ми раді що знайшлись люди, яким не по*уй, які готові долучитись до розвитку сайту. Якшо все піде ок, то може в БМЮ і буде якесь "чорне" майбутнє;).
Цитата: Valbrand
во-первых, модератором надо делать не одного человека, а двух как минимум. Среди прочих я бы выделил Tundra14, Koscheraattа и Ulver1488, хотя мне кажется что первым двум будет немного трудно придерживаться требования *нейтральне ставлення до всіх ідеологій блеку (сатанізм, язичництво, нацизм і т.д.)
я не проти, пропоную все зробити поступово - почнем з Valbrand'а, далі буде видно.
На рахунок Tundra14 і Koscheraatt'а - в мене є до них кілька зауважень.
Вони великі любітелі наплодити многа текста, який потім треба сидіти і витирати. А модератор має подавати приклад іншим. Koscheraatt ше любить зі всього стібатись. Почуття гумору і т.д. то не є погано але треба ж мати міру. Ну і ще в нього є одна "слабинка" - він не може пропустити нічого "правого" шоб не обгадити)).
Джентельмени поводьтесь серйозніше і всьо буде взагалі супер;).
чем больше модераторов с разными вкусами и взглядами - тем больше разных сторон блека они могут осветить.
воно то так, але шоб ті модератори "освітлювали" а не почали між собою "гризтися", чистити один одному пости, ну або пости, які не відповідають їхнім блекушним смакам і т.д.
Даний сайт - про блек в цілому і не носить в собі ні NSBM, ні Pagan, ні Satanic відтінку. І разом з тим кожен з перерахованих стилів широко представлений в black metal. Дехто може з тим не погодитись і говорити що, наприклад, NSBM - це не блек, але, скажем так, загально прийнято все-таки NSBM відносити до блеку, тому не будем вдаватись в "дєбрі", бо так само можна сказати шо все, окрім true black - не блек і втопку.
Тому позиція адміністрації БМЮ - всі ці підстилі подати рівноцінно, "як вони є" в межах сайту, тобто маєм те що маєм і то і будем "подавати".
во-вторых - я терпеть не могу придурковатых дегенератов, пишущих всякий маразм. на форуме, где я раньше был, даже в правилах было что то в духе * тупишь - не обижайся что банят*.
а таких ныхто не любить, саме головне в даному випадку не переборщити;)
а в моем случае - удалены, а пользователи скорее всего забанены (если тут в обязанности модера входить банить).
так, модери в нас мають права банити. Але ми зараз "банами" не зловживаєм... В нас якшо банити - то ми "совіщаємся"))).
и в-третих, можно даже сказать, в самых главных: в требованиях указано *постить побольше тем и т.д.*, но ничего не сказано о раскрутке сайта.
Цитата: Tundra14
Цим можу зайнятись я... Я про розкрутку.
Чудово, приєднуйся. Розкрутку ми проводили в основному через ласт.фм, вконтакте, обмін ссилками/кнопками і реєстрацію в каталогах. Як видно бажаних результатів воно не дало.
п.с. В мене сьодня трудний день, пятниця, всього за тиждень поназбирувалось( так шо вибачайте. Я з понеділка звяжусь з вами двома(Valbrand і Tundra14) і ми нормально переговорим.