Client, А як ти їх попередньо купиш? Я це серйозно питаю. На вході, зазвичай, багато хто купляє. Але хотілося б мати впевненість. Клуб новий... Незвичний... якщо у Форті там половина відвідувачів могла тусуватись у проходах, туалетах, барі, балконі, то тут це ще невідомо.
Client, Особисто я там не був, і на те, що "кажуть", особливо не розраховую. Із твого посту №23 зрозумів, що ти маєш якесь уявлення про можливість бронювання квитків. Хоча, раніше я такого за Коловоротом не спостерігав. Тому і питаю, чи я тебе правильно зрозумів, і, якщо так, то прошу повідомити, як це все робиться))
В минулому році бронювання квитків не було проблемою. На афіші є номер телефону, що правда харківський та е-мейл. Щось мені підказує, що з цього можна скористатись)). Щодо клубу, новий дійсно дещо більший. Тому, маю підстави вважати, що питань з квитками не виникне. Тим паче, що на фростері російською по білому написано, що придбати квитки можна буде безпосередньо на вході. http://www.froster.org/forum/index.php?showtopic=48582
----------------------------------
Красота может спасти мир... ну и еще массовые расстрелы, но массовые расстрелы лучше