Меню
      Головна
      Статті
      Концерти
      Форум
      Чат
      Банди
      Розширений пошук
      RSS Канал
      Дистрибутиви
      Зворотній з‘язок
      Команда сайту
      Правила порталу
      Лінки
Логін
 логін : 
пароль : 

Пошук
Радіо
Опитування
КОЛОВОРОТ FEST

поїду!
треба поїхати.
ще незнаю
грошей нема
принципово не поїду
шо то за фест?

Онлайн
Зареєстрованих: 3
Незареєстрованих: 3

Користувачів: 6

На сайті зараз:
goodlogin
grongad
Tundra14

Афіша

Наша кнопка

Партнери
ТРАКТОР стильне взуття
Metal.ck.ua - Черкасский metal-портал
Blackforest. Black ambient
http://blackened-mind.at.ua
http://www.gallicia.narod.ru
Dead Center Productions
Metal Scrap
Moonlight Dominion : Poisonous Music Realm
Metal Point - Хмельницкий Портал Тяжелой Музыки
Darkness
Исследовательская группа Cor Scorpionis
Лічильники
PageRank Checking Icon

1 2 Далі...
швидка відповідь Відповісти
 Модератор форума, форуму потрібен модератор, або кілька модерів
Gannibal
8 серпня 2008 11:43
Повідомлення #21

Lauviah
  • 51

Група: Користувачі

Дивись підпис

п.с. "Мій" не в плані власності, звісно))) Просто я там зараз модерую... та й люблю просто

----------------------------------

Перейти на початок сторінки
Вставка цитати
wunderbar
8 серпня 2008 14:43
Повідомлення #22

Marou
  • 34

Група: Адміністратори

ми раді що знайшлись люди, яким не по*уй, які готові долучитись до розвитку сайту. Якшо все піде ок, то може в БМЮ і буде якесь "чорне" майбутнє;).

Цитата: Valbrand
во-первых, модератором надо делать не одного человека, а двух как минимум. Среди прочих я бы выделил Tundra14, Koscheraattа и Ulver1488, хотя мне кажется что первым двум будет немного трудно придерживаться требования *нейтральне ставлення до всіх ідеологій блеку (сатанізм, язичництво, нацизм і т.д.)

я не проти, пропоную все зробити поступово - почнем з Valbrand'а, далі буде видно.
На рахунок Tundra14 і Koscheraatt'а - в мене є до них кілька зауважень.
Вони великі любітелі наплодити многа текста, який потім треба сидіти і витирати. А модератор має подавати приклад іншим. Koscheraatt ше любить зі всього стібатись. Почуття гумору і т.д. то не є погано але треба ж мати міру. Ну і ще в нього є одна "слабинка" - він не може пропустити нічого "правого" шоб не обгадити)).
Джентельмени поводьтесь серйозніше і всьо буде взагалі супер;).

чем больше модераторов с разными вкусами и взглядами - тем больше разных сторон блека они могут осветить.

воно то так, але шоб ті модератори "освітлювали" а не почали між собою "гризтися", чистити один одному пости, ну або пости, які не відповідають їхнім блекушним смакам і т.д.

Даний сайт - про блек в цілому і не носить в собі ні NSBM, ні Pagan, ні Satanic відтінку. І разом з тим кожен з перерахованих стилів широко представлений в black metal. Дехто може з тим не погодитись і говорити що, наприклад, NSBM - це не блек, але, скажем так, загально прийнято все-таки NSBM відносити до блеку, тому не будем вдаватись в "дєбрі", бо так само можна сказати шо все, окрім true black - не блек і втопку.
Тому позиція адміністрації БМЮ - всі ці підстилі подати рівноцінно, "як вони є" в межах сайту, тобто маєм те що маєм і то і будем "подавати".

во-вторых - я терпеть не могу придурковатых дегенератов, пишущих всякий маразм. на форуме, где я раньше был, даже в правилах было что то в духе * тупишь - не обижайся что банят*.
а таких ныхто не любить, саме головне в даному випадку не переборщити;)

а в моем случае - удалены, а пользователи скорее всего забанены (если тут в обязанности модера входить банить).

так, модери в нас мають права банити. Але ми зараз "банами" не зловживаєм... В нас якшо банити - то ми "совіщаємся"))).

и в-третих, можно даже сказать, в самых главных: в требованиях указано *постить побольше тем и т.д.*, но ничего не сказано о раскрутке сайта.

Цитата: Tundra14
Цим можу зайнятись я... Я про розкрутку.

Чудово, приєднуйся. Розкрутку ми проводили в основному через ласт.фм, вконтакте, обмін ссилками/кнопками і реєстрацію в каталогах. Як видно бажаних результатів воно не дало.

п.с. В мене сьодня трудний день, пятниця, всього за тиждень поназбирувалось( так шо вибачайте. Я з понеділка звяжусь з вами двома(Valbrand і Tundra14) і ми нормально переговорим.

Холод, холод, адский мороз, на землю спускаетса тьма...
(с) Валхалла - Волчий Ноктюрн (Demo) 1999.
Вставка цитати
Koscheraatt
8 серпня 2008 16:46
Повідомлення #23

Samael
  • 102

Цитата: wunderbar
Koscheraatt ше любить зі всього стібатись. Почуття гумору і т.д. то не є погано але треба ж мати міру. .

