #29
|

Leviathan
| Цитата: Koscheraatt "Єта січас харошій повад нам Крим наш іссконний вєрнуть! Нада на Украіну нескалька бомб скінуть! Да какоє ваапще сабачє права імеют єті хахали указивать нам насчот двіженія наших непабедімих караблей! Украінцам амеріканскоє ТВ мазгі прамило, а наші правдівиє канали атключают!!" Трохи однобокий погляд. Не помічаєш?) Саме такі вислови я чую від українців. Типу:"Кляті москалі! Спочатку була Грузія, потім і на Україну насядуть! Фе-е-е! Скажимо НІ Росії!". Я не кажу, що в них такого бидла нема. Але його і в нас вистачає. Цитата: Koscheraatt А ти що, Росію другом України вважаєш, що захищаєш її? Жиди значить апріорі вороги, а Росія, незавжаючи на те, скільки херні она для України зробила і ще буде робити, - друг??? Лише тому що теж слов"яне? Я другом вважаю не Росію. А руський нарід. Путіни-Мєдвєдєви-Ющі-Блящі до цієї дружби відношення ніякого не мають. Політика брудна що в нас, що в них. Але якось трохи кумедно звинувачувати російський нарід (не россіянський) у тому, що в Мєдвєдєва чи Путіна погана політика. Так же ж?
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------
 ----------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 10:22
Повідомлення #30
|
Samael
| Ну, вважай другом кого завгодно. Я ж залишуся при своїй думці. Я спілкуюся з росіянами і бачу, що вони дещо зверхньо ставляться до України. Коли вони приїзжають сюди, їх дратує, що у школах викладають українською мовою, що по телевізору - українські субтитри, що Україна не хоче мовчати у ганчірочку і не прогибається під Росією. Так це ще - досить таки нормальні люди, не бидло. Від українців же я не чую, що треба у Росіїї щось там відтяпати чи стреляти їх. Може, ти спілкуєшся з якимись радикалами. Цитата: Tundra14 Спочатку була Грузія, потім і на Україну насядуть! Все вірно, треба дбати про безпеку та цілістність країни. Дивно, що ти цього не розумієш. В Криму може повторитися осетинський сценарій, враховуючи те, що Росія роздала там тишком-нишком свої паспорти, порушивши українське законодавство. Ти я бачу, скоріше інтернаціоналіст, ніж націоналіст.

|
|
|
|
Tundra14 |
 8 жовтня 2008 10:52
Повідомлення #31
|

Leviathan
| Цитата: Koscheraatt Ну, вважай другом кого завгодно. Я ж залишуся при своїй думці. Я спілкуюся з росіянами і бачу, що вони дещо зверхньо ставляться до України. Коли вони приїзжають сюди, їх дратує, що у школах викладають українською мовою, що по телевізору - українські субтитри, що Україна не хоче мовчати у ганчірочку і не прогибається під Росією. Так це ще - досить таки нормальні люди, не бидло. Від українців же я не чую, що треба у Росіїї щось там відтяпати чи стреляти їх. Може, ти спілкуєшся з якимись радикалами. Ну то таких, про кого ти кажеш, я і сам недолюблюю. Що в цьому такого? Я ще раз наголошую, що бидла вистачає і в нас, і в них. Але я спілкуюсь з нормальними людьми, які не забули про своє коріння. Цитата: Koscheraatt Все вірно, треба дбати про безпеку та цілістність країни. Дивно, що ти цього не розумієш. В Криму може повторитися осетинський сценарій, враховуючи те, що Росія роздала там тишком-нишком свої паспорти, порушивши українське законодавство. Ти я бачу, скоріше інтернаціоналіст, ніж націоналіст. Ти мене не зрозумів. Я не казав, що про цілісність України не потрібно дбати. Я казав про те, що я, наприклад, вважаю розгортання грузинського сценарію в Криму доволі фантастичним явищем. Хоча, вас пейсатих Х знає... Ідеї політиканів (не ті, про які вони промовляють у телерепортажах) для мене - пітьма. Ті холуї можуть утнути будь-що. Але саме про Крим я, покищо, не дуже думаю. Бо приводів, вартих уваги, поки не можу привести. Щодо паспортів, то я нікого не збираюсь виправдовувати. Але наголощую іще раз, що говорити про увесь нарід, дивлячись на цей цирк, просто смішно.
|
|
|
|
Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 11:11
Повідомлення #32
|
Samael
| Цитата: Tundra14 Ну то таких, про кого ти кажеш, я і сам недолюблюю. Що в цьому такого? Я ще раз наголошую, що бидла вистачає і в нас, і в них. Так я тобі ще раз кажу, це кажуть ще досить таки нормальні люди. Не бидло. Уявляю, що бидло каже. Цитата: Tundra14 Я казав про те, що я, наприклад, вважаю розгортання грузинського сценарію в Криму доволі фантастичним явищем. Грузія, мабудь, введення російських військ у Осетію теж вважала фантастикою. Розказую можливий кримський сценарій: Росія роздає масово свої паспроти, власники автоматично стають громадянами РФ. У Криму створюється маріонеточний сепаратиський рух. Він починає практикувати екстреміські дії, організовувати акції громадської непокори і т.п. Для приборкання Україна вводить міліцію і війська. У сутичках вбивають декількох "протестуючих". У них в карманах знаходять російські паспорти. Росія починає волати "Русскіх убівают апять!!". Під видом миротворця вводить свої війська (які звичайно, значно сильніше за українські). Крим переходить під контроль Росії. Сепаратисти перетворюються на тимчасовий уряд. Оголошують незалежність Крима. А потім - просяться під протекторат Москви. Європа мовчки засуджує Росію, але не лізе, бо хоче мати газ. Вуаля - фантастичний кримський сценарій реалізований. Цитата: Tundra14 Хоча, вас пейсатих Х знає.. У вас, монголоїдів і хохлатих - теж саме. Гроші не пахнуть. Владу люблять усі. Цитата: Tundra14 Але наголощую іще раз, що говорити про увесь нарід, дивлячись на цей цирк, просто смішно. Ооо, так?? Так може тоді і про весь жидівський народ говорити смішно?? Адже ж не всі жиди причетні до того, в чому їх звинувачують. ))) Знаєш, якщо ти віриш в якесь ефемерне братство словян чи європейців - вір собі. Я ж знаю одне, дружба Росіїї і України можлива лише за умови, що Україна буде "молодшим братом".

