1. дякую всім за пропозиції кого вони б хотіли бачити, по мірі можливості вони враховані, і будуть враховані в наших подальших рішеннях.
2. на рахунок груп типу Khors, Infernal War, Balfor - народ, це фест "малого калібру", калібру Старушки по приміщенню куди влізається біля 200 чоловік, уявіть якими мають бути ціни на квитки шоб запросити до оцього складу ще Khors, Infernal War і Balfor
або уявіть у скільки попадуть організатори при ціні на квиток 50грн. Суть у тому що по наших планах на групи ми вже попадаєм в мінус, і то в такий солідний мінус. Я не бізнесмен і не син мільйонера, я готовий попасти в мінуси, але в розумних межах. Тим більше шо на попередньому фесті як дехто знає так і було.
Цитата: Sergfil
По темі: Питання до оргів - приїжджим групам проводиться компенсація: дорога-харчування-проживання-(гонорар), чи всі виступаючі команди за (спасібо) свій рахунок виступають?
П.С. Пропоную оргам привезти Khors - дуже цікавий гурт, особливо з новим матеріалом
компенсація проводиться, в якій мірі - то вже конкретно з кожною групою рішається
з Khors'ом велись переговори. Результат - їх не буде.
Цитата: M8R8K
Chups,
та ти б хоч "огласил список" кого ви розглядаете як потенцийних учаснегов феста..
буде конкретна інформація - зразу повідомим, поки що ми відмовили тільки 2 групам, причина - фінансова сторона
і тепер частина з мого поста на фростері:
ми отримали досить багато пропозицій від груп зі всієї України, більше того + пропозицію з Білорусії.
про існування кількох груп я дізнався тоді коли вони зі мною зв'язались. Всі заявки зараз на стадії
обробки за винятком 2 груп, яких ми просто собі не можемо дозволити з фінансової сторони. Кожна з груп отримає відповідь особисто, при чому "як тільки так зразу".
присуцтвие Семаргл лично для меня повысило бы привлекательность мероприятия
виходячи з бюджету фесту і тим що уже є Saltus, Семаргла не буде.
тут вопрос в том,что группы то нужны те,проезд которых не будет накладен.А ещё лучше за свой счёт.Про гонорар молчу
як я вже писав вище, джентельмени куди ж ви спішитесь, буде фест - прикинете у скільки обійшлися команди.
на рахунок гонорару - я сам здивувався коли одна з досить серйозних андеграундних блек метал команд заявила, шо мол нам проїзд оплатіть більш ні на що ми не притендуєм, якшо це слова музикантів то чому когось зі сторони має хвилювати питання гонорарів ;)
крім того ніхто нікого не просить відіграти на халяву, ми домовляємось відповідно до того як в нас виходить. Це ж все-таки блек метал...