с завтрашнего дня можна выкупить комнаты / койко-места в гостиннице Чайка!
Места продаются только на все три дня фестиваля!!!: заселение с 12:00 2-го Сентября, выселение до 12:00 5-го Сентября!!!
Стоимость одного места (за одного человека): 240 грн. за трое суток.
Комнаты есть только 4-х и 5-ти местные! Удобства (душ, туалет) на этаже!
странно, а я 3 дня назад звонил на чайку, сказали что мест нет никаких. выходит орги скупили места по 40 грн, и продают теперь по 80? голь на выдумки хитра...
Hyozt, Неприємно, звичайно. Сам не прив'язаний до цього варіанту, але бачити подібну картину зовсім сумно. Скоро, думаю, дійде справа до того, що будуть братись в аренду всі найближчі магазини, де ціни загинатимуть в 3 рази. Чупсе, ти не в курсі, скільки коштуватиме місце в богданчику від м.Житомирська до Чайки? Минулого року, пам'ятаю, на пророці з друзями дико сміялись з цієї теми. Не знаю, як там на ГП було.
Чупсе, ти не в курсі, скільки коштуватиме місце в богданчику від м.Житомирська до Чайки?
Якщо орги роблять і цей раз від Житомирської до фесту автобус, то, на скільки пам'ятаю, півтори гривні ціна )) Там головне не забути закомпостувати талончик. Бо того разу дуже багато скандалів було. Ці підараси-контролери знали, що буде багато приїжджих з інших країн, де такої хуйні з компостуванням немає, мабуть. Ну і вирішили підзаробити: на кожному рейсі штрафували по 2-5 людей, у яких були куплені талони, але не закомпостовані...
----------------------------------
"...I ain't sellin' my soul when there is nothing to buy..."
Якщо орги роблять і цей раз від Житомирської до фесту автобус, то, на скільки пам'ятаю, півтори гривні ціна )) Там головне не забути закомпостувати талончик. Бо того разу дуже багато скандалів було. Ці підараси-контролери знали, що буде багато приїжджих з інших країн, де такої хуйні з компостуванням немає, мабуть. Ну і вирішили підзаробити: на кожному рейсі штрафували по 2-5 людей, у яких були куплені талони, але не закомпостовані...
Мені здається, ти плутаєш громадський транспорт і розвозку до місця проведення фестивалю. Мене цей момент теж трохи дивує. Знавав кілька людей не з Києва, які, будучи у столиці, питали, що робити з талонами на проїзд у громадському транспорті і дивувались, що його треба компостувати... У Чернігові їздив на тролейбусі, то там така сама процедура. Хіба, в інших містах якось інакше?
Tundra14, во Львове к примеру компостеры не так давно назад вернули. после развала совка они исчезли... но мы тут не об этом=) наличие кондукторов в фестивальных бусах--это скорей всего привилегия АТП, с которым заключен договор. и тут ниче не поделаешь... а вот что они там творят--орги не уследят. так что по фактам наездов и выбивания штрафов -- одна надежда на пассажиров: засек--запомнил машину с водилой и к любому из команды фестиваля. там разберемся...
Та не,что-то я не припомню чтобы в фестивальных бусах были талончики. Вот в тех что ездили от Святошино до Чайки то да, там шманали жестко. В любом случае, я думаю всегда надо спрашивать у здешних,какие правила.
Дьяволы бывают двух видов: разжалованные ангелы и сделавшие карьеру люди. Станислав Ежи Лец
Ну я їздив від Житомирської. Спеціально буси були для патлатих, які їхали на Чайку. Там треба було талони колоти. Перевірка заходила кожного рейсу і шманала безбожно. Думав тим контролерам пику натовчуть. І я б допоміг, якщо чесно. Собаки бля...
"...I ain't sellin' my soul when there is nothing to buy..."
Та аналогично. Конечно лично для себя хотелось бы увидеть их шоу. Но.. не судьба. Значит будут на 2011. Одним годом больше одним раньше. Ездила и ездить буду
Дьяволы бывают двух видов: разжалованные ангелы и сделавшие карьеру люди. Станислав Ежи Лец