В мене щось було схоже, якась "манія" чи як це назвати.. стандартно віднаходила по 3-5 банд в день, причому скачуючи їх дискографії (все підряд) - в результаті в голові "каша". Тепер дійшла логічного висновку, що краще по малу це все, і також складаючи своє особисте враження, чим терабайти музики, і з кожним днем збільшуючи її розміри.. також було таке, що скачувалось і залежувалось.. Зараз скачую, якщо є бажання, а не так, щоб послухати і забути, і відкласти в мп3 архів на пк.. да, чи то пк тоді виходить, це великий мп3 плєєр
----------------------------------
«Крайне важно не путать петрушку с болиголовом; но совершенно не важно верить в бога или нет» (Д.Дидро)
У меня такое пару-тройку лет назад было. зашел как-то на один ресурс, офигел от количества мызни там и начал качать, но все равно перебирая. в итоге я кучу групп не прослушал до сих пор. поэтому щяс качаю только то, что действительно мне интересно.
Еще кстати забыл один критерий отбора - это мызыканты.
так само, а ще вінчестери не раз літали, вже забулось, що скачувалось.. можна дійти до висновку, що ця "справа" потребує поступовості, а то появився інет і ніби з голодухи
----------------------------------
«Крайне важно не путать петрушку с болиголовом; но совершенно не важно верить в бога или нет» (Д.Дидро)