|
|
|
|
Tundra14 |
 8 жовтня 2008 11:24
Повідомлення #33
|

Leviathan
| Цитата: Koscheraatt Так я тобі ще раз кажу, це кажуть ще досить таки нормальні люди. Не бидло. Уявляю, що бидло каже. А це вже доволі відносно. Тих, хто так каже, для мене і є бидло. Цитата: Koscheraatt Грузія, мабудь, введення російських військ у Осетію теж вважала фантастикою. Розказую можливий кримський сценарій: Росія роздає масово свої паспроти, власники автоматично стають громадянами РФ. У Криму створюється маріонеточний сепаратиський рух. Він починає практикувати екстреміські дії, організовувати акції громадської непокори і т.п. Для приборкання Україна вводить міліцію і війська. У сутичках вбивають декількох "протестуючих". У них в карманах знаходять російські паспорти. Росія починає волати "Русскіх убівают апять!!". Під видом миротворця вводить свої війська (які звичайно, значно сильніше за українські). Крим переходить під контроль Росії. Сепаратисти перетворюються на тимчасовий уряд. Оголошують незалежність Крима. А потім - просяться під протекторат Москви. Європа мовчки засуджує Росію, але не лізе, бо хоче мати газ. Вуаля - фантастичний кримський сценарій реалізований. Тут ти неоригінальний. Вибач. Звичайно, він має право на існування. Я про це теж неодноразово думав. Але таких сценаріїв можна вигадати безліч. Доходячи до крайнощів:"В Крим припливає ЧФ, і вибиває втупу без попередження з Криму українців". Теж варіант? Але повторюю: Цитата: Tundra14 Але саме про Крим я, покищо, не дуже думаю. Бо приводів, вартих уваги, поки не можу привести. Цитата: Koscheraatt У вас, монголоїдів і хохлатих - теж саме. Гроші не пахнуть. Владу люблять усі.
Мені здалося, чи слово "монголоїд" було вжито в контексті Тундри? Цитата: Koscheraatt Ооо, так?? Так може тоді і про весь жидівський народ говорити смішно?? Адже ж не всі жиди причетні до того, в чому їх звинувачують. ))) Звичайно, що не всі. Але пархатого бидла, чомусь, усюди набагато більше, ніж іншого. Цитата: Koscheraatt Знаєш, якщо ти віриш в якесь ефемерне братство словян чи європейців - вір собі. Я ж знаю одне, дружба Росіїї і України можлива лише за умови, що Україна буде "молодшим братом". Ну ось. Це така собі суто "рассєянська" думка. Скільки я не спілкувався з гідними людьми з Росії, ніхто про таке і не каже. Лише рівність. Або об'єднання. Але на рівних правах. Думка інших мене мало цікавить. Вона не варта уваги.
|
|
|
|
Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 11:47
Повідомлення #34
|
Samael
| Цитата: Tundra14 "В Крим припливає ЧФ, і вибиває втупу без попередження з Криму українців". Теж варіант? Не варіант. Уряд Росії не тупий. Мій ваіант - цілком можливий. Цитата: Tundra14 Мені здалося, чи слово "монголоїд" було вжито в контексті Тундри? Мені здалося, чи слово пейсатий було вжито в контексті Кошераатта? Цитата: Tundra14 Звичайно, що не всі. Але пархатого бидла, чомусь, усюди набагато більше, ніж іншого. Не знаю як де, а на Україні найбільше бидла - українського. Цитата: Tundra14 Ну ось. Це така собі суто "рассєянська" думка. Ця думка успішно реалізовується ще з часів переяслівської ради. Там здається, теж дружбу обіцяли і всякі кльові штучки? Цитата: Tundra14 Лише рівність. Або об'єднання. Десь же ж повинен бути уряд, що керує обєднанням. Цікаво, чи не в Києві часом? ;) Нахер це все. У кожної країни має бути свій шлях. Надивилися вже на ці "братські обєднання".

