Вирішив створити окрему тему для обговорення цієї чудової команди на честь видання нового альбому!))) Цікаво все: хто з чого і коли почав знайомство із їх творчістю, ставлення до кожного окремого релізу, порівняння з рештою BBH. Хто не знайомий з творчістю Нітберг, негайно заповнити прогалину!
----------------------------------
"Whether true or not, in grave you shall rot"(c) "А топором меж глаз?! Я понятно выражаюсь?"(с) Vermyapre "...це не блек мать їх!!!!це просто творчість!!!!" (с) kryk
Була ідея прибрати фото, але коли вже підтримуєте, то нехай лишиться) І правильно, нєх лівим людям таке слухать, щоб потім не з'являлось постів типу "i love the music, fuck the lyrics!!!"
вот это правильное решение.чем меньше леваков слушает эту и подобные группы-тем лучше для всех.
Думаєш є тільки ультраліві і ультраправі? Я теж не збираюся їх слухати принципово через фотку і через пункт Тематика творчості: вотанізм, арійська міфологія, націонал-соціалізм Але я не лівий. Мене (і думаю не тільки мене) в однаковій мірі воротить і віт тих хто кричить "Слава Гітлеру" і від "Слава Сталіну".
"Whether true or not, in grave you shall rot"(c) "А топором меж глаз?! Я понятно выражаюсь?"(с) Vermyapre "...це не блек мать їх!!!!це просто творчість!!!!" (с) kryk
Судя по некоторым комментам в этой и других темах, БМЮ успешно превращается в очередной металоидный форум в стиле фростера и ему подобных. И даже ультраправый модератор Тундра не в силах этому помешать
Де хрест встане, там трава в'яне
Судя по некоторым комментам в этой и других темах, БМЮ успешно превращается в очередной металоидный форум в стиле фростера и ему подобных. И даже ультраправый модератор Тундра не в силах этому помешать
якщо брати таку логіку, то що сайт створювався чи був спочатку нс-напрямку? а перетворився на ганебний сайт шанувальників блек металу з будь якою тематикою? Цей сайт про блек, вцілому...
Ну що? Настав час створювати опитування типу "Чи варто перетворити БМЮ на НС портал, на якому будуть банитись будь-які юзери, які не слухають ББХ?" ? Пропоную залишити метал-форуми металоїдам. Думаю, ніхто плакати через подібне не буде. Я давно не знаходжу тут тем, на які мені цікаво було б поговорити, і, тим паче, З КИМ поговорити. Але, багато постів доводять до сліз. Тому, інколи цікаво зайти почитати. Щось писати... Бажання доволі давно відпало. Тож, пропоную не влаштовувати черговий холівар. Як то кажуть:"Кожному - своє". А там вже дивіться, чи не впадло вам витрачати час на дурні суперечки на форумі. Блек метал то блек метал. Думаю, він нікому з присутніх тут нічого особливого не нав'язує, тому і лишається екстремальним металом, про який не "западло" поговорити на тому ж рівні, що і про "Сіські", "Хто що слухає" чи "Їсть". А кому це не подобається - їхня справа. Залишимо форум метальним. І гайда у ліс.
Хорош специалист. На фотке зигует как раз не Кальдрат ;)
а менi взагалi похер хто там зiгуе-Кальдрад,не-Кальдрад..мова-то йде про nitberg,а не про Кальдрада.Й камарад на тебе правильно наiхав.я можу тобi назвати масу груп,що не зигують нiколи,але приналежнiсть iх до правоi сцени нi у кого сумнiву не викликае,-ти будеш слухати цi банди,пане антифашист?дуже сумнiваюсь.ну а якщо так-то ЯКОГО ХЕРА ТИ ТУТ РОЗВИЙОБУВАВСЯ?-"если б не фото то может бы и послушал".
Цитата: Bleed for Me
Как металлоид, извиняюсь перед ультраправыми за то, что залез на их форум :)
слiдуюча параша.порадив би тобi ознайомитись з опитуванням на сайтi: True/Raw - 439 (32%)
Nsbm - 220 (16%)
Pagan - 165 (12%)
Viking - 74 (5%)
Folk/Ambient - 58 (4%)
Sympho/Melodic - 374 (27%)
Unblack (Christian) - 49 (4%)
так що не треба гнати беса,пане металлоид.
тепер по сабжу.до nitberg вiдношуся прохолодно.хiба що сплит з волкотень-супер.nagelreid-хороший,суперовий альбом,не чекав,чесно кажучи... Представленное на диске творение представляет из себя одну большую антихристианскую поэму длиной в 56 минут, разбитую на несколько частей, но идущую одним треком. Каждая новая часть начинается с той строчки, какой закончилась предыдущая. А последняя строка всей поэмы повторяет первую. Также, если читать только первые строки каждой части - они сложатся в отдельное стихотворение. Так сказать, в основной тезис. Помимо всего прочего, в буклете представлена картина Sigrun Hammersdottir, изображающая Нид. Помимо хулительной песни, Нид - это также и материальный символ проклятья. Лошадиный череп на жерди с написанной хулой. Слово "Саге об Эгиле":
Он взял орешниковую жердь и взобрался с ней на скалистый мыс, обращенный к материку. Эгиль взял лошадиный череп и насадил его на жердь. Потом он произнес заклятье, говоря: — Я воздвигаю здесь эту жердь и посылаю проклятие конунгу Эйрику и его жене Гуннхильд, — он повернул лошадиный череп в сторону материка. — Я посылаю проклятие духам, которые населяют эту страну, чтобы они все блуждали без дороги и не нашли себе покоя, пока они не изгонят конунга Эйрика и Гуннхильд из Норвегии. Потом он всадил жердь в расщелину скалы и оставил ее там. Он повернул лошадиный череп в сторону материка, а на жерди вырезал рунами сказанное им заклятье...
Mortis vincit omnia..
Каждая новая часть начинается с той строчки, какой закончилась предыдущая. А последняя строка всей поэмы повторяет первую. Также, если читать только первые строки каждой части - они сложатся в отдельное стихотворение. Так сказать, в основной тезис.
венок сонетов.Кальдрад крут. P.S. del by wunderbar