я проти. занадто просто, хай краще відсидить довічний строк, так веселіше sm99
Та на**я на нього ше державні кошти витрачати? Завалити ублюда, якшо він того заслуговує, спалити тай пі***ц, ато суки ше хвороби різні приносять, відсидівши там, йо***ти гада, спалити і все, забули, ги, або просто спалити живим...
Matzaessen, Мабуть ми не зрозуміли один одного - ні середньовіччя, ні совку вже немає, тому я їх і не згадував навіть. Та й взагалі суть же не в цьому. Я вів саме до факту, що з смертною карою не повинно бути жодних сумнівів. А такого не буває
Взагалі, якщо опиратися на емоційну сторону, то я обома руками за.. Бо коли уявити, що якийсь виродок зробив зле твоїм близьким..то тільки й хочеться вбити на місці... Жорстоко і без вагань.. Але якщо подивитися на товсе холодним розумом, то все ж хочеться відплатити по повній.... а не лиш просто смертю.. І тоді виникає думка проти смертної.. Точно визначитися я не можу, та хочеться сказати таку рір на противагу тим хто проти смертної кари та за довічне( ну або що): я довго собі думала і от , що прийщло в голову.. але ж смертна кара, то не така проста банальна смерть) Можна ж придумати безліч доооооооооооооовгих та болісних видів смертної кари... І то буде якраз то шо треба) Не проста і миттєва.. А в повній мірі така, на котру заслуговує та тварина! Для прикладу, можна вбити й краплею води, котра постійно капає в одне і теж місце на голову... Або ж коли є кімнаточка метри на метр а там людинка.. і її не випускають звідти..годують і поять... а вона просто в процесі життєдіяльності тоне в власному лайні.. Ну то так до прикладу) А насправді способів безліч.
----------------------------------
Все надто складно, щоб бути простим...
Розумієш, може десь в Північній Кореї це й практикувалося б, але в нашому гуманно-ліберально-демократичному суспільстві - ніколи. Ніхто не дозволить цього робити. "Бо це не гуманно, а навіть останній гвалтівник-рецидивіст - теж людина" і щось в цьому дусі
Безусловно "за". И за то, что бы вернуть древние виды казней - четверотование, колесование, сваривание в кипятке, гильятина, плаха, кол. Но, к превеликому сожалению, современное челОВЕЧЕСТВО никогда этого не сделает. Всё только в наших руках.
- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl - We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth - True Norwegian Black Metal & True French Black Metal - Dominus Sathanas - В мире хищников всегда виновата жертва! (с) - Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath
Це значить, що користувачі ресурсу БМЮ мають ввести в Україні смертну кару з використанням стародавніх катувальних приладів.
Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c) ------------------------------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------
Это значит, что мы все: я, ты, Tundra14... Должны приложить все силы для этого.
Цитата: Gannibal
і ніяка це, до речі, не дрєвняя казнь - їй трохи більше двох століть
Это не имеет абсолютно никакого значения. Следует воплотить в жизнь даже то Зло, которое еще только будет на два столетия позже в будущем!
- Тот, кто рожден быть рабом, никогда не сможет понять и познать Сатану. (с) Gaahl - We would like to see most of the human race killed off, because it is unworthy, it is unworthy of the gift of life... (c) Behemoth - True Norwegian Black Metal & True French Black Metal - Dominus Sathanas - В мире хищников всегда виновата жертва! (с) - Годом раньше, годом позже - это не имеет абсолютно никакого значения. У нас есть всё время этой морозной планеты. (с) Abbath
Ну ну. І яким способом ми маємо сприяти впровадженню смертної кари на теренах нашої держеави?? Не поділишся думками?
Самосуд.