|
|
|
|
Tundra14 |
 8 жовтня 2008 11:57
Повідомлення #35
|

Leviathan
| Цитата: Koscheraatt Не варіант. Уряд Росії не тупий. Мій ваіант - цілком можливий. Я ж, здається, написав, що я максималізую... Цитата: Koscheraatt Мені здалося, чи слово пейсатий було вжито в контексті Кошераатта? Просто різниця в тому, що воно цілком виправдане. А "монголоїд" - ні. Цитата: Koscheraatt Не знаю як де, а на Україні найбільше бидла - українського. З цим, як не дивно, я згоден. Але я мав наувазі інше. Я казав про співвідношення частини бидла до кількості населення. У пархатих цей показник набагато більший. Цитата: Koscheraatt Десь же ж повинен бути уряд, що керує обєднанням. Цікаво, чи не в Києві часом? ;) Нахер це все. У кожної країни має бути свій шлях. Звичайно. І росіяни не проти цього. Про шлях згоден. Але, погодься, гуртом і батька легше бити...
|
|
|
|
Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 12:13
Повідомлення #36
|
Samael
| Цитата: Tundra14 Просто різниця в тому, що воно цілком виправдане. А "монголоїд" - ні. Різниця в тому, що пейси в мене є лише на знущальних автарах, а вузенькі азіатські очі в тебе є насправді. Так що все - навпаки. Не ображайся, але ти сам зачепив цю тему. Цитата: Tundra14 Про шлях згоден. Але, погодься, гуртом і батька легше бити... Ага, всі у черговий "колгосп"!!! Тільки без мене.

|
|
|
|
Tundra14 |
 8 жовтня 2008 12:28
Повідомлення #37
|

Leviathan
| Цитата: Koscheraatt Різниця в тому, що пейси в мене є лише на знущальних автарах, а вузенькі азіатські очі в тебе є насправді. Так що все - навпаки. Не ображайся, але ти сам зачепив цю тему. Угу. А де ти побачив вузенькі оченята?) Чи ти це на аватарі побачив? Знаєш, дивлячись на сонце, людина має властивість трохи прижмурювати очі.
|
|
|
|
Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 13:19
Повідомлення #38
|
Samael
| а нафіга тоді ти на всіх фотках на сонце постійно дивишся??? чекаєш явлення сонячних богів?

|
|
|
|
Tundra14 |
 8 жовтня 2008 13:48
Повідомлення #39
|

Leviathan
| Чого на всіх? Ти багато моїх фото бачив? Угу. Прихід Ісуса видивляюсь.
|
|
|
|
Koscheraatt |
 8 жовтня 2008 14:13
Повідомлення #40
|
Samael
| Ну ось наприклад: Щось тут не схоже, що на сонце дивишся, а очі все одно вузенькі. Ладно, чувак, я зрозумів, для тебе Росія - брати, хоча твою думку там поділяє 5-8% населення. В мене на стосунки з цією країною більш тверезий погляд. Все.

|
|
|
|
|
 |
 Інформація
Користувачі які знахдяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді на даному форумі. |
|
1чол. читають цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
|