На халяву хоч Скваєр бери)) А впринципі я не фан Бісєрів, то понти більше. Джексон, ото да...
----------------------------------
"Whether true or not, in grave you shall rot"(c) "А топором меж глаз?! Я понятно выражаюсь?"(с) Vermyapre "...це не блек мать їх!!!!це просто творчість!!!!" (с) kryk
Напевно не відкрию Америку, коли напишу, що хороша річ коштує хороших грошей, і не буває халяви, що буде звучати краще дорогої речі, особливо, якщо це стосується інструментів. Тому одна порада збирай гроші і тоді і вибір і якість будуть кращими. Сам як людина, яка грала далеко не на одному інструменті і відповідно апараті (ще в середині 90 була навіть Стелла :)))) ) пораджу так. 1) якщо є можливість купи нормальний комбік, або блок, особливо, якщо ти плануєш музицирувати не тільки для себе, але і десь колись виступати, чи хоча б приймати участь в якихось колективах. Свій звук багато, що значить, а на фестах далеко не завжди апарат нормальний, часом буває, що не всі процесори нормально звучать на різній апаратурі, в т.ч. в репетиційках. Логічно, що якщо ти будеш мати власний апарат, ти не будеш залежним від когось. 2) нижній ціновий сектор в відомих брендах, це як правило означає - Китай, не дивлячись, що Китай також буває різним, або щось подібне, тому і тут рекомендую підзбирати грошей і не сподіватися на халяву.
Тобто орієнтуватись як мінімум на суму апарат+гітара 2000-3000 у.о.
Я особисто є щасливим власником гітари ВіСі Річ з дорогого сектору, яких нажаль в нас в Україні, ще й цієї форми яку я хотів не було, тому прийшлось везти її із-за кордону. Звук її мене повністю задовільняє, та і форма теж :))). А з апарату пораджу Маршал. В мене було два комбіки цієї фірми, а вже 1,5 роки маю свій гітарний блок Маршал (підсилювач + колонка), так от цей звук, що характерний для Маршал і є саме тим фірмовим звуком, який в мене асоціюється з різними стилями металу.
Написал ты круто, только цены твои непонятно с чего сложены. Да и с комбом на концерт ехать тоже то еще удовольствие. M8R8K, так а чей сборки бисер, который тебе предлагают?
Ціна - це орієнтовна мінімальна нормальна вартість комбік+гітара, яку я написав з власного досвіду так просто прикинувши (з калькулятором і прайс-листом не сидів :))))) ). Це звичайно далеко не топ апарат, але і не фігня. Одним словом з таким апаратом будеш себе нормально почувати і зможеш підібрати звук ,який тебе цікавить (напевно зможеш, в кожного є якісь свої побажання). А комбік з собою возити дійсно задоволення не з приємних, і на щастя не так часто це потрібно робити (хоча далеко не завжди орги виставляють той апарат про який говорять), а я тут більше писав навіть не про використання власного комбіка на концертах, а про власний апарат для репетицій, ну і відповідно окреме приміщення для цього, хоча розумію, що більшість собі цього не може позволити. :((