Sigurd
"Satyr" Wongraven, вокаліст норвезької групи
Satyricon, в недавньому інтерв'ю
Terrorizer.com сказав, що майбутній концерт, який відбудеться в Лондоні 20 грудня, знаменує собою нову фазу еволюції групи.
«З цього моменту в стані Satyricon почнуться великі зміни, - сказав він. - Ми візьмемо перерву і повернемося через пару років, при цьому деяких учасників вже не буде з нами. Ми не хочемо нічого драматизувати, ми просто спробуємо зробити щось інше, що, як мені здається, буде добре для Satyricon. Причиною для цього послужило те, що ми хочемо продовжити розвиток нашого звучання. У даний момент нам все ще подобається те, що ми робимо, але якщо продовжувати в такому дусі й далі, у нас почнеться стагнація, тому нам необхідно зробити так, щоб цього не сталося. І рух у бік інших музичних напрямів - найбільш підходящий для цього спосіб.
Є багато речей, які я, як артист, хотів би зробити. І одна з них - попрацювати над створенням пісень для Satyricon трохи під іншим кутом. Наприклад, ми можемо піти в тому ж напрямку, але використовуючи інший набір інструментів на наступному альбомі. Може, буде інша методика запису, що зможе привнести різні елементи в нашу роботу і відкриє нові музичні території. Три наших останніх релізи мали певний стиль і характер, і ми хочемо створити альбом, який би радикально відрізнявся від них. Хоча основна риса Satyricon - моє авторство пісень і ударний почерк
Frost'а - завжди залишаться незмінними».
Тут обговорюється стаття:
У складі Satyricon очікуються зміни