Чувак, я не претендую бути модератором. Навпаки, я категорично проти того, бо для мене набагато важливіші мої принципи і переконання, аніж хіпанський лібералізм. Отож модератором я бути не можу.
Стібаюсь я не з усього, не треба перебільшувати. Ти б краще слідкував, щоб всі юзери виконували правила форуму, а не за моїм гумором.
Ну і ще в нього є одна "слабинка" - він не може пропустити нічого "правого" шоб не обгадити))

Ууу!! А ти не помічаєш, що деякі юзери постійно з сарказмом і явним глузуванням пишуть про Сатанізм, Нігілізм? Виходить, для тебе це нормально. Інша справа - сурйозна нациківська недо-ідеолгія, її чіпати - дзусь! Якби на цьому форумі не було так багато нс-івців, я б не чмирив так часто "священну праву ідею".

Вставка цитати
Valbrand
8 серпня 2008 16:52
Повідомлення #24

Marou
  • 34

На рахунок Tundra14 і Koscheraatt'а - в мене є до них кілька зауважень.
Вони великі любітелі наплодити многа текста, який потім треба сидіти і витирати. А модератор має подавати приклад іншим. Koscheraatt ше любить зі всього стібатись. Почуття гумору і т.д. то не є погано але треба ж мати міру. Ну і ще в нього є одна "слабинка" - він не може пропустити нічого "правого" шоб не обгадити)).

ну вот если их сделать модераторами - то это обременит их некими рамками. в частности, следить за разговором и так далее
а насчет стебаться..я бы не сказал что Кошер так уж стебется..а..ко всему относится цинично) именно по блэк-металически))
ну, как знаете)
Чудово, приєднуйся. Розкрутку ми проводили в основному через ласт.фм, вконтакте, обмін ссилками/кнопками і реєстрацію в каталогах. Як видно бажаних результатів воно не дало.

контакты - это ппц. настоящий блэк-металлист там регистрироваться даже не должен. я - серьёзно.
реестрация в каталог, это всё хорошо..но гораздо результативнее было бы сделать так, чтобы при вбивании в поиск гугла по Украине *Black Metal* выдавало этот сайт. насколько я знаю, не так уж много это стоит)) есть, конечно, и другие варианты решения данной проблемы..даже целая книга есть, посвященная раскрутке сайтов/форумов.
ссылки, кнопки...вот, к примеру, нормальный результат дало бы, если кто-то, часто бывающий на других форумах, поместил себе в подпись там адрес бм юнион, или если сделать тему о этом форуме на других ресурсах или даже банально рассылать там в лички рекламу...
но это так, мысли вслух... я то на самом то деле абсолютно не знаю, как лучше это всё организовать...
Вставка цитати
Dark Symphony
20 серпня 2008 14:16
Повідомлення #25

Lauviah
  • 51

за гендерну рівність! дівку в модери!)

В моих глазах - конец земного праха,
В моих глазах - судьбы топор и плаха,
И вновь пьянит украденная жизнь
И манит терпкий дым чужого страха...
Вставка цитати
godlessnorth
20 серпня 2008 14:24
Повідомлення #26

Lauviah
  • 51

Група: Адміністратори

Цитата: Dark Symphony
за гендерну рівність! дівку в модери!)

Darkerl вирівнює баланс такшо всьо норм

Вставка цитати
Christabel
20 серпня 2008 14:24
Повідомлення #27

Lauviah
  • 51

у нас вже є дівчина-модератор

ПНХіНП
Вставка цитати
Dark Symphony
20 серпня 2008 14:37
Повідомлення #28

Lauviah
  • 51

а, ну то все чотко )

В моих глазах - конец земного праха,
В моих глазах - судьбы топор и плаха,
И вновь пьянит украденная жизнь
И манит терпкий дым чужого страха...
Вставка цитати
Valbrand
20 серпня 2008 20:56
Повідомлення #29

Marou
  • 34

я тут наобещал всяких обновлений и т.д., вобщем пока мне сделать ничего не удалось в силу некоторых причин)) но, в ближайшее время кое-что сооброжу... так что сорри если что..
Вставка цитати
Darkerl
21 серпня 2008 15:14
Повідомлення #30

Samael
  • 102

Група: Модератори

То всьо норм) Все робиться поступово) Знаю по собі)

Все надто складно, щоб бути простим...
Вставка цитати
fenrisulfr
21 серпня 2008 20:30
Повідомлення #31

Lauviah
  • 51

а мене дивує таке відношення до флеймерів. як тільки закрили всі гострі теми, так форум і здох. Там де нема за що сперечатись, то нема й про що, а відтак я нема активності - все зводиться до "гарна група", "та вони мажори", "класно відірвались"
Вставка цитати
Tundra14
21 серпня 2008 22:17
Повідомлення #32

Leviathan
  • 136

Група: Журналісти

Якщо чесно, мені цікаво, як би Кошер завідував новинами і темами) Думаю, це було б весело)) І я кажу про це абсолютно серйозно)

Black Metal - музыка для сильных людей, для злых людей. Ты обязан слушать не ту музыку, которая тебе нравиться, а ту, которая действительно злая. (c)
------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------
Вставка цитати
Gannibal
22 серпня 2008 19:53
Повідомлення #33

Lauviah
  • 51

Ну шо? Тіпа пздравляю х_Вальбрандтха_х з модерством

Бурзум! Моя любимая группа. Свободу Варгу! blush blush blush